Oldal kiválasztása

A Rennsport már elérhető a nyílt bétában!

Sim Racing FR

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A Competition Company és a Teyon most indította el a nyílt béta verzióját a Rennsport az autóverseny-szimulációs játék, amely szó szerint túl régóta állt már a rajtvonalban. Ez a szimulátoros-versenyzős cím új távlatokba repíti a szakágat, főleg, hogy tudjuk, nem sok szimulátoros játék van a mezőnyben, még ha a mennyiség nem is jelenti igazán a sokszínűséget, sőt néha a minőséget.

Amint azt egy másik cikkünkben már említettük, a Rennsport már egy ideje fejlesztés alatt áll. Azonban 2023 végére a cím a zárt béta fázisba lépett, és PC-n már csak néhány kiválasztott versenyzőt tudott fogadni. És ahogy említettem, arra számítottam, hogy a Rennsport 2024 második felében a versenyzők legnagyobb örömére nyílt béta-verzióba kerül. És tudod mit? A Rennsport 2024. július 10-én válik elérhetővé nyílt bétában azEpic Game Store-ban. A cél itt nem az, hogy a játékot a nagyközönségnek ajánljuk, hogy lássuk, vannak-e hibák, hanem elsősorban az, hogy a cím szerver-infrastruktúráját teszteljük. Más szóval, a stúdiók azt szeretnék látni, hogy a felszerelésük és a rendszereik elég erősek-e ahhoz, hogy egyszerre több ezer játékost kezeljenek.

Mit tudtunk még meg a Rennsportról?

A nyílt béta trailer képeit boncolgatva láthatjuk, hogy a vezethető pályák listája újdonsággal bővül: a Zöld Pokol és annak 26 km hosszú, kanyarokkal, ugrásokkal és egyéb technikai részekkel tarkított szakaszaival. Természetesen továbbra is versenyezhetsz majd a zárt béta pályákon – Daytona, Goodwood, Road Atlanta, SPA és a Nurb GP, hogy csak néhányat említsünk.

Ami az autókat illeti, a zárt bétában továbbra is lesznek olyanok, mint a BMW M4 GT, Porsche 911 GT3 R (992), Mercedes-AMG GT3 2020, Audi R8 LMS GT3 Evo II, Porsche 911 GT3 Cup és néhány más versenyautó modell. Ami azonban az új kiegészítőket illeti, ez még mindig nem világos. A trailerben nem igazán látszik olyan autó, ami ne lett volna már jelen a zárt bétában, de szerintem valószínűleg lesznek új járművek, amiket vezethetünk.

Egy másik érdekes kiegészítés az éjszakai versenyzés és néhány fejlett funkció, amely a nyitott vadállatokra jellemző. Ennek eredményeképpen néhány pálya éjszaka is vezethető, ami nagyszerű hír a hosszú távú versenyek rajongói számára. Ami a versenyzést általában véve illeti, a nyitott vadállat 24 versenyzővel fog indulni, több kategóriás versenyek lesznek, és bevezetik a boxkiállást is.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar