Oldal kiválasztása

Az 5 legjobb Fanatec kormánykerék Xbox X/S sorozathoz

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ha Xbox Series X/S vezérlőjét kormánykerékre szeretné cserélni, nincs jobb márka, mint a Fanatec . De melyik a megfelelő az Ön számára? Igaz, hogy a Fanatec, a szimulátoros versenyzés piacvezetője már több, a Microsoft legújabb konzoljával kompatibilis kormánykerék-modellt is kínál. Nem könnyű tehát választani, és biztosnak lenni abban, hogy nem követünk el hibát.

Ezért döntöttünk úgy, hogy segítünk neked, hogy belevágj. Ebben a cikkben a piacon kapható 5 legjobb Xbox Series X/S Fanatec kormánykerék közül válogatunk, majd elmondjuk, hogyan válasszon Xbox Series X/S Fanatec kormánykereket, és milyen kulcsfontosságú dolgokat érdemes szem előtt tartania vásárláskor.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 kormánykerék

fanatec forza

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 a hivatalos Forza Motorsport versenykerék, amely hiteles, luxus anyagokból készült, amelyek egy igazi versenyautó kinézetét adják.

Ez a modell főkénteloxált alumíniumból készült, és sima, fehér varrással ellátott valódi bőrrel borított.

A kormánykerék 33 cm átmérőjű, akárcsak egy igazi versenyautóban, és sebességváltó lapátokkal és testre szabható gombokkal van felszerelve. Elméletileg annyi gombot helyezhet el, amennyit csak akar, és ahová csak akarja.

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 kormánykerék DUAL HALL technológiával rendelkezik, amelynek egyik érzékelője a motoron, a másik pedig a tengelyen van elhelyezve. Ez a rendszer a rendkívül erős kefe nélküli szervomotorral kombinálva az egyik legjobb erővisszacsatolást kínálja a piacon, egyesítve a teljesítményt, a simaságot és a folyékonyságot.

A kormánykerék elfordulási szöge 900° , és a mellékelt Fanatec ClubSport szoftver beállítási menüjével állítható.

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 LED kijelzője 2 lehetséges pozícióval rendelkezik, valamint a QuickRelease rendszerrel, amely lehetővé teszi a kormánykerék néhány másodperc alatt történő cseréjét.

Ezt a kiváló minőségű terméket úgy fejlesztették ki, hogy teljes mértékben kompatibilis legyen az Xbox One konzollal, de kiválóan működik a PC-vel is, ezért is vettük fel a válogatásunkba.

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 kormánykerék, amellett, hogy hihetetlen kivitelezést garantál a kiváló minőségű anyagok felhasználásával, egy olyan modell, amely valóban fantasztikus ergonómiát és érzéseket kínál játék közben!

Előnyök

 • Hihetetlenül erőteljes és folyékony erővisszacsatolás.
 • Csúcsminőségű anyagok és első osztályú építési minőség
 • Rendkívül valósághű a kormánykerék érzete.

Hátrányok

 • Magas ára.
 • A konfiguráció nehéz a kezdők számára.

Ez a kormánykerék mostantól teljes csomagban kapható

Fanatec Podium kormánykerék Porsche 911 GT3 R

fanatec porsche 911

Le Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R kormánykerék egy életnagyságú másolat (32 cm átmérőjű) valódi Porsche 991 GT3 R kormánykerék szálcsiszolt és eloxált alumíniumból , amely két változatban kapható: az egyik modell tiszta velúrbőrrel, a másik pedig a csúcsminőségű sima bőrrel borított.

10 gombbal, 2 tengelyes analóg botkormánnyal, két 2 irányú kapcsolóval, egy 7-irányú funky kapcsolóval és két 12-állású, rendkívül jól konfigurálható kapcsolóval rendelkezik, amelyek forgókódként több bemenetet biztosítanak a kezedben.

A Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R személyre szabható 2,7 hüvelykes OLED kijelzővel van felszerelve, amely a versenyzőket az ITM (Intelligens Telemetria Mód) segítségével továbbfejlesztett megjelenítési lehetőségeket kínál a pályán. A kijelző 5 különböző játékadat-készlet között tud váltani, amelyeket a játszott játéktól függően manuálisan vagy automatikusan módosíthat.

Ezek a kerékben vannak elrendezve, a beállítási menü gombon keresztül azonnali hozzáféréssel az erővisszacsatolás beállításaihoz.

A Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R kormánykeréken található sebességváltó lapát kivételes érzést nyújt minden egyes sebességváltásnál.

Ez a kormánykerék mágneses Hall-hatás érzékelőkkel rendelkezik a gyors sebességváltásokhoz. A lapátok 4 különböző üzemmódot kínálnak az Ön igényeitől függően, amit minden helyzetben jó tudni.

A Fanatec Podium Porsche 911 GT3 R kormánykerék kompatibilis az Xbox Series X/S , valamint az Xbox One, PC és PlayStation 4 konzolokkal.

Mindent egybevetve, ez a versenykerék nem csak a Porsche előtt tiszteleg, hanem egy kiváló, hagyományos versenykerék a Sim-versenyzés rajongói számára. Ha pedig a Porsche autógyár rajongója vagy, akkor ez a versenykerék neked való.

Előnyök

 • Luxus anyagok.
 • A lapátok négy különböző üzemmódot biztosítanak.
 • Hihetetlen érzések és teljesítmény.

Hátrányok

 • Nem kompatibilis az Xbox One konzollal.
 • Az ára egy kicsit magas.

Fanatec ClubSport kormánykerék Formula V2.5X

fanatec clubsport formula v 2 5

A Fanatec ClubSport Formula V2.5X kormánykerék hivatalos licencben az Xbox Series X/S és Xbox One konzolokhoz.

Átmérője 27 cm, és 5 mm-es szénszálas lemezzel borított. Két állítható mágneses fémlapáttal rendelkezik a sebességváltáshoz.

A fogantyúkba két rezgőmotor is van beépítve, amelyek a kerék beállításainak menüjén keresztül (SHO) vagy a játékban a Fanatec SDK-n keresztül vezérelhetők.

A kormánykeréken 11 gomb, egy Funky kapcsoló a beállítások megváltoztatására, kapcsolókapcsolók és egy analóg joystick, valamint egy OLED kijelző, fejlett RevLEDS és két FlagLEDS jelzi a gumiabroncsokkal, az üzemanyagszintekkel vagy a rádióüzenetekkel kapcsolatos problémákat. Meglepő módon több mint 50 játékfunkciót lehet élőben beállítani.

A Fanatec Formula V2.5X kormánykerék kompatibilis az Xbox Series X/S, valamint az Xbox One, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 modellekkel. Ráadásul ez a modell QuickRelease rendszerrel van felszerelve, így a kerékcsere másodpercek alatt elvégezhető.

Ez a kormánykerék tele van funkciókkal, és tökéletes az F1 fanatikusok számára.

Előnyök

 • Nagyon jó minőségű anyagok és kivitelezés.
 • A forgási szöge korlátlan.
 • Az OLED képernyő, a RevLEDS és a FlagLEDS.

Hátrányok

 • Kezdők számára nehezen kezelhető.

Fanatec ClubSport NASCAR V2 NASCAR V2 kormánykerék

FANATEC NASCAR

A Fanatec ClubSport NASCAR V2 kormánykerék a hivatalosan engedélyezett NASCAR kormánykerék.

Ezt a 35 cm-es, 3 küllős kormánykereket kifejezetten a modern NASCAR járművek vezetéséhez tervezték. Autóipari minőségűalumíniumból készült, és valódi Alcantara fogantyúkkal van ellátva.

Az előre beszerelt mágneses lapátos váltók nagyon jó tapintásúak, és gyors váltást biztosítanak a motorosoknak. A “kattanás” minden sebességváltásnál szilárd mágneses ellenállást biztosít, így mindig pozitív érzést ad, amikor a pályán manőverezel.

A hubba beépített gombok teljes skálája is megtalálható, így az összes kezelőszerv mindig könnyen elérhető közelségben van. A kormánykeréken lévő gombok nagymértékben állíthatóak, és bárhová elhelyezheti őket, ahová csak szeretné. Ha ez nem az Ön dolga, és csak vezetni szeretne, könnyen eltávolíthatóak, így teljesen tiszta, kompakt megjelenést biztosítanak.

Ez a modell három számjegyű LED-kijelzővel rendelkezik a beállítási menüfunkciókhoz és a kompatibilis játékok vagy harmadik féltől származó telemetriai adatokhoz. Kétféle helyzetben szerelhető fel: függőlegesen vagy laposan.

A Fanatec ClubSport NASCAR V2 kormánykerék nem csak az Xbox Series X/S-szel kompatibilis, hiszen Xbox One, PlayStation 4 vagy PC mellett is használhatod.

Előnyök

 • Hivatalos NASCAR-engedéllyel.
 • Kiváló dizájn és ergonómia.
 • Nagyon jó minőségű anyagok.

Hátrányok

 • Elsősorban a NASCAR-rajongók számára tervezett modell.

Fanatec Podium F1 versenyzői kerék

Fanatec Podium F1 versenyzői kerék

A Fanatec Podium Racing Wheel F1 egy igazi gyöngyszem és az egyik kedvencünk!

A készülék 90° és 1080° között állítható forgási fokot kínál, és állítható ABS rezgést tartalmaz. A kormánykerékalumínium és szénszál kombinációjából készült, a kormánykerék pereme 27 cm-es, így kompakt és stabil a vezetés közben.

Ez a kézikerék közvetlen meghajtású motoros erő-visszacsatolási rendszerrel van felszerelve, és két F1 típusú forgótárcsát tartalmaz.

A Fanatec Podium Racing Wheel F1 ergonómiája kiváló, számos valós idejű beállítással, amelyek közvetlenül a kormányról is kezelhetők, mint például a 2,7 hüvelykes OLED-képernyő a játék közbeni visszajelzéshez.

A Fanatec Podium Racing Wheel F1 valóban az egyik kedvenc kerékünk, és messze az egyik legjobban eladott kerék a piacon.

Bár a Fanatec Podium Racing Wheel F1 hivatalos F1 és PlayStation licenc alatt kerül forgalomba, kompatibilis az Xbox Series X/S, valamint az Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 és PC modellekkel.

Előnyök

 • Motorja és erővisszacsatolása rendkívül hatékony.
 • Számos beállítás áll rendelkezésre.
 • Széles körű kompatibilitás.

Hátrányok

 • Magas ára.

GYIK: gyakran ismételt kérdések az Xbox Series S/X Fanatex kormánykerekekkel kapcsolatban

Hogyan válasszam ki az Xbox Series X/S Fanatec kormánykereket?

A Sim-racing kormánykerekek tekintetében rendelkezésre álló választási lehetőségek puszta száma meglehetősen ijesztő lehet. Honnan tudod, hogy mitől teljesít objektíven egy versenykerék?

Bár a felszerelés kiválasztása nagyban függ az egyéni ízléstől, van néhány kulcsfontosságú dolog, amit mindenképpen szem előtt kell tartania, mielőtt az Xbox Series X/S Fanatec kormánykerék megvásárlása mellett dönt.

Forgási szöge

Minden szimulációs versenyjátékban van egy mágikus forgási fok, amely meghatározza a kerék forgási fokát. 900 foknál kisebb elfordulás azt jelenti, hogy a fizikai kormánykerékkel többet kell forgatni, mint amennyit a szimulációs kormánykerék a játékban igényel. Inkább olyan, mintha egy arcade játékkal játszanál, mint egy magával ragadó autót vezetnél.

Erős visszatérés

Egyszerűen fogalmazva, ez az a tényező, amely a valós életben reprodukálja az autóvezetést. Egy olyan kormánykerékkel, amelynek nincs vagy csak kevés az erővisszajelzése, nem lesz kielégítő vezetni, és automatikusan hátrányba kerül. Véleményünk szerint a játékban való teljes elmerüléshez elengedhetetlen a force feedback!

Gyártási minőség

Ne feledje, hogy egy Sim-racing kormánykeréknél nagyon fontos az anyagok szilárdsága, valamint a tapintás. Az olyan anyagok, mint a rozsdamentes acél, az alumínium és a bőr a minőség szinonimái, különösen akkor, ha a kormánykerék, a váltókapcsolók és a pedálok esetében ezeket használják. A műanyag egy alacsonyabb kategóriájú anyag, amelyet jobb elkerülni, bár egyes műanyag kormánykerekek még mindig kínálhatnak más előnyöket.

Tervezés és méret

A kormánykerék leginkább ajánlott átmérője 27-28 centiméter, mivel ez megfelel egy valódi kormánykerék méreteinek, így kényelmesen tarthatja és szabadon forgathatja. A kormánykerék mérete és kialakítása elsősorban az egyéni preferenciáktól függ. Sokféle stílusú kormánykerék létezik, hogy minden ízlésnek megfeleljen, és néhányat még a nagy autógyártókkal együttműködve is terveztek.

Kompatibilitás

A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében feltétlenül ellenőrizze, hogy a kormánykerék modell, amely iránt érdeklődik, nem csak az Xbox Series X/S, hanem az összes használni kívánt berendezéssel is kompatibilis-e. Nem minden Fanatec-kormánykerékmodell működik az Xbox-konzolokkal.

Az ár

A legtöbb Fanatec kormánykerék cserélhető, így változatosabbá és sokoldalúbbá teszi a versenyzés élményét. Mindegyik többé-kevésbé ugyanabban az árkategóriában van, kivéve a Direct Drive Force Feedback rendszerrel felszerelteket. A Fanatec köztudottan drágább, mint más konkurens márkák, ezért ellenőrizze, hogy az Önt érdeklő modell belefér-e a költségvetésébe.

 

Röviden – Következtetés

Reméljük, hogy e cikk elolvasása után sokkal könnyebb lesz kiválasztani , hogy melyik Fanatec kormánykerék kompatibilis az Xbox Series X/S-szel.

Ne felejtse el figyelembe venni a vásárláskor figyelembe veendő tényezőkre vonatkozó tanácsainkat, hogy ne érje csalódás, ha a kiválasztott modell nem felel meg az elvárásainak.

De ha úgy dönt, hogy megvásárolja a kínálatunkban található Fanatec siklócsapok egyikét, biztos lehet benne, hogy nem vállal semmilyen kockázatot!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

A legjobb Fanatec kormánykerék Xbox Series X/S konzolokhoz a következő kategóriában 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar