Oldal kiválasztása

Logitech G920 kormánykerék : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy jó kormánykerék nélkül játsszunk versenyszimulációs játékokat. A joystickok által kiváltott érzések már a múlté. A mai új technológia lehetővé teszi, hogy úgy éljük át és érezzük a versenyt, mintha valóban egy autóban ülnénk.Olyan, mintha valóban az autóban ülnénk, miért fosztanánk meg magunkat ettől?

A Xbox One népszerű konzol, de nem a legnagyobb példányszámban értékesített a piacon. Bár számos versenyjátékot kínál, mint például a Forza-sorozat és a Project Cars. Szóval, melyik kormánykerék mellett dönts, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a játékból ezen a platformon?

Itt úgy döntöttünk, hogy beszélünk nektek a Logitech G920 kormánykerékrőlezen a konzolon való futtatásra tervezték. Ebben a cikkben felsoroljuk a fő jellemzőkmegmondjuk, hogy melyik típusú lejátszó ajánljuk, milyen előnyei előnyök hátrányai és elmondjuk, hogy hol és milyen áron szerezheti be.

logitech g920

A Logitech G920 jellemzői

A Logitech G920 kormánykerék egy középkategóriásmodell, a márka G29-es ikertestvére, amelyet a Logitech Xbox és PC.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • Megjelenés éve: 2015
 • A Logitech G920 egy olyan kormánykerék, amely a következő méréseket végzi 28 cm átmérőjű, borított kézzel varrott bőrrel egyes luxusautókra emlékeztető, műanyag talppal és fémkerettel.
 • Ez a modell a következőkkel van felszerelve két nagy rozsdamentes acélból készült a sebességváltáshoz.
 • A G920 rendelkezik 13 testreszabható gombEzek közé tartoznak az LB és RB gombok, a View, Options és Xbox gombok, valamint az LSB és RSB gombok.
 • A Logitech G920 kormánykerék a következőket kínálja akár 900°-os elforgathatóságot.Ez azt jelenti, hogy akár két és félszer is elfordulhat, a nagyobb pályapontosság érdekében. A lendkerék visszarúgásgátló hardverrel lett kialakítva, beleértve a lendkerék oszlopában lévő golyóscsapágyakat, valamint egy Hall-effektusos kormányzásérzékelő a kormánykerék mozgásának követésére.
 • Ez a Logitech modell egy kettős motoros erő-visszacsatolással és spirálos fogaskerékrendszerrel a sima működéshez. a sima, csendes kormányzásért és a legrealisztikusabb vezetési élményért.
 • A G920 tartalmaz egy rozsdamentes acélból készült, három pedálos forgattyúskerék fémkerettel, amely féket, tengelykapcsolót és gázpedált tartalmaz. Az egyes pedálok feszessége és távolsága állítható.
 • A Logitech G920 kormánykerék kompatibilis a következőkkel Xbox Series X|S, Xbox One, PC és Macés az ezeken a platformokon futó összes következő generációs játékkal.
 • Ez a modell biztonságos rögzítési rendszerrel rendelkezik, beépített bilincsekkel és tartós csavarokkal. A kormánykerék asztalra, íróasztalra vagy versenyszimulátorra szerelhető.
 • A Logitech G920 kormánykerék vezetékes, és USB-kábelen keresztül csatlakozik.
 • Méretek: 45 x 32,3 x 33,3 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • A kormánykerék súlya: 2,2 kg / A pedálok súlya: 3 kg

Milyen típusú embereknek?

Tekintettel az árára, a Logitech G920 kormánykerék inkább a következő célcsoportot célozza meg lelkes és rendszeres felhasználók. De véleményünk szerint ugyanúgy alkalmas a kezdő játékosok akik ki akarják próbálni magukat a versenyszimulációban, és megengedhetik maguknak.

A Logitech G920 kormánykerék egy olyan kormánykerék, amely minden mérethez alkalmasA pedálok és a lapátok is állíthatóak, a 28 cm átmérőjű kerék pedig a következő kezek kezéhez illeszkedikfelnőttek vagy egygyermeks.

Az előnyök

Tesztünknek köszönhetően sikerült felfedeznünk a különbségeket a G920 ikertestvérétől, a G29-től, és mindenekelőtt azt, hogy milyen előnyei vannak a előnyei ennek a modellnek.

Először is, úgy találtuk, hogy a Logitech dizájnja a Logitech G920 kormánykerék kialakításaamelyet még a G29-esnél is jobbnak tartunk. A kormánykerék építési minősége és az anyagválasztás kiváló, ami a kormánykeréknek ízléses, valósághű megjelenést kölcsönöz.

A kormánykerék ergonómiájaszintén sikeres. A kormányt könnyű és kellemes kézben tartani, és a funkciók széles skálájához biztosít hozzáférést a sok gombnak köszönhetően, amelyek pozícióját az optimális kényelem és praktikum érdekében tervezték.

Ismét a Logitech előnye, hogy jó ár-érték arányt kínál. jó ár-érték arány a G920 modellel. Ez egy kiváló minőségű kormánykerék. A bőr szerelmesei el lesznek ragadtatva. Ez egy változás a piacon lévő összes versenytárs által használt gumihoz képest, és ez azt mutatja, hogy ennek a modellnek a minősége a kínálat felső határán van.

Számunkra a Logitech G920 egyik legnagyobb előnye a következő a hárompedálos pedállapja, amely igazán kiemelkedik a tömegből.

logitech g920 lengőkar

Meglehetősen nehéz, ami azt jelenti, hogy játék közben nagyon stabil. Az is nagyszerű, hogy a pedálok közötti távolságot is be lehet állítani. Nagyon kényelmes, így hosszú órákon át játszhatsz anélkül, hogy kellemetlen érzést éreznél.

Sok más, a piacon kapható kormánykerékkel ellentétben a Logitech G920 előnye, hogy kompatibilis az Xbox One, Series X|S és a PC-vel. A telepítés és a beállítás egyszerű, mivel az Xbox automatikusan felismeri, a PC esetében pedig a kormánykerékhez egy rendkívül megbízható és intuitív szoftver tartozik, amely könnyen elvégezhető optimális beállításokat tesz lehetővé.

Hátrányai

Végül a G920 kormánykerékAkárcsak ikertestvérének, a G29-nek, ennek is nagyon kevés közös vonása van unokatestvérével, a márka G27-es modelljével. És ez is tartalmaz számoshátrányok.

Az első dolog, ami csalódást okozott nekünk a Logitech G920 modellel kapcsolatban, az a tény, hogy az erővisszacsatolás hirtelen és kiegyensúlyozatlan.. Bár a kettős motoros rendszer erőt sugároz, egyértelműen hiányzik belőle a simaság, ami száraz, zajos mozgást eredményez. Azt is észrevettük, hogy problémát jelent a holt zóna jelenléte, ami a verseny közbeni érzéseket meglehetősen ellentmondásossá teheti.

Azt is felfedeztük, hogy a a bőr varrás a kormányon a Logitech G920 kormánykerékén lévő elég durva. Mi több, amikor megérintettük, éreztünk némi érdességet a hüvelykujjak alatt, ami futás közben elég kellemetlen lehet. Javasoljuk, hogy viseljen kesztyűt, ha hozzánk hasonlóan Ön is kellemetlennek találja ezt az érzést.

Egy másik dolog, ami nem tetszett a Logitech G920 kormánykerékkel kapcsolatban, az az volt, hogy a lapátok, amelyeknek mozogniuk kell. Nincs olyan mechanizmus, amely rögzítené őket, amit egy kicsit kárnak találunk. Egyes játékosok, mint mi is, még mindig jobban szeretik, ha van választási lehetőségük, mások pedig azt szeretnék, ha ugyanabban a pozícióban maradnának, ami ezzel a modellel lehetetlen.

Végül úgy gondoljuk, hogy a Logitech G920-as kormánykereke meglehetősen magas ár egy 2015-ben megjelent modellért. amely nem kínál sem váltókart (59,99 euróért opcióként kapható), sem kerékcserét. A 399 eurós alapárral nem éppen egy olyan modell, amelyet mindenki megengedhet magának.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Logitech G920 kormánykerék 399 euróért kapható a márka hivatalos weboldalán. Jelenleg némi megtakarítást érhetsz el az árból, ha a teljes csomagot választod: Logitech G920 kormánykerék + Driving Force Shifter + G435 headset. A teljes csomag ára 371,33 euró.

Sokkal olcsóbban is kapható számos kiskereskedőnél, többek között a következő helyen Amazon.co.uk jelenleg.

A Logitech G920 kormánykerék nagyon vonzó áron kapható a használt weboldalakon, mint például a Le Bon Coin. Legyen azonban nagyon óvatos, és ellenőrizze a kormánykerék feltételeit, hogy elkerülje az esetleges átveréseket.

logitech g920 image2

Következtetés

A tesztünket követően a Logitech G920 kormánykeréktöbbé-kevésbé ugyanarra a következtetésre jutottunk, mint a G29 modell esetében, mivel mindkettő gyakorlatilag azonos.

Akárcsak ikertestvére, A G920 kormánykerék csodálatos, kényelmet és ergonómiát biztosít számunkra a versenyzés során.. A kerék építési minősége és kivitelezése, valamint a hihetetlen hajtókar, úgy tűnik, igazolja a meglehetősen magas árcédulát.

Csalódottak vagyunk azonban, hogy a Logitech nem döntött a kormánykerék-technológia frissítése mellett. A G920 erővisszajelzései komoly hiányosságokat mutatnak a simaság és a gördülékenység terén.

A kormánykerék Logitech G920 mindezek ellenére egy olyan modell, amely számos előnyével gyönyörködtetett minket, és amelyet ajánlunk Önnek is ha megengedheti magának, nem fog csalódni.

logitech g920 felülvizsgálat

Logitech G920

Kényelmet és ergonómiát kínáló kormánykerék

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar