Oldal kiválasztása

A 6 legjobb kormánykerék PlayStation 4-hez

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ha szereted a szimulációs és versenyzős videojátékokat, szenvedélyesen szereted az autókat, és szeretnél egy jó pedálos kormánykereket vásárolni, amely a legjobb tapintású, legjobban reagáló és legrealisztikusabb, akkor a legjobb helyen jársz.

A piacon rengeteg PlayStation 4-kompatibilis szimulátoros autóversenyző kerék van, mindenféle márkájú és modellű, és a legkülönfélébb funkciókkal rendelkezik. De melyik modellt válassza? Melyik a legjobb PlayStation 4 kormánykerék a piacon? Nem mindig könnyű megválaszolni ezeket a kérdéseket.

Ezért döntöttünk úgy, hogy ma egy átfogó útmutatót adunk a legjobb PlayStation 4 kormánykerekekről. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz, amit tudnod kell ahhoz, hogy a számodra legjobb kormánykereket megvehesd. Elmagyarázzuk, hogyan kell definiálni az Ön számára megfelelő PlayStation 4 kormánykerékmik a funkciók amire a lehető legjobb kormánykerék vásárlásakor érdemes összpontosítani, és természetesen bemutatunk egy kis válogatást a legnépszerűbb modellekből. A PlayStation 4 legjobb kormánykerekei a szimulátoros versenyzéshez jelenleg a piacon.

A legjobb PS4-kormánykerekek áttekintése

Hogyan döntsd el, melyik PlayStation 4 kormánykerék a megfelelő számodra?

Ahhoz, hogy eldönthesd, melyik PlayStation 4-kompatibilis kormánykerék a megfelelő számodra, néhány dolgot figyelembe kell venned, és mi itt eláruljuk ezeket.

Milyen szimulátoros vagy?

Ez talán a legfontosabb kondicionáló tényező, mert ez a fő kiindulópontod. Ha arra törekszel, hogy elit vagy professzionális stílusban versenyezz a többi szimulátorral, akkor érdemes beszerezned egy csúcsminőségű kormánykereket. Ha a PlayStation 4 gamepad korlátain szeretnél javítani, egy középkategóriás kormánykerék is elegendő lesz. Nem feltétlenül ajánljuk az alsó kategóriás modellt, mert néhány hónap múlva lehet, hogy a gyakorlatban ez már nem lesz elég.

Az Ön költségvetése

Minden ízlésnek és színnek megfelelő modellek állnak rendelkezésre. Bár az állandó az, hogy minél több funkciót szeretne, annál többet kell költenie. Ezt mindig szem előtt kell tartania. Inkább spóroljon egy kicsit, mielőtt megvásárolja a kormánykereket, minthogy végül olyat vegyen, ami nem elégíti ki.

A platformok, amelyeken általában játszol

Egyes modellek Xbox vagy PC konzolhoz is csatlakoztathatók. Ha Ön is szokott ilyen típusú platformokon játszani, akkor azt tanácsoljuk, hogy olyan kormányos modellt válasszon, amely kompatibilis az összes otthon lévő platformmal.

Az Ön által preferált vásárlási stílus

A futás stílusa, amely vonzza a figyelmet, szintén meghatározó tényező. Ha az F1-szimulátorok a kedvenced, ideális esetben a gombok kialakítása és elrendezése lehetővé teszi, hogy a legjobbat nyújtsd ezeken a versenyeken. Ugyanez vonatkozik a GT, NASCAR, rally, rallycross és egyéb játékokra is. Ideális esetben olyan kormánykereket választ, amelyek megfelelnek az ízlésének.

Mit kell keresned egy jó Sim-racing kormánykerékben PlayStation 4-re?

Az imént említett kritériumok mellett, amelyek alapján kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő Sim-racing kormánykereket, azt is fontos tudni, hogy mitől lesz egy kormánykerék jó vagy rossz. Íme a fontos tényezők, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor eldönti, hogy kormánykereket vásároljon-e vagy sem.

Forgási szöge

Minden szimulációs versenyjátékban van egy mágikus forgási fok, amely meghatározza a kerék forgási fokát. 900 foknál kisebb elfordulás azt jelenti, hogy a fizikai kormánykerékkel többet kell forgatni, mint amennyit a szimulációs kormánykerék a játékban igényel. Inkább olyan, mintha egy arcade játékkal játszanál, mint egy magával ragadó autót vezetnél.

Erős visszatérés

Egyszerűen fogalmazva, ez az a tényező, amely a valós életben reprodukálja az autóvezetést. Egy olyan kormánykerékkel, amelynek nincs vagy csak kevés az erővisszajelzése, nem lesz kielégítő vezetni, és automatikusan hátrányba kerül. Véleményünk szerint a játékban való teljes elmerüléshez elengedhetetlen a force feedback!

Gyártási anyagok

Ez elsősorban az Ön személyes preferenciáitól és tapasztalataitól függ. Ha már sok bőrkormányos autót vezetett, valószínűleg jobban fogja érezni magát egy bőrrel bevont kormánykerékkel. A szövetborítású kerék azonban nagyobb tapadást biztosíthat, és lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig játszhasson anélkül, hogy az esetlegesen izzadó keze zavaróan hatna. Ez futókesztyű viselésével is korrigálható.

A tervezés

Ez megint csak személyes preferencián alapul. Bár úgy gondoljuk, hogy a legtöbb kormánykerék elegáns és kifinomultan néz ki, ha azt szeretné, hogy egy adott jelvény vagy logó jelenjen meg a kormánykerék közepén, ez néha megnövelheti a szóban forgó kormánykerékmodell árát. Általában kétféle kerék létezik, némelyik versenyzői kinézetű, mások pedig sokkal közelebb állnak az autókban látott szabványos kerékhez. Rajtad áll, hogy eldöntsd, mi tetszik a legjobban!

Az ár

Bár az ár nem lehet a vásárlás mozgatórugója, egyértelmű, hogy minél magasabb a kormánykerék ára, annál valószínűbb, hogy jó minőségű. De ez nem feltétlenül vonatkozik minden modellre! Ezért azt tanácsoljuk, hogy hasonlítsa össze az azonos árú modelleket, hogy lássa, melyik kínálja a legtöbb funkciót.

Ez semmiképpen sem egy végleges lista arról, hogy mit kell figyelembe venni, amikor verseny kerekeket keresel, de lefedi az összes fő tényezőt, amit szem előtt kell tartanod a vásárlás során.

A legjobb belépő szintű PlayStation 4 kormánykerekek

Itt kiválasztottuk a két legjobb belépőszintű, PlayStation 4-gyel kompatibilis Sim-racing-kormányt.

A Logitech G29

logitech g29

A Logitech Driving Force G29 kormánykerék kétségtelenül kiváló modell, és nagyon népszerű a kezdők körében.

Eloxált alumíniumból készült, és a teljesebb szimulációs élmény érdekében lapátváltókkal és egy egyszerre robusztus és kényelmes pedálegységgel rendelkezik. Egyszerű hajtóműrendszert is használ, amely semmilyen szíjat nem tartalmaz, hogy egyszerűsítse a használatát.

A Logitech G29 kétmotoros erővisszacsatolással és spirális fogaskerékrendszerrel rendelkezik a sima, csendes kormányzás és a legrealisztikusabb vezetési élmény érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy minden kanyarban érezd a gumiabroncsokat, és nagyon valósághűen szimulálja a rezgések hatását, így pontosan tudsz reagálni.

Emellett 900 fokos elforgatási szöggel és 14 gombos panellel rendelkezik, optimalizálva a funkcióját kifejezetten a PlayStation számára.

A Logitech G29 kormánykerék az egyik független pedállal együtt kerül forgalomba. Független hajtókarral rendelkezik, 3 pedállal: gázpedál, kuplung- és fékpedál, acélcsapágyazással és automatikus kalibrációval. A fékpedál nem lineáris, ami nagyobb realizmust biztosít játék közben. A forgattyústagot csúszásgátló alátéttel is felszerelték.

A Logitech G29 kormánykerék továbbra is az a modell, amely szerintünk a legjobb ár-érték arányt kínálja, és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek nagyon valósághű vezetési élményt garantálnak.

 • Méretek (H x B x K): 45 x 32,3 x 33,3 cm
 • A kormánykerék súlya: 2,2 kg / A pedálok súlya: 3 kg

Előnyök

 • Jó ár-érték arány
 • Sikeres tervezés és ergonómia
 • Nagyon jó pedálok mellékelve

Hátrányok

 • Kissé zajos mechanizmus
 • Kissé hirtelen visszatérés az erőhöz

A Thrustmaster T150

thrustmaster-t150

A Thrustmaster T150 valószínűleg a legjobb belépő szintű kormánykerék, amelyet ma a piacon találhat.

Ez a modell tökéletes a kezdőknek, de a rendszeres játékosok számára is nagyon jól használható.

A Thrustmaster T150 kormánykerék 28 cm átmérőjű, 270°-tól 900°-ig terjed ő forgási és fordulási tartományú, és nagyméretű, teljesen fémből készült szekvenciális kormánylapátokkal rendelkezik. A kerék fekete és kék színű, középen Playstation logóval.

Ez a modell kefe nélküli motorral van felszerelve, amely széles körű teljesítménybeállításokkal rendelkezik. Egyedülálló szíjcsigás rendszerrel is rendelkezik, amely a motor hangját csatornázza, miközben sima érzetet biztosít. Mi több, a Thrustmaster T150 kormánykerék TouchSense Immersion technológiával van felszerelve.

Széles, kétpedálos pedálkészlettel is rendelkezik, amelynek szöge három különböző szögben állítható.

A Thrustmaster T150 meggyőző a PlayStation 4, PlayStation 3 és PC-n is, és hihetetlen érzéseket ígér a versenyzés és a hosszú játékmenetek során.

 • Méretek (H x B x K): 33,5 x 33 x 30,5 cm
 • A kormánykerék súlya: 2,2 kg – A pedálok súlya: 1,5 kg

Előnyök

 • Az ára
 • Az erőteljes visszatérése
 • A kormánykerék nagyon valósághű

Hátrányok

 • A kerék nem levehető
 • A motor egy kicsit zajos

A legjobb középkategóriás PlayStation 4 kormánykerekek

Ebben a kategóriában kiválasztottuk a két kedvenc középkategóriás, PlayStation 4-kompatibilis kormánykerekünket.

A Logitech G923

logitech g923

A Logitech G923 Trueforce a Logitech legújabb kormánykereke, amely a korábbi modelleknél nagyobb kompatibilitással és új visszajelzőrendszerrel rendelkezik, amely nagyobb hűséget és realizmust biztosít a szimulációban.

A Logitech G923 kormánykerék 28 cm átmérőjű, bőrrel bevont, polírozott fémből készült. A kerék hátsó részén két forgó acéllapát található a sebességváltáshoz.

A Logitech G923 elforgatási szöge 900°, ami két és fél fordulatnak felel meg, így nagyobb irányítást biztosít a jármű felett.

Ez a kormánykerék a Trueforce, a következő generációs erővisszacsatolási rendszerrel rendelkezik. Ez az új kényszerített visszajelző rendszer javítja a visszajelzések arányát, és közvetlenül kapcsolódik a játék fizika- és szimulációs motorjaihoz, hogy javítsa a hűséget és növelje a szimuláció realizmusának szintjét a korábbi generációkhoz képest.

Zárt hurkú motorvezérléssel rendelkezik, amely az új firmware-nek köszönhetően pontosabbá teszi a motor nyomatékát. Így a motor pontosabban állítja be a feszültséget a videojáték által kibocsátott fizikának megfelelően, milliméteres pontosságot garantálva.

A Logitech G923 kormánykerék 3 pedálos pedálrendszert tartalmaz, amely egy gázpedált, egy kuplungot és egy féket tartalmaz progresszív rugórendszerrel a még valósághűbb versenyérzet érdekében. A fémlemezek magassága és távolsága állítható.

Ez a modell a kompatibilis játékokkal elérhető Launch Control funkciónak köszönhetően közvetlenül a kormánykerékről programozható kettős tengelykapcsolóval is rendelkezik.

Ez a kormánykerék beépített LED-es kijelzővel is rendelkezik. Közvetlenül a nézőpontunkból elérhető, így gyorsan láthatjuk, mikor értük el a megfelelő fordulatszámot, és hatékonyabban használhatjuk a sebességváltást.

A Logitech G923 kormánykerék ergonomikus kialakítású, hozzáférhető kezelőszervekkel. Nem számít, hogy milyen játékplatformon használod, minden szükséges kezelőszervet megtalálsz, könnyen elérhetően a kormánykeréken, amely kicsi, mint az elődjei, de nagyszerű érzés. Tartalmaz egy forgókapcsolót az összes beállítás és beállítás finomhangolásához.

 • Méretek (H x B x K): 30 x 30 x 30 x 30 cm
 • A kormánykerék súlya: 2,2 kg – A pedálok súlya: 3 kg

Előnyök

 • Fejlett technológiával felszerelve.
 • Kiváló minőségű anyagokból készült.
 • 3 pedálos, továbbfejlesztett fékrendszerrel ellátott hajtókarral.

Hátrányok

 • A TrueForce nem minden játékkal kompatibilis.
 • Nem tartalmaz váltókart.

A Fanatec CSL Elite versenykerék

fanatec csl elite

Akik egy-két dolgot tudnak a Sim-Racingről, már tudják, hogy a Fanatec az egyik legjobb márka a piacon. A CSL Elite Racing Wheel a legalacsonyabb árú sorozat része.

Kialakítása kifogástalan és nagyon valósághű, 30 cm átmérőjű. Kárpitozása bőr, a hátsó részenalumíniummal. A sebességváltó lapátok erőteljes, valósághű hangzást biztosítanak a Fanatec Snapdome technológiájának köszönhetően.

Ez a kormánykerék Clubsport technológiát tartalmaz, amely hihetetlen visszajelzéseket biztosít az extra erős kefe nélküli szervomotornak köszönhetően, amely akár 6 Nm nyomatékot is lead a kormánytengelyre. Ez a technológia valósághűbb visszatérési élményt nyújt 1080º-os fordulóval. A kormánytengelyen DirectSensorral is felszerelték, hogy megakadályozzák a szíjhajtás befolyását a kormányszög mérésére.

A Fanatec CSL Elite Racing Wheel egy LED kijelzővel is rendelkezik a kerék tetején, ahol a sebesség és a sebességfokozatok láthatók.

Ez a kormánykerék természetesen kompatibilis a PlayStation 4-gyel, de PC-vel is kompatibilis.

A Fanatec CSL Elite Racing Wheel tehát kiváló választás, ha jó lábbal és viszonylag alacsony befektetéssel szeretnél belevágni a szimulátoros versenyzés világába, kihasználva a piac egyik legtekintélyesebb modelljének előnyeit.

 • Méretek (H x B x K): 36 cm x 36 cm x 36 cm x 36 cm
 • Súly: 6,56 kg

Előnyök

 • Hihetetlen folyékony erő-visszacsatolás
 • Rendkívül valósághű érzések
 • LED kijelzők a kormánykeréken és 5 profilban tárolt gyorsbeállítások

Hátrányok

 • Pedálok nem tartozék
 • Nincs Xbox kompatibilitás

A CSL Elite jelenleg nincs raktáron, de a fenti linken keresztül konfigurálhatja beállításait a Fanatec hivatalos weboldalán.

A legjobb PlayStation 4 csúcskategóriás kormánykerekek

A csúcskategóriában két PlayStation 4-kompatibilis kormánykereket mutatunk be, amelyek véleményünk szerint a legjobbak a piacon.

A Thrustmaster T300RS GT

thrustmaster-t300rs-gt-avis

A Thrustmaster T300 RS GT kormánykerék egy kifejezetten GT szimulátoros versenyzők számára forgalmazott modell, bár más versenyzési stílusokhoz is igazítható. Összesen 13 gombot tartalmaz, amelyet egy kézi sebességváltó és egy D-pad egészít ki a kormánykerék bal oldalán.

A Thrustmaster T300RS GT 28 cm átmérőjű, és teljes felületén megerősített, texturált gumiborítással rendelkezik. A kormánykerék közepén a hivatalos GT logó található. A sebességváltó lapátok 13 cm magasak, így intuitívabb hozzáférést biztosítanak.

A T3PAGT 3 pedálos hajtókar tartozik ehhez a kormánykerékhez, de kompatibilis a T-LCM pedálos modellel is. Az ehhez a kiadáshoz tartozó pedáltábla dizájnját tekintve kiemelkedik a többi közül, és több szinten konfigurálható. A fékpedál progresszív ellenállással rendelkezik a realizmus fokozása érdekében, és tartalmazza a Conical Rubber Brake Modot.

A Thrustmaster T300RS GT kormánykerék Tact Switch rendszerrel rendelkezik, amely akár 10 milliószor vagy még többször is aktiválható.

Ez a modell szabadalmaztatott HallEffect AccuRate technológiával (H.E.A.R.T) rendelkezik, érintésmentes mágneses érzékelővel és QuickRelease-rel a gyors és egyszerű kormánykerékcseréhez.

A Thrustmaster T300RS GT az egyik legjobb ár-érték arányú szimulátoros kormánykerék a piacon.

 • Méretek (H x B x K): 35 x 32 x 45 cm
 • A kormánykerék súlya: 4,5 kg – A pedálok súlya: 4 kg

Előnyök

 • Reaktív, erőteljes erővisszacsatolás.
 • Minőségi tervezés és gyártás.
 • A mellékelt pedálok kiváló minőségűek.

Hátrányok

 • Nem tartalmaz váltókart.
 • A kormánykerék és a sebességváltó lapátok közötti távolság problémát jelenthet.

Fanatec GT DD PRO

gt dd pro

A Gran Turismo Sport és a Polyphony Digital együttműködésével tervezett Fanatec Gran Turismo DD Pro az elsőhivatalosan licencelt Direct Drive kormánykerékPlayStation 5-re.

Az egyik első dolog, amit tudnia kell a Fanatec Gran Turismo DD Pro az a tény, hogy alapértelmezés szerintcsomagban kerül értékesítésre: . Megkapja a GT DD Pro alap maga, a Gran Turismo kerék, egy CSL pedálkészlet kuplung és a DD asztali támogatás nélkül. Így a CSL DD-vel vagy más Fanatec-alapokkal ellentétben nem kell a kompatibilis termékek keresésével bajlódnia. Mindent egy az egyben megkapsz az elejétől fogva.

A Fanatec Gran Turismo DD csomag a oldalon 3változatban kapható: a belépő szintű pro változat (5Nm), a pro változat (8Nm) és a prémium változat.

A kormánykerék 28 cm átmérőjű, és műbőr és nagyon könnyen kezelhető. Van a PlayStation összes gombja és még ennél is több, mivel öt funky kapcsolót (4+1), egy LED szalagot tartalmaz. a forradalmak és egy kis OLED képernyő fogaskerekek vagy egyéb információk.

A Fanatec GT DD Pro kormánykerék a két mágneses érzékelővel ellátott műanyag lapáttal, a Standard Tuning menüvel, amely lehetővé teszi a kezdők számára a gyors elindulást anélkül, hogy a beállításokkal kellene foglalkozniuk, valamint a QuickRelease rendszerrel is fel van szerelve.

Ez a csomag tartalmazza a CSL 2-pedálos lengőkarokat is, amelyek teljes egészében a fémbőlkészültek és nagy szilárdságot biztosítanak.

GT-rajongóknak, de nem csak nekik, a Fanatec GT DD Pro egy figyelemre méltó kormánykerék, amely gyakorlatilag verhetetlen ár-érték arányt kínál.

Előnyök

 • Hihetetlen érzések a Direct Drive-nak köszönhetően.
 • Nagyon jó minőségű anyagok.
 • Teljesen konfigurálható.

Hátrányok

 • A további opciók ára továbbra is magas.

Miért választottuk ezeket a modelleket?

Talán csodálkozik, hogy miért csak három gyártót választottunk ki a ma piacon lévő több száz gyártó közül. A Fanatec, a Logitech és a Thrustmaster a mai iparág etalonjai, olyan modellekkel, amelyek olyan formatervezést és technológiai fejlesztéseket tartalmaznak, amelyeket aztán a konkurencia lemásol.

Tehát olyan márkákról beszélünk, amelyek garanciát jelentenek a minőségre, amelyek hivatalos engedélyekkel rendelkeznek, és amelyek termékválasztéka változatos és egymással kompatibilis. Ezért kihagytunk más modelleket, például a Hori PS4 kormánykereket.

E márkák további modelljeit a Fanatec kormánykerekekről, a Logitech kormánykerekekről és a Thrustmaster kormánykerekekről szóló külön cikkeinkben tekintheti meg.

Röviden / Következtetés

Ezzel a hat nagyszerű kormánykerékkel, amelyek hihetetlen vezetési élményt nyújtanak PlayStation 4-re, reméljük, hogy mostantól sokkal könnyebb lesz a döntésed. Most már tudod, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, mielőtt beruházol egy PlayStation 4 kormánykerékbe, így ne habozz tovább!

Szeretnénk emlékeztetni arra is, hogy a PlayStation 4 kormánykerékkel bármilyen versenyjátékot játszhatsz, legyen szó klasszikus pályajátékról, mint a Gran Turismo, városiasabb stílusú játékról, mint a Need For Speed, rally stílusú játékról vagy Forma-1-es játékról, mint a híres F1 2022. Természetesen

Akár a megjelenése, akár a márkával kapcsolatos ismeretei vagy tapasztalatai, vagy egyszerűen a kínált funkciók alapján választ egy Sim-racing kormánykereket, nagyon örülünk, hogy tanácsaink hasznosak voltak az Ön számára.
Véleményünk szerint a legjobb szimulátoros kerék a piacon ma a Racing Wheel F1 dobogóde ha nem engedheti meg magának, biztosak vagyunk benne, hogy az olyan kormánykerekek, mint a Fanatec CSL Elite versenykerék vagy a Thrustmaster T150 órákon át boldoggá tesz.

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

A legjobb kormánykerék PS4-hez a 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mi a legjobb gyorskioldó?

Mi a legjobb gyorskioldó?

Sim-versenyrajongónak lenni több dolgot is jelent: egy teljes felszerelést, beleértve a perifériákat, amelyek néha a...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar