Oldal kiválasztása

Fanatec akció: CSL DD kihasználja a nagyszerű promóciót

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Nem szokatlan, hogy a szimulátor-versenyzés nagy nevei kedvezményeket kínálnak zászlóshajó termékeikre, mint ahogyan ez a helyzet a Logitech a G29 és G923 amelyeket általában 430 euróért árulnak áfával együtt, de a márka honlapján általában 350 euró körüli áron találhatók meg, bár ezek a termékek máshol néha jelentősen olcsóbbak.

El kell mondani, hogy a leértékelési időszakok leggyakrabban azok, amikor az emberek nyilvánvalóan a spórolás miatt vásárolnak. Egyszerű: ha egy termék olcsóbb, akkor egy adott költségvetésből több lehetőséget engedhet meg magának. A szimulátoros versenyzés esetében pontosan ugyanez a helyzet. A 400 euró körüli költségvetéssel a választási lehetőségek eléggé korlátozottak voltak egy márkás, nagy teljesítményű csomag esetében; csak a Logitech G29/G920 és a Thrustmaster T300RS/GT jöhetett szóba, mivel ezek 400 euró alatti áron kaphatók. De ez most megváltozott az új promócióval a Fanatec aki felajánlja nekünk az ő CSL DD 5 nm-től mindössze 199.95 ÁFÁVAL EGYÜTT (szállítással együtt), ha kormánykerékkel és pedálokkal együtt veszi, így egy teljes, kiváló minőségű felszerelést kap mindössze 399 euróért, áfával és szállítással együtt.

Mit tartalmaz az új Fanatec promóció?

A divat és a készruházat világához hasonlóan a szimulátoros eszközök gyártói is kihasználják a kiárusítási időszakokat, hogy több terméket adjanak el verhetetlen áron. Ez a helyzet a Fanatec új promóciójával, a Ready2Race csomaggal, amely egy 5nm-es CSL DD alapot, valamint egy kormánykereket és pedálokat tartalmaz, amelyeket a gyártó széles katalógusából választhat.

Például a CSL DD, a CSL P1 V2 kormánykerék és a CSL pedálok 399,85 euróért kaphatók, beleértve a szállítást is, ami őszintén szólva szürreális ár. A CSL DD alapára 350 euró, de ezzel az akcióval – mivel a kedvezmény az alapárra vonatkozik, még akkor is, ha más termékeket olcsóbban talál – körülbelül 150 eurót takaríthat meg.

De ez még nem minden! Azok a profi szimulátorosok, akik nem elégedettek a CSL 5 nm-es nyomatékával, megvásárolhatják a boost kitet, amely mindössze 100 euróért 8 nm-re növeli az alap teljesítményt! Adj hozzá 150 eurót, és máris kapsz egy terhelésmérő cellás készletet a CSL pedálokhoz, amivel a beállításaidat az egyszerűtől a nagyon is valósághűvé teheted, így a világ minden táján szédületes köridőket tudsz megdönteni a pályákon.

Mindent megtalálsz a Fanatec weboldalán, pontosabban a Ready2Race csomagok között. Nem elégedett az alapcsomaggal? A Fanatec segítségével konfigurálhatod a neked legjobban tetszőt. Ha GT- és F1-rajongó vagy, akkor a CSL McLaren GT3 V2 volánja mögé is beülhetsz a CSL McLaren GT3 V2 volánja mögé, mindössze 80 fonttal többért. Lehetőséged van arra is, hogy a többiek mellett a CSL Pedal (standard vagy Load Cell) vagy az Elite Pedals V2 pedálok között válassz, amely minőség, érzés és érzés szempontjából sokkal jobb. És ez nem korlátozódik a lendkerékre és a pedálokra, mert még az alap is konfigurálható 5 vagy 8 nm nyomatékra a boost kitnek köszönhetően, és ez utóbbi ponton (CSL DD 8 nm-ben) több mint 200 eurót spórolhatsz, ha összehasonlítod az eredeti árával.

Megérik ezek a különleges ajánlatok a kitérőket?

Nos, igen! Amennyire tudom, nem talál minőségi, nagy teljesítményű, kommunikatív Direct Drive alapot 200 €-nál kevesebbért, beleértve az áfát, még akkor sem, ha olyan kínai oldalakról vásárol, amelyek adómentes termékeket értékesítenek szállítási díj nélkül. Ezekkel az új akciókkal a Fanatec keményen lecsapott, és a versenytársaknak nehéz lesz reagálniuk.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

A Fanatec QR2 végre elérhető!

A Fanatec QR2 végre elérhető!

A Fanatec a szimulátor-versenyipar egyik főszereplője, és már 2 évtizede az. A német gyártónak olyan nagy súlya van,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar