Oldal kiválasztása

ClubSport GT3 Endurance: a Fanatec limitált kiadása a 24 órás spái verseny századik évfordulójára mutatkozott be

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A Fanatec gyors egymásutánban jelenteti meg új termékeit, és a 24 órás spái verseny századik évfordulója alkalmából a német márka egy ultra-korlátozott kiadású kormánykereket mutatott be a versenyrajongóknak. Ez a ClubSport GT3 Endurance, és csak 100 darab készül belőle, a legendás pálya 100. évfordulója alkalmából.

Ami a dizájnt illeti, nagyon minimalista, az előlapon végig ismétlődő pisztolyfém színnel. Az oldalakon zárt markolatok vannak, középen pedig a 24 SPA logó, valamint a 100-as szám, amely a pálya százéves évfordulójára utal. Mint már korábban említettem, ennek a keréknek a kialakítása nagyon minimalista, de egyébként nem zavaró. Természetesen, mivel ez egy ultra-korlátozott kiadás, a “Limited Edition x of 100” felirat is szerepel rajta, hogy ne keveredjünk össze, és hogy növeljük az értékét, ha valaha újra el akarod adni.

Tekintettel arra, hogy a ClubSport GT3 Endurance barebone szerkezetével van dolgunk, szükséged lesz egy modulra, amely gombokként, vezérlőként és a Fanatec adatbázisok interfészeként működik. A mi esetünkben ez a feladat a Podium Button Module Endurance-ra hárul a képernyőjével és a különböző kezelőszervekkel és mágneses tappancsokkal (opcionális). Ez a modul nagyon átfogó, az állóképességre összpontosít, és tökéletesen illeszkedik a ClubSport GT3 Endurance-hoz.

Tapadás szempontjából a kerék meglehetősen téglalap alakú formája tökéletes a GT3 és az endurance versenyzéshez. Az átmérője alig 32 cm (pontosabban 31,8 cm), a markolatok gumiból készültek, az ergonómia pedig tökéletes a hosszú szimulátoros versenyzéshez.

Fejezzük be az árral és a rendelkezésre állással. Az árért a Fanatec mindössze 129,95 euróért cseréli le a ClubSport GT3 Endurance-t. Azonban, ahogy korábban említettem, ez egy felni, vagy ha úgy tetszik, egy csupasz kormánykerék. Tehát a gombmodulért, a kormánylapátokért, a kormánykerékagyért és a gyorskioldóért összesen több mint 700 eurót kell fizetnie, hogy használható kormánykereket kapjon. Ez sok, de ugyanakkor ez egy limitált kiadás, és érdemes befektetni, ha az a fajta ember vagy, aki gyakran cserél kormányt.

Ami az elérhetőséget illeti, a ClubSport GT3 Endurance csak a 2024. június 27. és 30. közötti hétvégén kerül forgalomba a Fanatec standjánál Spában. Ez a stand csütörtöktől szombatig 10 és 12 óra között, majd 13.30 és 18 óra között lesz nyitva a nagyközönség előtt a szurkolói faluban. Június 30-án, vasárnap pedig csak reggel lesz.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar