Oldal kiválasztása

A 6 legjobb hajtókar a Sim-versenyzéshez (költségvetés szerint)

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sok profi szimulátorversenyző egyetért abban, hogy egy kiváló minőségű forgattyústaggal biztosan gyorsabb leszel, mint egy nagyon jó lendkerékkel. A játékélményt is hihetetlenül valósághűbbé teszi, mert egy nagyszerű pedálpaddal tényleg olyan érzést ad, mintha egy igazi autót vezetnél.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy szerintünk melyek a legjobb hajtókarok tartományonként , és elmagyarázzuk, milyen szempontokat kell figyelembe venned a hajtókar kiválasztásakor.

 

A legjobb pedálosok egy pillantásra 2024

#1 : Fanatec Clubsport V3

⭐ Score : 9.8/10

fanatec clubsport v3 lengőkaros hajtókar

✅ Hiteles fékezési érzések

“Szeretjük a Load Cell érzékenységét”

#2: Fanatec CSL Elite pedálok LC

⭐ Score : 9.6/10

csl elite pedálok v2

✅ Verhetetlen ár-érték arány

“A fékezés pontossága és realizmusa miatt szeretjük.”

#3: Thrustmaster T-LCM

⭐ Score : 8.8/10

thrustmaster-t-lcm

✅ Egy nagyon jó belépő szintű pedalboard

“Imádjuk a hozzáférhetőségét és a minőségét.”

Fanatec CSL Elite pedálok V2

A CSL Elite Pedals V2 egy 3 darabból álló fém pedálkészlet , amely a hosszabb élettartam érdekében matt fémbevonattal van bevonva. A forgattyúskerék kivehető gumipedálhüvelyekkel is rendelkezik, amelyek könnyen eltávolíthatók és extra kényelmet biztosítanak.

Fékje egy olyan terhelésmérő cellával van felszerelve, amely akár 90 kg állítható erőnek is ellenáll. Minden pedál magassága és távolsága egyedileg állítható, hogy a vezetés a lehető legkényelmesebb legyen.

A Fanatec beállítási menüjét is használhatja a Load Cell paramétereinek beállítására, vagy a fék hátulján található elasztométer rugókkal történő finomhangolásra. Az összes pedált is eltávolíthatja a talapzatukról, és külön-külön felszerelheti őket a pilótafülkében.

Fanatec CSL Elite pedálok V2 a technika és az egyszerűség nagyszerű keveréke, amely a tapasztaltabb lovasok és a kezdők számára egyaránt könnyen használható. Az áráért egy olyan pedálkészletet kap, amit nem fogsz megunni, különösen, ha jól tudod a beállításokat elvégezni!

A CSL Elite 2 pedálos változatáról teljes értékelést írtunk. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el a CSL Elite hajtókarról szóló értékelésünket.

csl elite pedálok v2

Thrustmaster T-LCM pedálfal

A T-LCM pedálfal a Thrustmaster első díja a terheléscellás pedálok piacán. Ez egy olyan modell, amely elfogadható áron, de mégis kiváló minőségű kialakítással rendelkezik.

100% fémből készült, stabil vázzal és textúrázott lábtartóval. A T-LCM pedálok magassága, szöge és távolsága állítható, és mindhárom pedál egyedileg állítható.

Az egyik legnagyobb előnye a Load Cell fékpedál, amely akár 100 kg nyomást is elvisel, így a pedálon keresztül rengeteg erőt tudsz kifejteni, akárcsak egy igazi fékpedálon.

Hat különböző rugót tartalmaz, hogy biztosítsa az Önnek legmegfelelőbb pedálérzetet. A gázpedál és a tengelykapcsoló szintén Hall-hatású mágneses érzékelőkkel van felszerelve.

A Thrustmaster családba tartozó kormánykerékkel kombinálva szinte minden eszközzel kompatibilis, a konzoloktól a PC-kig.

Ha egy belépő szintű Load Cell pedálkészletet keres, ne keressen tovább, mint a Thrustmaster T-LCM pedáltábla.

thrustmaster t-lcm

A legjobb pedálok 300 és 700 euró között

A hidraulikus mechanizmussal ellátott pedálok megjelenéséig az ebbe a kategóriába tartozó, Load Cell-el felszerelt hajtókarok számítottak a csúcsmodelleknek. Még ha ez semmiképpen nem is von le a tulajdonságaikból, most egy középkategóriás címkével vannak a piacon.

Fanatec ClubSport V3

A Fanatec ClubSport V3 lengőkaros hajtókar hajtókar jelenleg az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt hajtókar a piacon, és nem véletlenül. Ez a készlet 3 pedált tartalmaz, amelyek feltűnő fekete fémből készültek, amely jól illeszkedik a legtöbb szimulációs berendezéshez. A fémszerkezet merev és biztonságos pedálokat tart menet közben, és a forgattyúszettnek erőt és tartósságot biztosít.

A Fanatec ClubSport V3 számos beállítási funkciót kínál, így a pedálokat a saját ízlése szerint állíthatja be. A pedálfelületek számos konfigurációban beállíthatók , így minden motoros megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Ez a hajtókar tartalmaz egy Load Cell féket, amely képes ellenállni a 90 kg-os erőnek, és amely beállítható úgy, hogy a formulaautók szilárd vagy a közúti autók progresszív pedáljának érzetét adja.

A Fanatec ClubSport V3 hajtókar ár-érték arányát tekintve a Fanatec ClubSport V3 egy nagyon jó kiindulópont. Elég érzést és érzékenységet kínál ahhoz, hogy hosszú évekig elkísérje Önt a versenyszimulációkban.

fanatec clubsport v3 lengőkaros hajtókar

Heusinkveld Sim pedálok Sprint

A Heusinkveld Sim Pedals Sprint 3 pedálos hajtókar készlet abszolút precizitással készült,lézervágott acél felhasználásával, hogy könnyű reakciókészséget és igazán robusztus érzetet biztosítson.

Mindhárom pedálon Load Cell technológiával van felszerelve, amely nem kopik el az idő múlásával, és pontosan reprodukálja a rájuk kifejtett erőt.

Ez a modell valóban figyelemre méltó a technológiában jártas motorosok számára, mivel minden pedál fizikailag állítható, de a pedálok és a terhelések ellenállását is beprogramozhatja , valamint a holt zónákat és a kimeneti görbéket az igényeinek megfelelően konfigurálhatja. Ez a modell a SmartControl rendszerrel is kompatibilis.

Ha egy olyan pedállapot keresel, amely segít abban, hogy gyors és következetes legyél a GT-stílusú versenyeken és az F1-ben egyaránt, a Heusinkveld Sim Pedals Sprint kiváló választás. Ideális az igazi szimulátoros versenyzés rajongói és azok számára, akik arra törekszenek, hogy esport profik legyenek, mivel következetességet és realizmust kínál, és az egyik legjobb szimulátoros versenypedál, amit birtokolhatsz.

heusinkveld sprint értesítés

A legjobb 700 euró feletti pedálok

Itt most a hajtókarok krémjét vesszük górcső alá, a kínálat csúcsán lévő modellekkel. Ebben az árkategóriában általában hidraulikus lengéscsillapítókkal szerelt lengőkaros modelleket találunk, amely technológia a legjobb érzéseket kínálja a mai piacon.

Heusinkveld Sim pedálok Ultimate

A piac felső kategóriájában a Heusinkveld Sim Pedals Ultimate fantasztikus választás a szimuláció szerelmeseinek. Ezek a pedálok alumíniumkeretre vannak szerelve a maximális merevség és szilárdság érdekében, így valóban úgy érezheti, mintha egy igazi versenyautóban vezetne.

Ezek a Heusinkveld pedálok a legmodernebb professzionális motorsport-szimulátorokhoz alkalmasak, és robusztus, merev, kompakt és tartós kialakításuk azonnali és pontos reakciót biztosít.

Ez a hajtókar a legigényesebb környezetekben is használható, és képes szimulálni az F1 és LMP járművekben található pedálerőket. A kétirányú hidraulikus csillapítók a kuplungon és a Load Cell-el szerelt féken véleményünk szerint a legjobb szimulált pedálérzetet nyújtják, amit ma a piacon kaphat.

Ha igazán high-end érzést keresel a versenypedáloktól, akkor a Heusinkveld Sim Pedals Ultimate verhetetlen választás.

heusinkveld-ultimátum

SIMTAG hidraulikus

Ha a pénz nem számít, és csak a legjobbal elégedett, akkor a SIMTAG hidraulikus hajtókar az Öné! Ezt a modellt jelenleg sok Sim-versenyző a pedálosok Szent Gráljának tartja.

Ez egy 3 darabos Tilton pedálkészlet , amely a versenyautókban világszerte használt, kovácsolt alumíniumból készült pedálokról ismert.

A pedálok állítható áttétellel (5,29:1, 5,44:1, 5,75:1) és az eredeti fékkiegyenlítő rúddal rendelkeznek.

Ez a lengőkar hidraulikus rendszert tartalmaz, amely a legegyenletesebb és legpontosabb érzést biztosítja minden pedálon. A gázpedál a teljesítmény szempontjából a lehető legjobb minőségű Bosch pozicionáló érzékelővel rendelkezik.

Ezen kívül minden érzékelőt a Cosworth gyárt, és por- és nedvességálló bevonattal rendelkezik, hogy a pontosság és a precizitás soha ne veszítsen a pontosságából.

A SIMTAG hidraulikus hajtókar úgy néz ki, mintha egyenesen egy versenyautóból került volna ki, és számos fejlesztést is tartalmaz a Sim-versenyzés szerelmesei számára. Ha van pénze arra, hogy a legjobb szimulációs platformot válassza, csak azt tudjuk ajánlani, hogy fektessen be ebbe a modellbe.

A megfelelő hajtókar kiválasztása

A hajtókaros modell kiválasztásakor számos alapvető kritériumot kell szem előtt tartania, hogy biztosan a megfelelő döntést hozza meg.

Ár: a költségvetése határozza meg a hajtókar megvásárlását. Attól függően, hogy milyen árat engedhet meg magának, megcélozhatja az Önnek megfelelő tartományt, így olyan modellekre összpontosíthat, amelyeket megengedheti magának, és összehasonlíthatja őket.

Alkalmazkodóképesség: A forgattyúshajtás állíthatósága mindig az egyik döntő tényező kell, hogy legyen a döntésedben. A pedálok előre, hátra, oldalra és akár a fék érzékenységének szabályozása elengedhetetlen ahhoz, hogy nagyobb kényelmet nyújtson, és a lehető legrealisztikusabbá tegye a versenyszimuláció élményét.

Építési minőség: nem akarsz olyan modellt, amelyik gyenge vagy olcsónak tűnik, mert nem fog megfelelni, ha realizmusra és tartósságra vágysz. A költségvetéseden belül elérhető legjobb anyagokat szeretnéd, ezért mindig fémből készült, szilárd felületű pedálokat válassz, hogy hosszabb ideig tartson.

Stabilitás: a stabilitás érdekében előnyös, ha a hajtókar csúszásmentes anyagokkal rendelkezik, különösen intenzív versenyhelyzetekben. A pedáloknak jelentős nyomást is ki kell bírniuk, hogy használatuk során valósághű ellenállást nyújtsanak, mintha valódi autót vezetne.

Technológia: minél fejlettebb az egyes alkatrészek technológiája, beleértve a terheléscellákat és a csillapítókat, annál nagyobb a realizmus és a teljesítmény szintje.

Kompatibilitás: ideális esetben maximálisan kompatibilisnek kell lennie a piacon lévő legnépszerűbb konzolokkal (PlayStation és Xbox) és a PC-vel.

Mindezek a tényezők együttesen élvezetes élményt nyújtanak minden alkalommal, amikor kedvenc szimulációs versenyjátékoddal játszol.

 

Összefoglaló – Következtetés

Amint láthattad, a megfelelő pedálfal-modell kiválasztása alapvető fontosságú ahhoz, hogy fokozódjon a játék során érzett realizmus érzése, valamint a versenyzői teljesítményed .

Abelépőszintű modellektőla hidraulikus hajtókarokig a nagy Sim-versenyző márkáknak biztosan van olyan pedálkészlete, amelyik megfelel az Ön igényeinek.
Reméljük, hogy most már rendelkezik azokkal a kulcsokkal, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy meghozza a megfelelő döntést a pedálfalról. Bármilyen szinten is szeretnél szimulátorozni , vagy bármilyen költségvetéssel rendelkezel, a kínálatunkban található különböző modellek között biztosan megtalálod, amit keresel.

fanatec clubsport v3 lengőkaros hajtókar

Fanatec Clubsport V3

A legjobb Sim Racing hajtókar a 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mi a legjobb gyorskioldó?

Mi a legjobb gyorskioldó?

Sim-versenyrajongónak lenni több dolgot is jelent: egy teljes felszerelést, beleértve a perifériákat, amelyek néha a...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar