Oldal kiválasztása

RSeat S1 : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Számos pilótafülke- és alvázmodell van a szimulátoros versenyzés piacán, de nem mindegyikük nagyon jó minőségű, a magas ár ellenére. Az európai márka RSeata pilótafülkék széles választékát kínálja, amelyek nagyon népszerűvé váltak az európai szimulátor-piacon.

Ezért a márka egyik modellje felé fordítottuk figyelmünket, amelyet egy versenyzői pilótafülke és egy repülőszimulátor pilótafülke hibridjeként mutattak be: az RSeat S1.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mit mutatott a pilótafülke tesztje, és mit gondoltunk róla. Bemutatjuk a fő jellemzőinek listájaelmagyarázzuk előnyei és hátrányai, hol lehet megvásárolni és milyen áron.

Az RSeat S1 jellemzői

A S1 az RSeat-től egy rögzített integrált pilótafülke tervezték versenyszimulációhoz és repülésszimulátorokhozszemélyes vagy professzionális használatra.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • Az S1 fejlett kialakításának köszönhetően másodpercek alatt beállíthatja a vezetési pozíciót, és választhat a Rally vagy a GT vezetési pozíció között. Rally vagy GT.
 • Az S1 teljes alapváza egy fejleszthető moduláris vázból áll. szénacélból és CNC-szerűen hajtogatott kerek csövekből áll.
 • Az RSeat S1 fel van szerelve egy integrált üvegszálas vödörüléssel nagy sűrűségű habbal borított és műbőrrel így rendkívül kényelmes és strapabíró ülés, amely a csúszdákkal előre-hátra csúszik.
 • A váz fekete, piros, fehér vagy ezüst színben kapható, és van Alcantara változat is. Az alváz külön is megvásárolható.
 • Az S1 a következő rendkívül jól állíthatóA pedállemez 0° és 30° között állítható, az ülés előre-hátra mozgatható, a fenéktartó szöge és mélysége fokozatmentesen állítható, a kormánykerék rögzítőlemeze pedig lehetővé teszi a kerék magasságának ±120 mm-es beállítását. Az ülés 4 lába, amelyek a padlón nyugszanak, szintén állítható (átmérője 37 mm).
 • A csúszdák állíthatóak, hogy megfeleljenek a 1,27 m és 2 m között. Le RSeat S1 akár 140 kg súlyú játékosok számára is alkalmas.
 • Az alvázat úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb dinamikus rendszerhez, és kompatibilis az rSeat Shifterrel és az rSeat kézifékkel.
 • Az S1 széles körű kompatibilitást kínál kompatibilis a PC-vel, PlayStation 3-mal, PlayStation 4-gyel, PlayStation 5-vel, Xbox 360-mal, Xbox One-nal és Xbox Series X/S-szel.
 • Emellett kompatibilis a piac legnagyobb márkáinak összes rendszerével és perifériájával, beleértve a Thrustmaster, Fanatec és Logitech termékeket.
 • Az RSeat S1 a Sim-versenyzők számára lett tervezve, de használható repülés szimulátor lehetővé teszi a gázkar és a joystick (Thrustmaster HOTAS Ready, bal és jobb), valamint a pedálok, hangszórók, buttkicker beszerelését.
 • A kormánykerék, a hajtókar és a váltó felszereléséhez szükséges összes szerszámot és csavart, valamint egy összeszerelési útmutatót is tartalmaz.
rseat s1 cockpit

Az RSeat S1 előnyei

Képesek voltunk tesztelni az RSeat S1-et és megismertük a ennek a modellnek az előnyeiről amelyeket itt mutatunk be Önnek.

Mindenekelőtt, az RSeat S1 egy igazán stabil, szilárd és merev pilótafülke.. Az S1 különösen a kormánykerék alátámasztásának köszönhetően figyelemre méltó oldalirányú stabilitást kínál. Az alváz mindkét oldalához rögzített cső még jó mélységi stabilitást is biztosít.

Igazán élvezheti a fékpedál lenyomását a hajtókarján, legyen az Load Cell vagy hidraulikus, mert a konzol szilárdan a helyén marad, és nem mozdul el. Ugyanez vonatkozik a váltókar és a kézifék tartójára is. Teljes sebességnél is meghúzhatja a kéziféket vagy visszaválthat anélkül, hogy aggódnia kellene a támasz sérülése miatt. És Az RSeat S1 által kínált stabilitás nem akadályozza a rezgések átvitelét, ami fokozza a realizmust a verseny során.

Ha a RSeat S1 ennyire robosztus, az annak köszönhető, hogy a és a felhasznált anyagoknak köszönhető.. Mind az alváz, mind az ülés kifogástalanul kidolgozott, a varrások szilárdak és kifogástalanok. Úgy gondoljuk, hogy ennek a modellnek az esztétikája is nagyon jó. Az alváz acélja az ülés bőrével kombinálva adja ezt a rendezett, elegáns megjelenés.

A másik előnye a RSeat S1 az, hogy kínál számos beépített beállítási lehetőségami, ha minden megvan, akkor a optimális játékkomfortot. Ez a modell könnyen alkalmazkodik minden típusú játékos testméretéhez, mivel szinte minden egyedileg igazítható. A pedálok és az ülés beállítása (mindkettő csúszdán) nagyon egyszerű és hozzáférhető. A kormánykerék-támasz a magasság, a mélység és a szög finom beállítását kínálja, de lehetővé teszi, hogy játék közben megőrizzük a stabilitást, még a nagyon erős Direct Drive kormánykerékkel is.

Mi több, a RSeat S1 akár repülő pilótafülkévé is átalakítható. a megfelelő kiegészítőkkel, az ilyen típusú szimulációk rajongói számára.

Végül azt találtuk, hogy az RSeat S1 összeszerelését meglehetősen egyszerűnek találtuk.. Kézikönyvvel érkezik, amely illusztrált utasításokat tartalmaz, az összes szükséges szerszámot tartalmazza, és ezek nagyon jó minőségűek. Az egészet viszonylag könnyű összeszerelni, ha követi a kézikönyvet és a lépéseket. Ismétlem, a konstrukciója nagyon robusztus, ezért egyes alkatrészek nehezek, így szükség lehet egy plusz pár kézre. Mindent egybevetve azonban az RSeat S1 egy olyan modell, amelynek összeszerelése nem fog órákig tartani.

rseat s1 szerelvény

Az RSeat S1 hátrányai

A RSeat S1 egy olyan modell, amely nagyon tetszett nekünk, de van néhány hátránya. hátrányok amelyeket itt fogunk elmagyarázni.

Az egyik legnagyobb hiányossága a RSeat S1 sajnos, mint a legtöbb ilyen típusú termék a magas árcédula. A pilótafülkék nem olcsók, és fel kell készülnie arra, hogy megfizeti az árát, ha szeretne egyet. Az S1 nem a legolcsóbb modell a piaconBár ezt számos tulajdonsága és előnye indokolja, ha az összes elérhető opciót hozzá akarja adni, a teljes ár nagyon magas, így igazán jelentős költségvetéssel kell rendelkeznie.

Másodszor, bár a RSeat S1 a versenyszimulátort és a versenyszimulátort is egyesíti. repülésszimulátorÚgy tűnik azonban, hogy a márka nem sokat gondolt azokra a játékosokra, akik a két játéktípust váltogatva szeretnék rendszeresen élvezni. Minden alkalommal, amikor át akar váltani egyikről a másikra, le kell csavaroznia az egyik tartozékot vagy konzolt. Ez nem éppen praktikus.

Végül sajnáljuk, hogy az RSeat nem ajánlotta fel, hogy a kábelátvezetési rendszert is beépíti a S1 egy kábelvezető rendszer a csövekben. Ez nem jelent komoly problémát, de a modell árához képest jó lett volna, ha áttervezték volna, hogy praktikusabb, felsőkategóriás kábeltárolót kínáljon.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A RSeat S1ezen az oldalon kapható 1179 eurós áron az alvázszerkezetet és a vödrös ülést tartalmazó opcióért.

Ez a modell piros és fehér, valamint Alcantara (piros, ezüst, fehér és fekete) színben kapható. Megtalálható itt minden szín különböző áron.

rseat s1 szerkezet

Röviden / Következtetés

Meggyőzött minket a RSeat S1 amely egy elegáns és robusztus modell és mindent kínált, amit egy ilyen típusú pilótafülkétől elvárhatunk.

A márka nem spórolt a modell minőségével, és a pilótafülke kivételes kivitelezéssel és dizájnnal, kiváló minőségű anyagok és kivitelezés felhasználásával.

A menet közbeni beállítások és a stabilitás még a leghektikusabb versenyek során is hihetetlen játékminőséget biztosít.

Ha nem vagy benne biztos, akkor is menj, az RSeat S1 minden bizonnyal az egyik legjobb alváz a piacon ebben az árkategóriában. Nem fogsz csalódni!

Ha azonban ezt a modellt a versenyzés és a repülés kombinálására szánja, a RSeat S1 nem biztos, hogy a legjobb pilótafülke az Ön számára.

handbrake-heusinkveld

Rseat S1

Elegáns, robusztus pilótafülke hihetetlenül jó érzéssel

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar