Oldal kiválasztása

A legjobb Xbox One kormánykerekek

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sok szimulátoros autóversenyzés-rajongó siránkozik azon, hogy az Xbox One kormánykerekek olyan ritkák a piacon. El kell mondani, hogy a Microsoft zöld óriás platformjaival kompatibilis modellek általában feltűnőek a hiányukkal. És mégis, ha játékokról van szó, a játékosok több mint el vannak kényeztetve a választékkal ezen a platformon, amely a pillanatnyi legjobb címeket kínálja.

Akár Forza-rajongó vagy, akár a Project Cars 2 vagy az F1 2022 játékokat részesíted előnyben, az Xbox az ideális közeg a konzolos autóversenyzéshez.

Hogyan válasszuk ki a legjobb Xbox One kormánykereket? Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit tudnia kell, hogy megválaszolja ezt a kérdést. Segítünk eldönteni , melyik modell a megfelelő az Ön számára, majd ismertetjük a megfelelő kormánykerék kiválasztásának legfontosabb kritériumait. És természetesen a piacon ma kapható legjobb Xbox One-kormánykerekek közül is válogatunk.

 

A legjobb Xbox One-kormánykerekek áttekintése

 

Hogyan döntsd el, melyik Xbox One-kormánykerék a megfelelő számodra?

Annak eldöntéséhez, hogy melyik Xbox One-kormánykerékmodell a megfelelő az Ön számára, bizonyos kritériumokat kell figyelembe vennie, amelyeket itt ismertetünk.

Milyen típusú játékos vagy

Az, hogy kezdő vagy profi játékos vagy-e, és hogy mennyi időt töltesz játékkal, segít eldönteni, hogy melyik siklómodell a megfelelő számodra.

Az Ön játékplatformja

Meg kell győződnie arról, hogy a megvásárolt modell tökéletesen kompatibilis a konzoljával vagy szimulációs platformjával. Ideális esetben olyan modellt válasszon, amely széles körű kompatibilitást kínál, ha azt szeretné, hogy több platformon (Xbox, PlayStation, PC stb.) is használhassa.

Az Ön költségvetése

Amit veszel, annak illeszkednie kell a rendelkezésedre álló pénzösszeghez. A legolcsóbb modellek ára 150 és 300 euró között lehet, míg a professzionálisabb modellek 550 és 700 euró, vagy még ennél is több euróba kerülhetnek. Határozza meg a költségvetését, hogy melyik kormánykerék-kategóriát választhassa.

A játszani kívánt versenyek típusa

A versenyzés stílusa, amit játszani szeretnél, szintén fontos tényező, amit figyelembe kell venned. Ha F1-rajongó vagy, akkor egy F1-es kialakítású kormánykerékre lesz szükséged, ha viszont a GT-stílust kedveled, akkor egy GT-kormánykereket fogsz választani. Ebben az értelemben a kormánykerék alakjának és bizonyos további alkatrészeknek változnia kell attól függően, hogy milyen típusú versenyeken fogsz játszani.

Mit kell keresni egy jó Sim-racing kerékben Xbox One-ra?

Bár a költségvetés az egyik első követelmény a játékosok és a versenyzők számára, akiknek Sim-racing kormánykereket kell vásárolniuk, vannak más lényeges elemek is, amelyeket figyelembe kell venni. Véleményünk szerint a legfontosabbak a következők:

 • A nagyobb valósághűség érdekében a modell méretének és súlyának meg kell felelnie egy valódi kormánykerék méretének és súlyának.

 • Az anyagok és a kivitelezés minőségének biztosítania kell, hogy a kormánykerék sokáig kitartson, és kényelmes legyen vele játszani.
 • A kormánykerék elforgatási fokának a lehető legszélesebbnek kell lennie. Ráadásul némi ellenállást kell nyújtania, akárcsak egy valódi kormánykeréknek.

 • A kormánykeréknek erővisszacsatolással kell rendelkeznie. A kevés vagy semmilyen erővisszacsatolással rendelkező kormánykerékkel nem feltétlenül lesz kielégítő vezetni, és azt kockáztatja, hogy hátrányba kerül. A játékban való teljes elmerüléshez a force feedback elengedhetetlen!

 • Fontos, hogy a kormánykerék modellje kompatibilis legyen a jövőbeli firmware-frissítésekkel. Így biztos lehet benne, hogy kompatibilis a márka hamarosan megjelenő játékkonzoljaival.

 • A telepítés és a konfigurálás egyszerűnek kell lennie, különösen, ha Ön kezdő.

 • Igazi bónusz, hogy a kormánykerék további kiegészítőkkel való kompatibilitást kínál. Ez biztosítja, hogy hozzáadhat egy váltókart, és hogy nagyobb problémák nélkül rögzíthető az alaphoz.

A legjobb olcsó Xbox One-kormánykerekek (belépőszintű)

Itt bemutatunk három Xbox One-kormánykereket, amelyek a belépő szintű kategóriába tartoznak, és amelyek véleményünk szerint jelenleg a legjobbak a piacon ebben a kategóriában.

Thrustmaster TMX Force Feedback

thrustmaster-tmx-avis

A Thrustmaster TMX Force Feedback valószínűleg a legjobb belépő szintű kormánykerék, amit ma a piacon találhatsz.

Ez a modell tökéletes kezdőknek, de ideális a rendszeres játékosok számára is.

A Thrustmaster TMX kormánykerék 28 cm átmérőjű, 270°-tól 900°-ig terjed ő forgási és fordulási tartományú, és nagyméretű, teljesen fémből készült szekvenciális kormánylapátokkal rendelkezik.

Ez a Thrustmaster modell kefe nélküli motorral van felszerelve, számos teljesítménybeállítással. Egyedülálló szíjcsigás rendszerrel is rendelkezik, amely a motor hangját csatornázza, miközben sima érzetet biztosít.

Széles, kétpedálos pedálkészlettel is rendelkezik, amelynek szöge három különböző szögben állítható.

A Thrustmaster TMX természetesen kompatibilis az Xbox One-nal, de PC-n is nagyon meggyőző.

Ez egy olyan kormánykerék, amely hihetetlen érzéseket ígér a versenyzés és a hosszú játék során.

Előnyök

 • Jó ár-érték arányt kínál.
 • Az erőteljes visszatérése.
 • A kormánykerék nagyon valósághű.

Hátrányok

 • A kerék nem levehető
 • A motor egy kicsit zajos

A Logitech Driving Force G920

logitech g920 felülvizsgálat

A Logitech Driving Force G920 kormánykerék kétségtelenül kiváló modell, és nagyon népszerű a kezdők körében.

Eloxált alumíniumból készült, és a teljesebb szimulációs élmény érdekében lapátváltókkal ésegy egyszerre robusztus és kényelmes pedálegységgel rendelkezik. Egyszerű fogaskerék-rendszert is használ, amely semmilyen szíjat nem tartalmaz, hogy egyszerűsítse a használatát.

A Logitech G920 kétmotoros erővisszacsatolással és spirális áttételezéssel rendelkezik a sima, csendes kormányzás és a legrealisztikusabb vezetési élmény érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy minden kanyarban érezd a gumiabroncsokat, és nagyon valósághűen szimulálja a rezgések hatását, így pontosan tudsz reagálni.

Emellett 900 fokos elforgatási szöggel és 14 gombos panellel rendelkezik, optimalizálva a funkcióját kifejezetten az Xbox számára.

A Logitech G920 kormánykerék továbbra is az a modell, amelyről úgy érezzük, hogy az egyik legjobb ár-érték arányt kínálja a kínálatban, és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek nagyon valósághű vezetési élményt garantálnak.

Előnyök

 • Jó ár-érték arány
 • Sikeres tervezés és ergonómia
 • Nagyon jó pedálok mellékelve

Hátrányok

 • Kissé zajos mechanizmus
 • Kissé hirtelen visszatérés az erőhöz

A Thrustmaster Ferrari 458 Spider

ferrari 458 spider

A Thrustmaster Ferrari 458 Spider kormánykerék egy igazán meghökkentő modell az árához képest.

Átmérője 28 cm, és a Ferrari 458 Spider keréktárcsa 7/10-es másolata.

2 gumiszerű markolattal és 2 szekvenciális fel-le váltókarral rendelkezik, amelyek mindegyike alumínium borítású.

A Thrustmaster Ferrari 458 Spider 240°-os forgási szöggel rendelkezik, és automatikusan visszatér a középpontba. A kormány iránya a mellékelt 4 előre beállított érték nek köszönhetően módosítható, így nagyobb pontosságot biztosít bármely versenyjátékban.

A kormánykerék alja egy Bungee Cord mechanizmussal rendelkezik, amely lineáris ellenállást biztosít a forgás szögétől függetlenül, így az irányítás kényelmesebb és intuitívabb.

Ez a modell teljes mértékben vezérelhető, 9 akciógombbal, manettinóval, d-paddal, Xbox guide gombbal és Kinect párosításérzékelő LED-del.

A Thrustmaster Ferrari 458 Spider egy nagy, állítható, kétpedálos pedálegységet tartalmaz, széles lábtartóval. A fékpedál progresszív ellenállással rendelkezik, és a pedálok dőlésszöge állítható.

Ez a Thrustmaster kormánykerék kompatibilis az Xbox One és Series X konzolokkal, és PC-n is felismerhető Xbox kontrollerként.

Ez a kormánykerék, amelyet inkább a nagyközönségnek, mint a tapasztalt versenyzőknek szánnak, sajnos nem rendelkezik erővisszacsatolással vagy rezgéssel, de még így is remek érzést nyújt mindenkinek, aki először szeretné kipróbálni a szimulátoros versenyzést.

Előnyök

 • Gyönyörű design.
 • Jó fogás és ergonómia.
 • Tökéletes kezdőknek.

Hátrányok

 • Nincs erővisszacsatolás.
 • A lengőkarnak nincs stabilitása.

A legjobb középkategóriás Xbox One-kormánykerekek

Most a következő szintre lépünk a három kedvenc Xbox One-kormánykerekünkkel a középkategóriában.

A Thrustmaster T248

thrustmaster-t248-avis

A Thrustmaster T248 egy hivatalosan licencelt Microsoft versenykormány, amelyet olyan versenyzők számára terveztek, akik nagyobb teljesítményre és a versenyekben való elmélyülésre vágynak.

Ez a Thrustmaster modell prémium kivitelű, a kormánykerék külső oldalán bőrrel díszített. A kerék átmérője 28 cm, és 900°-kal forog. Sokoldalú formája azt jelenti, hogy minden játékstílushoz igazítható.

A Thrustmaster T248 akár 25 akciógombbal rendelkezik, köztük 2 kettős akciójú kódolóval.

Ez a Thrustmaster kormánykerék interaktív műszerfalat tartalmaz, amely több mint 20 különböző kijelzőből választhat a kormánykerék képernyőjén.

Ez a modell rendkívül dinamikus erővisszacsatolással rendelkezik két kefemotorral és a képernyőn keresztül történő, menet közbeni beállítással (beleértve 3 előre beállított üzemmódot).

A kormánykerék hátulján két mágneses lapátváltó található, amelyek szabadalmaztatott H.E.A.R.T. technológiával vannak felszerelve. Ezek a lapátok pontosak (12 bit), érzékenyek és minimális reakcióidőt biztosítanak a sebességváltáskor.

A Thrustmaster T248 tartalmazza a T3PM pedállapot , amely egy csúcsmodell. Ugyanazt a mágneses technológiát használja, mint a kormánykerék tárcsái, és négyféle féknyomást kínál.

Ez az Xbox One-ra elérhető kormánykerék egyik legteljesebb változata, kétségtelenül a legjobb minőségű, és a szimulátoros versenyzés profijai által választott kormánykerék.

Előnyök

 • Nagyon jó erővisszatérés.
 • A mellékelt pedálok nagyon jó minőségűek.
 • Integrált vezérlőképernyő (beállítások, telemetria).

Hátrányok

 • A lapátok kissé zajosak.
 • A kerék nem levehető.

A Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition

thrustmaster tx

A Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition egy hivatalosan licencelt Xbox GT-stílusú versenykormány.

Átmérője 28 cm, és kézzel varrott bőrből készült, ami futás közben extra kényelmet biztosít.

Az alap, amelyhez a kormánykerék csatlakozik, teljesen független, így eltávolítható, hogy a fejlesztőből másokat is csatlakoztasson.

Ez a modell a kefe nélküli szervomotor 2ᵉ generációját tartalmazza, ipari törekvésekkel a pontosabb és tartósabb használat érdekében. Ez az alternatíva 900°-os kormányzási szöget kínál, és mágneses érzékelőket használó H.E.A.R.T. technológiát tartalmaz.

A Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition tartalmazza a T3PA 3 pedálos pedáltáblát, amelyet a játékos tetszése szerint konfigurálhat.

A Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition tartalmaz egy Xbox Guide gombot, és szalagrendszerrel működik, nem pedig fogaskerekekkel.

Gyorskioldó rendszerrel rendelkezik, így bármely más Thrustmaster kormánykerék használható egy adapterrel.

Ez a kormánykerék nem csak az Xbox One konzollal kompatibilis, hanem Xbox Series XS és PC konzolokon is használható.

Előnyök

 • Nagyon jó erővisszatérés.
 • Tartalmaz egy LED-et a Kinect érzékeléséhez.
 • Kompatibilis a gyártó számos tartozékával.

Hátrányok

 • Kissé magas ár

A Logitech G923 True Force

logitech g923

A Logitech G923 Trueforce a Logitech új generációs kormánykereke, amely a korábbi modelleknél nagyobb kompatibilitással és új visszajelzőrendszerrel rendelkezik, amely nagyobb hűséget és realizmust biztosít a szimulációban.

A Logitech G923 kormánykerék 28 cm átmérőjű, bőrrel bevont, polírozott fémből készült. A kerék hátsó részén két forgó acéllapát található a sebességváltáshoz.

A Logitech G923 kerék 900°-ig, azaz két és fél fordulatnak megfelelő mértékben forgatható, így nagyobb irányítást biztosít a jármű felett.

Ez a kormánykerék a Trueforce, a következő generációs erővisszacsatolási rendszerrel rendelkezik. Ez az új kényszerített visszajelző rendszer javítja a visszajelzések arányát, és közvetlenül kapcsolódik a játék fizika- és szimulációs motorjaihoz, hogy javítsa a hűséget és növelje a szimuláció realizmusának szintjét a korábbi generációkhoz képest.

Zárt hurkú motorvezérléssel rendelkezik, amely az új firmware-nek köszönhetően pontosabbá teszi a motor nyomatékát. Így a motor pontosabban állítja be a feszültséget a videojáték által kibocsátott fizikának megfelelően, milliméteres pontosságot garantálva.

A Logitech G923 kormánykerék 3 pedálos pedálrendszert tartalmaz, amely egy gázpedált, egy kuplungot és egy féket tartalmaz progresszív rugórendszerrel a még valósághűbb versenyérzet érdekében. A fémlemezek magassága és távolsága állítható.

Ez a modell a kompatibilis játékokkal elérhető Launch Control funkciónak köszönhetően közvetlenül a kormánykerékről programozható kettős tengelykapcsolóval is rendelkezik.

Ez a kormánykerék beépített LED-es kijelzővel is rendelkezik. Közvetlenül a nézőpontunkból elérhető, így gyorsan láthatjuk, mikor értük el a megfelelő fordulatszámot, és hatékonyabban használhatjuk a sebességváltást.

A Logitech G923 kormánykerék ergonomikus kialakítású, hozzáférhető kezelőszervekkel. Nem számít, hogy milyen játékplatformon használod, minden szükséges kezelőszervet megtalálsz, könnyen elérhetően a kormánykeréken, amely kicsi, mint az elődjei, de nagyszerű érzés. Tartalmaz egy forgókapcsolót az összes beállítás és beállítás finomhangolásához.

A Logitech G923 kormánykerék természetesen kompatibilis az Xbox One konzollal, de a PlayStation 4-gyel, PlayStation 5-tel, PC-vel és Mac számítógépekkel is.

Ez a modell a G Hub szimulációs szoftver segítségével nagymértékben testreszabható számítógépen. A Logitech kifejlesztett egy PC-s szoftvert, amely lehetővé teszi a kormánykerék beállításainak, érzékenységének és az új Trueforce rendszernek a teljes körű testreszabását.

Előnyök

 • Fejlett technológiával felszerelve.
 • Kiváló minőségű anyagokból készült.
 • 3 pedálos, továbbfejlesztett fékrendszerrel ellátott hajtókarral.

Hátrányok

 • A visszajelzés motorizálása kissé rángatózik.

A legjobb Xbox One-kormánykerekek a felső kategóriában

Ebben az árkategóriában a legjobb, úgynevezett csúcskategóriás, Xbox One-nal kompatibilis kormánykerekekből kínálunk válogatást.

A Fanatec Forza Motorsport

fanatec forza

A Fanatec ClubSport Racing Wheel GT Forza Motorsport a Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5 kerékalapra van szerelve.

A kormánykerék 33 cm átmérőjű, puha bőrrel bevont alumíniumból készült, középen az Xbox One saga hímzett nevével.

A hub tetejébe integrált 16 gomb, 4 gombzóna 3 gombbal minden zónában (összesen 12 gomb), egy FunkySwitch fémgombos paddal, 4 irányban, kétirányú forgatással és pulzálással.

A Fanatec Forza Motorsport kefe nélküli szervomotorral rendelkezik, egyetlen szíjhajtással. A forgási szöge 1080° , és szoftveresen állítható.

Ez a kormánykerék kivételes játékérzetet nyújt az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a DirectSensor és a DUAL HALL technológia.

Mi több, a Fanatec Forza Motorsport szimulálja az ABS rezgését a kormánykeréken és a pedálokon (modelltől függően).

Ez a modell hűtőrendszerrel is rendelkezik, két nagy ventilátorral (a bal és a hátsó oldalon) és egy hatalmas hűtőbordával a motoron, valamint egy LED-kijelzővel a telemetriai funkciókhoz.

A Fanatec Forza Motorsport kormánykerék a Quick Release rendszerrel rendelkezik, amellyel a kormánykerék egy másodperc alatt cserélhető. Xbox One-ra tervezték, de PC-n és az Xbox Series X/S-szel is használható.

A Fanatec Forza Motorsport a legjobb érzést és ergonómiát kínálja a szimulátoros versenyzés és különösen a Forza játék rajongói számára.

Előnyök

 • Hihetetlenül folyékony és erőteljes erővisszatérés.
 • Kiváló minőségű anyagok és kivitelezés.
 • Hihetetlen érzések minden szinten.

Hátrányok

 • Az ára magas.

A Fanatec Podium Racing Wheel F1

Fanatec Podium F1 versenyzői kerék

Annak ellenére, hogy a kormánykerék Fanatec Podium F1 versenyzői kerék egy hivatalos F1 és PlayStation licencKompatibilis az Xbox One-nal (valamint az Xbox Series X és S, PlayStation 4, PlayStation 5 és PC modellekkel), és az egyik nagy kedvencünk!

A készülék 90° és 1080° között állítható forgási fokot kínál, és állítható ABS rezgést tartalmaz. A kormánykerékalumínium és szénszál kombinációjából készült, a kormánykerék pereme 27 cm-es, így kompakt és stabil a vezetés közben.

Ez a kézikerék közvetlen meghajtású motoros erő-visszacsatolási rendszerrel van felszerelve, és két F1 típusú forgótárcsát tartalmaz.

A Fanatec Podium Racing Wheel F1 ergonómiája kiváló, számos valós idejű beállítással, amelyek közvetlenül a kormányról is kezelhetők, mint például a 2,7 hüvelykes OLED-képernyő a játék közbeni visszajelzéshez.

Véleményünk szerint a Fanatec Podium Racing Wheel F1 egy igazi gyöngyszem, és az egyik legjobb Xbox One kerék a piacon.

Előnyök

 • Nagy hatékonyságú motor és erővisszacsatolás.
 • Számos beállítás áll rendelkezésre.
 • Széles körű kompatibilitás.

Hátrányok

 • Magas ára.

A Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 Competition Mod Sparco P310 Competition Mod

thrustmaster sparco p310

A Thrustmaster TS-XW Sparco P310 kormánykerék a Sparcóval együttműködésben készült, és ahogy a neve is mutatja, a Sparco P310-ben található kormánykerék 1:1 méretarányú másolata . Fekete velúrbőrrel borított, és pontosan 31 cm-es.

Ez a kormánykerék egyedülálló ovális kialakítású, félig lapos formavilággal és robusztus előlappal rendelkezik, amelyhezszálcsiszolt alumínium borítású szekvenciális vezérlőlapok tartoznak. Az eredmény egy valósághű, fényűző megjelenés.

1080 fok os forgási szöggel és kiváló minőségű erő-visszacsatolási rendszerrel rendelkezik a 40 wattos kefe nélküli szervomotornak köszönhetően, amelyet a Motor Cooling Embedded rendszernek köszönhetően hosszú futásokhoz is használhat.

A benne lévő kapcsolók 9 akciógomb, 2 13 centiméteres joystick, egy D-pad belső nyomógombbal és 2 joystick. Bár minden típusú versenyzéshez használható, a modellt a GT-címekhez ajánljuk.

A Thrustmaster TS-XW Racer Sparco P310 természetesen kompatibilis az Xbox One konzollal, de PlayStationnel és PC-vel is.

Előnyök

 • Erőteljes, érzékeny erővisszacsatolás.
 • Nagyon jó minőségű.

Hátrányok

 • Nincs gyorsváltó kerékrendszer.

Röviden / Következtetés

Az Xbox One a legjobb versenyjátékok széles választékát kínálja a konzolos szimulátorversenyzés rajongói számára. Amint azt ebben a cikkben felfedezheted, van néhány ugyanilyen kiváló Xbox One kerék is, ha a teljes élményt szeretnéd élvezni.
Reméljük, hogy a 9 legjobb Xbox One-kormánykerékből összeállított válogatásunk és tanácsaink segítenek megtalálni a számodra megfelelőt!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

A legjobb kormánykerék Xbox One konzolhoz a 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mi a legjobb gyorskioldó?

Mi a legjobb gyorskioldó?

Sim-versenyrajongónak lenni több dolgot is jelent: egy teljes felszerelést, beleértve a perifériákat, amelyek néha a...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar