Oldal kiválasztása

F1 24 leleplezi titkait: eső, új pályák és teljes merítés!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A Forma-1-es szezon már javában tart, és az autósport rajongói már jó ideje várják a legfrissebb híreket az F1 24-ről, az EA szimulátoros versenyjátékáról. Április 30-án az amerikai cég egy 13 perces trailert mutatott be a játékhoz, amelyben Spa Francorchamps, Monaco, Losail és Silverstone pályái mutatják be a játékot, hogy felcsigázzák az étvágyunkat.

Rengeteg újdonságot tartalmaz, köztük a pályák legújabb változatait a való életben. Az F1 24 segítségével a virtuális versenyzők mostantól elmondhatják magukról, hogy valóban a világ F1-es pályáin versenyeznek, közel tökéletes reprodukcióban.

A trailer meglehetősen kedvezőtlen időjárási körülményeket mutat, különösen az esőt, amely befolyásolja az együléses autók kezelhetőségét. A grafikát is továbbfejlesztették, dinamikus vízcseppekkel az autón. Ráadásul a grafikus motort is átdolgozták, hogy az autók fizikája sokkal valósághűbb legyen, ami hatással lesz a vezetésre és a stratégiára is, így a dinamizmusra és a realizmusra helyezve a hangsúlyt.

A játékban egyéb változtatások is történtek, többek között egy teljesen új karrier mód, amely nagyobb elmélyülést ígér a Forma-1-es versenyzők életében. Több részletet azonban nem tudunk erről, és még várnunk kell egy kicsit, valószínűleg a játék megjelenéséig.

Ez az új szimulátoros versenyjáték 2024. május 31-én lesz elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, Playstation 4-en és Playstation 5-ön. Én személy szerint arra fogadtam volna, hogy ez a játék csak Next Gen konzolokra és PC-re jelenik meg, de úgy tűnik, az EA/Codemasters nem akarja elengedni a régebbi konzolokat, ami arra utalhat, hogy a játék grafikus motorja nem változott és/vagy fejlődött olyan sokat a 2023-as kiadáshoz képest. Ez még kiderül, amikor a cím megjelenik.

Végül a PC-s és Playstation-versenyzők számára a Fanatec egy kiváló csomagot kínál, amely tökéletes az F1 24-hez: a ClubSport Racing Wheel F1 . A menüben egy ClubSport DD+ található 15 nm-es állandó nyomatékkal, ami több mint elég ahhoz, hogy teljes merítéssel és egy professzionális szimulátorhoz méltó erővisszacsatolással uralja az F1 pályákat. Ezzel mindent érezni fogsz, amit az autó tesz és átél, ami tovább fokozza a merítési élményt, különösen VR-ben, amit az F1 24 PC-n támogat.

Ami a csomagban található kormánykereket illeti, ez egy hivatalosan licencelt F1-kormány, kompozit szerkezettel (kovácsolt szénszál és műanyag), gyönyörű kialakítással és kiváló ergonómiával. Ez a csomag tökéletes az F1 24 körös idők megdöntésére, és a Fanatec weboldalán 1300 euróért kapható.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar