Oldal kiválasztása

Az 5 legjobb Fanatec kormánykerék Xbox One konzolhoz

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A Fanatec által gyártott Xbox One kormánykerékből többféle típus is megtalálható a piacon. És ez nem könnyíti meg a választást, hogy melyik modellt vásároljuk meg.

Bár a Fanatec híres kiváló minőségű termékeiről, mégis nehéz eldönteni, hogy melyik modell a megfelelő az Ön számára.

Ezért döntöttünk úgy, hogy segítünk Önnek ebben a döntésben, amely valóban bonyolultnak tűnhet.

Ebben a cikkben megnézzük az 5 kedvenc Xbox One Fanatec-kormánykerekünket, majd elmondjuk , hogyan válasszon Xbox One Fanatec-kormánykereket, és mit kell szem előtt tartania vásárláskor.

Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2

fanatec forza

A Fanatec ClubSport Racing Wheel GT Forza Motorsport V2 a Fanatec ClubSport Wheel Base V2.5 kerékalapra van szerelve.

A kormánykerék 33 cm átmérőjű, puha bőrrel bevont alumíniumból készült, középen az Xbox One saga hímzett nevével.

A hub tetejébe integrált 16 gomb, 4 gombzóna 3 gombbal minden zónában (összesen 12 gomb), egy FunkySwitch fémgombos paddal, 4 irányban, kétirányú forgatással és pulzálással.

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 kefe nélküli szervomotorral rendelkezik, egyetlen szíjhajtással. A forgási szöge 1080° , és szoftveresen állítható.

Ez a kormánykerék kivételes játékérzetet nyújt az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a DirectSensor és a DUAL HALL technológia.

Mi több, a Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 szimulálja az ABS rezgését a kormánykeréken és a pedálokon (modelltől függően).

Ez a modell hűtőrendszerrel is rendelkezik, két nagy ventilátorral (a bal és a hátsó oldalon) és egy hatalmas hűtőbordával a motoron, valamint egy LED-kijelzővel a telemetriai funkciókhoz.

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 kormánykerék a Quick Release rendszerrel rendelkezik, amellyel a kormánykerék egy másodperc alatt cserélhető. Xbox One-ra tervezték, de PC-n és az Xbox Series X/S-szel is használható.

A Fanatec ClubSport GT Forza Motorsport V2 a legjobb érzést és ergonómiát kínálja a szimulátoros versenyzés és különösen a Forza játék rajongói számára.

Előnyök

 • Hihetetlenül folyékony és erőteljes erővisszatérés.
 • Kiváló minőségű anyagok és kivitelezés.
 • Hihetetlen érzések minden szinten.

Hátrányok

 • Az ára magas.

Fanatec Podium versenyzői kerék Formula V2.5X

fanatec clubsport formula v 2 5

A Fanatec ClubSport Formula V2.5X kormánykerék hivatalos licencben készült Xbox One és Xbox Series X/S konzolokhoz.

Átmérője 27 cm, és 5 mm-es szénszálas lemezzel borított. Két állítható mágneses fémlapáttal rendelkezik a sebességváltáshoz.

A fogantyúkba két rezgőmotor is van beépítve, amelyek a kerék beállításainak menüjén keresztül (SHO) vagy a játékban a Fanatec SDK-n keresztül vezérelhetők.

A kormánykeréken 11 gomb, egy Funky kapcsoló a beállítások megváltoztatására, kapcsolókapcsolók és egy analóg joystick, valamint egy OLED kijelző, fejlett RevLEDS és két FlagLEDS jelzi a gumiabroncsokkal, az üzemanyagszintekkel vagy a rádióüzenetekkel kapcsolatos problémákat. Meglepő módon több mint 50 játékfunkciót lehet élőben beállítani.

A Fanatec Formula V2.5X kormánykerék kompatibilis az Xbox One, valamint az Xbox Series X/S, a PC, a PlayStation 4 és a PlayStation 5 modellekkel. Ráadásul ez a modell QuickRelease rendszerrel van felszerelve, így a kerékcsere másodpercek alatt elvégezhető.

Ez a kormánykerék tele van funkciókkal, és tökéletes az F1 fanatikusok számára.

Előnyök

 • Nagyon jó minőségű anyagok és kivitelezés.
 • A forgási szöge korlátlan.
 • Az OLED képernyő, a RevLEDS és a FlagLEDS.

Hátrányok

 • Kezdők számára nehezen kezelhető.

Fanatec ClubSport NASCAR V2 NASCAR V2 kormánykerék

FANATEC NASCAR

A Fanatec ClubSport NASCAR V2 kormánykerék a hivatalosan engedélyezett NASCAR kormánykerék.

Ezt a 35 cm-es, 3 küllős kormánykereket kifejezetten a modern NASCAR járművek vezetéséhez tervezték. Autóipari minőségűalumíniumból készült, és valódi Alcantara fogantyúkkal van ellátva.

Az előre beszerelt mágneses lapátos váltók nagyon jó tapintásúak, és gyors váltást biztosítanak a motorosoknak. A “kattanás” minden sebességváltásnál szilárd mágneses ellenállást biztosít, így mindig pozitív érzést ad, amikor a pályán manőverezel.

A hubba beépített gombok teljes skálája is megtalálható, így az összes kezelőszerv mindig könnyen elérhető közelségben van. A kormánykeréken lévő gombok nagymértékben állíthatóak, és bárhová elhelyezheti őket, ahová csak szeretné. Ha ez nem az Ön dolga, és csak vezetni szeretne, könnyen eltávolíthatóak, így teljesen tiszta, kompakt megjelenést biztosítanak.

Ez a modell három számjegyű LED-kijelzővel rendelkezik a beállítási menüfunkciókhoz és a kompatibilis játékok vagy harmadik féltől származó telemetriai adatokhoz. Kétféle helyzetben szerelhető fel: függőlegesen vagy laposan.

A ClubSport NASCAR V2 kormánykerék nem csak Xbox One konzollal kompatibilis, hiszen Xbox Series X/S, PlayStation 4 vagy PC konzolokon is használhatod.

Előnyök

 • Hivatalos NASCAR-engedéllyel.
 • Kiváló dizájn és ergonómia.
 • Nagyon jó minőségű anyagok.

Hátrányok

 • Elsősorban a NASCAR-rajongók számára tervezett modell.

Fanatec CSL Elite WRC kormánykerék

fanatec csl elite wrc

A Fanatec CSL Elite WRC kormánykerék a legigényesebb rallyrajongók körében is népszerű választás. A WRC Esports versenyeken világszerte gyakran használt kormánykerék.

A Fanatec CSL Elite WRC kormánykerék szálcsiszolt alumínium küllőkkel és valódi Alcantara bőrrel borított. Átmérője 30 cm, így számos járműtípushoz alkalmas, és ideális a rallye-versenyzéshez. A kerék narancssárga varrásai színesebbé teszik a játékot, abeépített 3 számjegyű LED-kijelző pedig lehetővé teszi, hogy a kompatibilis játékokban bármikor láthassa a hasznos adatokat.

A kormánykerék alatt lévő lapátok szintén élénk narancssárga színben pompáznak a feltűnő látvány érdekében. Könnyen eltávolíthatóak , és más lapátváltókra cserélhetőek, hogy kényelmesebb élményt nyújtsanak a különböző stílusú versenyjátékok során. Az Xbox gombok elrendezése is felcserélhető a mellékelt Racing Style gombokkal.

Le Fanatec CSL Elite WRC hivatalosan engedélyezte a Rally Világbajnokság (WRC) a kompatibilitás érdekében Xbox One természetesen, de az Xbox Series S | X és a PlayStation 5 konzolokon is, a Sony konzolján való használatához PlayStation-licencű kormánykerék-alapra lesz szükséged.

Ez a modell az új QuickRelease rendszerrel rendelkezik a még gyorsabb kormánykerékváltás érdekében.

Meglepő módon ez azegyik legolcsóbb sikló, amit online vásárolhatsz, ha figyelembe veszed a minőséget, amit kapsz. A Fanatec CSL Elite WRC kiváló vétel, különösen a rally rajongók számára, de ez a kerék más versenyszimulátorokon is jól működik.

Előnyök

 • Csúcsminőségű anyagok és kialakítás.
 • Valósághű méret és arányok.
 • Új QuickRelease rendszer.

Hátrányok

 • Kialakítása egy kicsit egy játékra emlékeztet.

Fanatec Podium F1 versenyzői kerék

Fanatec Podium F1 versenyzői kerék

Annak ellenére, hogy a kormánykerék Fanatec Podium F1 versenyzői kerék egy hivatalos F1 és PlayStation licencKompatibilis az Xbox One-nal (valamint az Xbox Series X és S, PlayStation 4, PlayStation 5 és PC modellekkel), és az egyik kedvencünk!

A készülék 90° és 1080° között állítható forgási fokot kínál, és állítható ABS rezgést tartalmaz. A kormánykerékalumínium és szénszál kombinációjából készült, a kormánykerék pereme 27 cm-es, így kompakt és stabil a vezetés közben.

Ez a kézikerék közvetlen meghajtású motoros erő-visszacsatolási rendszerrel van felszerelve, és két F1 típusú forgótárcsát tartalmaz.

A Fanatec Podium Racing Wheel F1 ergonómiája kiváló, számos valós idejű beállítással, amelyek közvetlenül a kormányról is kezelhetők, mint például a 2,7 hüvelykes OLED-képernyő a játék közbeni visszajelzéshez.

Véleményünk szerint a Fanatec Podium Racing Wheel F1 egy igazi gyöngyszem, és az egyik legjobb Xbox One kerék a piacon.

Előnyök

 • Nagy hatékonyságú motor és erővisszacsatolás.
 • Számos beállítás áll rendelkezésre.
 • Széles körű kompatibilitás.

Hátrányok

 • Magas ára.

GYIK: gyakran ismételt kérdések a Fanatec Xbox One kormánykerékkel kapcsolatban

 

Hogyan választhatom ki az Xbox One Fanatec kormánykereket?

A Fanatec legjobb Xbox One kormánykerékének kiválasztásához javasoljuk, hogy vegye figyelembe a következő szempontokat, amelyek segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő modellt, és még kielégítőbbé teszik a játékélményt:

Az erő visszatérése

A kormánykerék egyik legfontosabb eleme az erővisszacsatolás. Más szóval, a kormánykerék ellenállása kanyarodáskor. Minél valósághűbb az erővisszacsatolás, annál jobb a játék általános minősége és annál jobb érzés.

A forgási szög

Ez magának a kormánykeréknek a fordulékonysága. Az elforgatás mértékének a lehető legszélesebbnek kell lennie. Ráadásul némi ellenállást kell nyújtania, akárcsak egy valódi kormánykeréknek. A legvalósághűbb élmény érdekében 900 fokos vagy annál nagyobb elfordulási szögű kormánykereket ajánlunk.

Anyagok és gyártás

A felhasznált anyagok és a kormánykerék építési minősége nyilvánvalóan fontos. A kormánykerék lehetőleg csúszásmentes anyagból, például gumiból vagy bőrből készüljön, a mechanizmus pedig fémből, hogy hosszú élettartamot biztosítson.

Méret és kialakítás

Attól függően, hogy milyen stílusú játékot szeretsz játszani, a kormánykerék kialakításának tökéletesen illeszkednie kell. Egy F1-es kormánykerék nem ugyanaz, mint például egy rallye-kormány. A legjobb, ha a kormánykerék méretét egy valódi kormánykerék méretéhez igazítod a valósághűbb megjelenés érdekében. Ráadásul, ha nincs váltókarod, akkor lapátokra is szükséged lesz.

Kompatibilitás

Alapvető fontosságú, hogy megnézd, hogy a kormánykerék kompatibilis-e az Xbox One konzollal, de a használni kívánt játékokkal is. Nézd meg a készülék műszaki specifikációit, hogy megbizonyosodj arról, hogy kompatibilis-e az általad használt videojátékokkal, vagy hogy használhatod-e más platformokon (PC, PlayStation…).

Az ár

Fontos, hogy megállapítsa, mekkora lesz a maximális költségvetése a kormánykerékre, hogy tudja, milyen modellválasztékot válasszon. Lehet, hogy más tartozékokat is szeretne hozzáadni, így a teljes költségvetés gyorsan jelentős lehet, ezért alaposan át kell gondolnia a kormánykerék megvásárlása előtt.

 

Röviden – Következtetés

Mint láthatja, ha Xbox One-kompatibilis Fanatec-kormányt szeretne vásárolni, a különböző kialakítású és funkciójú modellek széles választékából választhat.

Akár F1-, akár rallyrajongó vagy, akár nagyon kis költségvetéssel rendelkezel, akár korlátlanul, akár kezdő vagy a szimulátoros versenyzés világában, akár már rajongó vagy, reméljük, hogy megtalálod a keresett szimulátoros versenyzést. Ebben a cikkben megtaláltad a Fanatec által kínált, számodra megfelelő Xbox One kormánykereket.

És mindenekelőtt ne feledkezzen meg tanácsainkról a vásárláskor, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket!

gt dd pro

Fanatec Forza Motorsport V2

A legjobb Fanatec-kormánykerék Xbox One konzolhoz a következő kategóriában 2024

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar