Oldal kiválasztása

Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék : Tesztek és vélemények

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec McLaren GT3 V2

Előnyök

 • Élethű, életnagyságú design
 • Számos fejlesztés az előző verzióhoz képest (váltószerkezet, duplakuplungos váltókarok, OLED-képernyő, forgókapcsolók).
 • Könnyedség, amely a keréknek egyfajta élénkséget kölcsönöz.
 • Jó ár-érték arány

Hátrányok

 • Hasonló megjelenés, mint az előző változatnál
 • Műanyag gyorskioldó

Értékelésünk: 8.9/10

A felsőkategóriás sportautók gyártói közül, McLaren minden bizonnyal a legtöbb rajongóval rendelkező márka a Sim-RacingNem kis részben a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően. És amikor a versenyszimulációs kiegészítőkről van szó, a gyártó Fanateca minőség szinonimája, és már évek óta piacvezető a versenytársakkal szemben.

Így amikor ez a két nagyszerű márka úgy döntött, hogy egyesítik erőiket egy Sim-Racing kerék megalkotása érdekében, ez csak jó dolog lehetett. Miután egy kezdeti verziója a CSL Elite McLaren GT3a két gyártó egy második, továbbfejlesztett változattal tér vissza, amelyet teszteltünk nektek: a Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 kormánykerék..

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit tesztünkből megtudtunk erről a modellről. Összeállítunk egy listát a fő jellemzőkeláruljuk a játékos típusa milyen típusú játékosról van szó, milyen előnyei előnyei hátrányai, mennyibe kerül és hol lehet hozzájutni.

FANATEC csl slite mclaren GT3 V2 felülvizsgálata

A Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék jellemzői

A CSL Elite kormánykerék McLaren GT3 V2 kormánykerék a Fanatec-től, közismertebb nevén a Mclaren GT3 V2, a német gyártó és az autómárka közötti együttműködés eredménye. McLarenakárcsak az előző változat.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • A kiadás éve: 2021
 • A Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék egy életnagyságú életnagyságú másolat másolata a McLaren 650S GT3 kormánykerék és a McLaren Automotive Limited által engedélyezett.
 • A kerék 30 cm átmérőjű, gumírozott gumi (mint az eredeti GT3 kerék).
 • A McLaren GT3 V2 felszereltsége a következő két alumínium analóg lapát megerősített méhsejtmintával, amelyek négy kapcsolható üzemmódot támogatnak: kuplungharapási pont üzemmód (standard/haladó), kuplung/kézifék üzemmód, fék/gázpedál üzemmód (lehetővé teszi a vezetést csatlakoztatott pedálok nélkül) és térképezhető tengely üzemmód.
 • Ez a Fanatec modell egy OLED 1″-os, 128 x 64-es felbontású, fehér színű képernyővel, valamint egy LED kijelző az Xbox módhoz.
 • A CSL Elite McLaren GT3 V2 kormánykerék két 2 irányú kapcsolóval, két 12 irányú kapcsolóval, egy 7 irányú FunkySwitch™ kapcsolóval, két magas kerettel ellátott, lézergravírozott P és N betűkkel ellátott pattintható gombbal, hét szabványos gombbal, cserélhető gombsapkákkal, valamint egy tuning menügombbal is rendelkezik.
 • Ez a modell hivatalosan engedélyezett az Xbox One és az Xbox Series X|S modellekhez. de kompatibilis Windows, PlayStation 4 és PlayStation 5 rendszerekkel is (a használt alaptól függően).
 • A Fanatec McLaren GT3 V2 a QR1 Lite Wheel-Side rendszerrel van felszerelve, de ez a külön megvásárolható QR1 Wheel-Side ClubSport rendszerre bővíthető. Kompatibilis a Fanatec CSL, ClubSport és Podium adatbázisokkal.
 • Méretek: 38 cm x 36 cm x 19 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 1,09 kg

Milyen típusú embereknek?

Véleményünk szerint a Fanatec McLaren GT3 V2 ideális a kezdőknek akik szeretnék megismerni a Sim-Racinget és az első kerékvásárláshoz keresnek kereket.

Ez a modell a következők számára is vonzó lesz rendszeres játékosok számára akik GT rajongók rajongók vagy egyszerűen csak a McLaren.

Ráadásul, bár a Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék elsősorban GT versenyjátékokhoz lett tervezve, jól használható a következő célokra is ideálisan alkalmas az F1-hez is.

 

Az előnyök

Képesek voltunk tesztelni a CSL Elite McLaren GT3 V2 a Fanatec-től, és ez lehetővé tette számunkra, hogy felfedezzük az előnyeit a előnyök ennek a modellnek a tulajdonságait, amely a jelek szerint nagy sikert aratott.

Tagadhatatlanul a Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék egyik legnagyobb előnye, hogy gyönyörű kialakítása. Itt van a McLaren GT3 versenyautókban használt kormánykerék részletes, életnagyságú reprodukciója. A Fanatec nem engedte meg magának a szabadságot a kerék tervezésénél, és végül is ez adja meg a varázsát. Az általános forma, valamint a kapcsolók, a lapátok és a tárcsák mérete a McLaren eredeti CAD-adatain alapul. Egy ilyen luxuskormányt otthon tartani nem semmi!

Lenyűgözött minket a számos fejlesztés amit a Fanatec a McLaren GT3 második verziójához adott. Le sebességváltó mechanizmus teljesen megújult, és mágneses ellenállást kínál a jobb tapintású visszajelzés érdekében. Az érzés valóban valósághű, és még jobb, mint egy klasszikus sportautóé. A duplakuplungos tárcsák A McLaren GT3 V2 Fanatec kormánykeréken lévő váltókuplungjai szintén nagy sikert arattak nálunk!

csl elite mclaren GT3 V2 előnyei

Az alábbiak tekintetében ergonómiaA Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék sokkal több előnnyel rendelkezik, mint elődje. Valójában ez a kerék egy új OLED képernyő amely a normál fordulatszámot és a sebességváltáskor kiválasztott sebességet mutatja. Ez egy igazi bónusz, ami segít nekünk javítani a teljesítményünket a verseny során. Mint ahogyan új forgóválasztók amelyek lehetővé teszik a játék közbeni finombeállításokat is, így jobban irányíthatod járművedet.

Mi is nagyon értékeljük a könnyedséget a Fanatec McLaren GT3 V2 modellről. Úgy találtuk, hogy ez a könnyedség bizonyos élénkséget kölcsönöz a keréknek, és jó érzéket ad a kerékhez. az erővisszacsatolás erejenagy energiájú versenyélményt nyújtva.

Végül a Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 kormánykerékét találtuk, amely a következőket kínálja jó ár-érték arányt kínál. Ez a modell nem drága, ha figyelembe vesszük az általa kínált összes előnyt, és összehasonlítjuk a piacon ma kapható többi kormánykerékkel. Nagyon jó fejlesztések történtek az elektronikán, ami nagyobb tartósságot garantál a kormánynál. Ráadásul a QR1 Wheel-Side ClubSport rendszerrel bővíthető, és kompatibilis a teljes Fanatec ökoszisztémával. Így hosszú időn keresztül hihetetlen játékélményt nyújt majd.

 

Hátrányai

A tesztünket követően a CSL Elite McLaren GT3 V2 a Fanatec-től, azt is megnézhettük, hogy mit tud a hátrányai ennek a modellnek.

Először is, meglepődve és meglehetősen csalódottan fedeztük fel, hogy a esztétikailaga Fanatec McLaren GT3 V2 gyakorlatilag megkülönböztethetetlen volt. gyakorlatilag semmi különbség a V1-hez képest. Igaz, itt a McLaren eredeti 650S GT3 kormánykerékének azonos másolatáról beszélünk, de mégis kicsit kárnak találtuk, hogy a Fanatec itt nem vett magának semmiféle szabadságot, és nem is eszközölt semmilyen dizájnbeli fejlesztést.

A Fanatec McLaren GT3 V2 kormánykerék gyorskioldó adapterrel (QuickRelease) adapterrel, amely nem nem arra a nagy nyomatékra tervezték, amit a direkt meghajtású láncosok mint például a Pódium bázisok képesek. Ha van Podium DD1 vagy DD2 lánctámaszod, a McLaren GT3 V2 kerék működik ezekkel a lánctámaszokkal, de a teljes visszacsatolási teljesítmény eléréséhez be kell fektetned a Fanatec egyik ClubSport alumínium gyorskioldó adapterébe (QR1 kerékoldali). Ezért 99,95 eurót kell hozzáadnia a költségvetéséhez.

 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Fanatec CSL Elite kormánykerék McLaren GT3 V2 a Fanatec CSL Elite kormánykerék McLaren GT3 V2 199,95 euróért vásárolható meg a Fanatec hivatalos honlapján.

A Fanatec úgy döntött, hogy kizárólag a weboldalán értékesíti termékeit, így sajnos máshol nem lehet újonnan megvásárolni őket.

A McLaren GT3 V2 talán nem túl régi, de még mindig lehet találni használtan olyan oldalakon, mint a Le Bon Coin vagy a Vinted. Vásárlás előtt azonban nagyon figyeljen oda az állapotára, hogy elkerülje, hogy átverjék.

fanatec mclaren gt3 felülvizsgálat

Véleményünk a Fanatec McLaren GT3 V2-ről

Miután magunk is kipróbáltuk a Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 kormánykereket, csak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ezzel a modellel a márka egy csúcsminőségű kormánykereket kínál nekünk, több mint elfogadható áron. A bizonyíték megcáfolhatatlan, és egyértelmű, hogy ennek a keréknek sokkal több előnye van, mint hátránya!

A McLaren GT3 V2 a Fanatec-től első ránézésre bizonyára nem sokban különbözik az első verziótól, de a német gyártó sokat tett azért, hogy a szükséges változtatásokat elvégezze, és hogy nekünk rengeteg funkciót elérhető az ujjaid számára. A új integrált technológiák ésergonómia a második verzióhoz újratervezték, így ez egy valóban egy magasan repülő kormánykerékké.

A kormánykerék Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 kormánykerék tényleg egy kiváló választás ha egy csúcsmodellt keres, de nem akarja megdobni a bankot. Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a befektetését!

mclaren gt3 v2

Fanatec McLaren GT3 V2

Kiváló ár-érték arányt kínáló, csúcsminőségű kormánykerék

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar