Oldal kiválasztása

A Gran Turismo a nagyvászonra kerül: a megjelenési dátum és a trailer is kiderült

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Az autóversenyzős játékok hamarosan a nagyvászonra kerülnek a Gran Turismo filmmel, amelynek trailerét és megjelenési dátumát a Sony Pictures hozta nyilvánosságra. A játékfilm a GT Academy-díjas Jann Mardenborough igaz történetén alapul, és 2023. augusztus 11-én kerül a mozikba.

A film nem egészen Mardenborough pályafutásának történetét követi nyomon, hanem azt, hogy 2011-ben a GT Academy verseny harmadik és egyben legfiatalabb győzteseként győzött. Ezután a Nissan színeiben részt vett a Dubai 24 órás versenyen, majd a Brit GT és a Blancpain Endurance bajnokságban, mielőtt a Formula 3-ban, a Super GT-ben, valamint a Nissan e.dams csapat teszt- és szimulátorpilótájaként a Formula E-ben folytatta karrierjét.

A filmet a korábbi District 9, Elysium és Chappie című filmjeiről ismert Neill Blomkamp rendezte, és olyan sztárokat láthatunk benne, mint David Harbour, Orlando Bloom, Archie Medekwe és Geri Halliwell-Horner. A szereplők között van Djimon Hounsou, Darren Barnet és Emelia Hartford, valamint Mauro Calo kaszkadőr, aki megosztotta a filmben való részvételéről készült felvételeket, amelyeken a Dubai Autodrome-ban forgatott jelenetek egy részét láthatjuk.

A filmben a Gran Turismo 7-et használják a játékjelenetekhez, bár Mardenborough a Gran Turismo 5 játékával kvalifikálta magát. Bár a film nem teljesen pontos Mardenborough életének részleteiben, a film a virtuális versenyzés és a valódi motorsport kombinációjának szórakozását és izgalmát hivatott érzékeltetni, ami több embert ösztönözhet arra, hogy kipróbálják magukat az ilyen típusú játékokban, vagy beruházzanak egy szimulációs platformba.

Mindenesetre a Gran Turismo film megjelenése olyan esemény, amelyet az autóversenyjátékok és a mozi rajongói nem hagyhatnak ki. Ez a játékfilm egyedülálló lehetőséget kínál Jann Mardenborough történetének és a profi motorsportba vezető útjának megismerésére. A film magával ragadó élményt ígér mindenkinek, aki valaha is arról álmodott, hogy versenyautó volánja mögé üljön.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar