Oldal kiválasztása

Fanatec ClubSport V3 hajtókar : Teszt és vélemények

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport V3

Előnyök

 • Hihetetlenül valósághű érzések az 90 kg-os terheléscellának köszönhetően
 • Nagymértékben adaptálható, lehetővé téve a lengőkarok testre szabását és beállítását az egyéni preferenciáknak megfelelően.
 • Kiváló minőség
 • Hihetetlen pontosság az érintésmentes érzékelőknek köszönhetően
 • Jó ár-érték arány
 • Kompatibilis minden platformmal

Hátrányok

 • Meglehetősen magas ár
 • A rezgés funkció nem minden játékban érhető el
 • Nem fordítható meg (a pedálok jobb szimulálása érdekében GT üzemmódban)

Értékelésünk: 9.8/10

Minden tapasztalt játékos tudja, hogy a pedálok minden bizonnyal a legfontosabb dolog, amikor a Sim-versenyzés. Ennek ellenére ezt az elemet nagyon gyakran elhanyagolják a kezdők, akik hajlamosak azt gondolni, hogy tévesen csak a kormánykerék számít. És mégis, egy pedálok a használt kormánykeréktől függetlenülmerítés és a realizmus érzése a játék során mindig nagyon korlátozott lesz. De melyik forgattyúskereket válassza? Ez nem a legkönnyebb döntés.

Ezért úgy döntöttünk, hogy teszteljük az emblematikus német gyártó, a Fanatec egyik modelljét: a Fanatec ClubSport V3 lengőkaros hajtókar.

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit tesztünkből tudunk erről a Fanatec pedállapról. Elmondjuk, mik ezek főbb jellemzőkamelyekhez típusú játékos ajánljuk, mik a jellemzői előnyei előnyök hátrányai, mennyibe kerül és hol lehet hozzájutni.

fanatec pedál

A Fanatec ClubSport V3 hajtókar jellemzői

A Fanatec ClubSport V3 egy Terheléscellás à három pedál pedálok pedálok.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • Megjelenés éve: 2016
 • A forgattyústag Fanatec ClubSport V3 lengőkar készültalumínium megmunkált alumíniumból, széles lábtartóval és 3 alumínium pedállal.
 • A Fanatec V3 kínálja a végső beállítás A pedálok pozíciója minden irányban állítható, de a szög, a gázpedál rugóereje, a fékérzékenység és a fékút is beállítható.
 • A pedálok pedálok pedálok ezen a modellen a következők 12 bites felbontás és nyomásérzékeny fékkel rendelkeznek, terhelésmérő cellával. 90 kg-os terhelésmérő cella méretre gyártott. A merevség és a fékút szerszámok nélkül állítható a kerékbeállítások menüjén keresztül és menet közben.
 • A ClubSport V3 a Fanatec-től két fémrúddal van felszerelve, amelyekhez műanyag távtartók tartoznak az LC-ben, hogy megakadályozzák a pedálok oldalirányú elmozdulását.
 • A megáll a gázpedál és a kuplungpedál elforgatható, hogy különböző mozgási lehetőségeket kínáljon, és lehetővé tegye, hogy valóban érezze a pedálok erejét.
 • A Fanatec ClubSport V3 lengőkaros hajtókar rendelkezik egy vibrációs motorral a gázpedálon az ABS szimulálására és a gumiabroncsok blokkolásának jelzésére (a Fanatec Wheel SDK segítségével a Fanatec kerekekkel a játékvezérlés is lehetséges).
 • Ez a Fanatec modell a következőket tartalmazza alternatív versenylapok ívelt kialakítás.
 • A Fanatec ClubSport V3 gázpedál kialakítása azt jelenti, hogy a rugók gyorsan cserélhetők. Két rugó különböző erősségű rugó tartozik ehhez a modellhez.
 • Ez a pedalboard több platformmal (PlayStation, Xbox és PC) is kompatibilis, kizárólag a csatlakoztatott alap/versenykerék platformkompatibilitásától függően.
 • A Fanatec ClubSport V3 közvetlenül csatlakoztatható egy Fanatec CSL/CSW kerékagyhoz, vagy önálló USB-eszközként használható.
 • Ez a Fanatec lengőkar kompatibilis a tökéletes vizuális testreszabás érdekében a színes készletekkel, valamint az opcionális lengéscsillapító készlettel a gázpedálhoz és a fékhez.
 • Méretek: 43 cm x 28 cm x 43 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 7,94 kg


Milyen típusú embereknek?

Véleményünk szerint, még ha a Fanatec ClubSport V3 lengőkaros hajtókar nagyon drága, nem csak a nagyon tapasztalt sportolóknak való. nagyon tapasztalt játékosoknak. Ideális a következőkhöz kezdő játékosok amíg megengedhetik maguknak.

Ez a modell nagyon jól működik az olyan játékokban, mint rally, drifts vagy akár GTAz olyan játékokban azonban, mint az iRacing, kissé korlátozottnak találtuk.

fanatec clubsport v3

Az előnyök

Képesek voltunk tesztelni a Fanatec ClubSport V3 lengőkaros hajtókarokat, és megtudtuk, hogy előnyeit ennek a modellnek.

Ami először meggyőzött minket, az a a csodálatos terhelésmérő cella amellyel a Fanatec ClubSport V3 fel van szerelve. Ez a pedalboard 90 kg-os terhelésmérő cellával rendelkezik, hogy a versenypályát olyan pontosan és durván szimulálja, mint egy valódi autós pedalboard. A nyomásérzékeny fékpedál rezeg, hogy szimulálja az ABS-t és a gumiabroncsok blokkolását. Ahogyan az erő-visszacsatolás a kezeden keresztül a versenybe helyez, ezek a pedálok a lábadon keresztül teszik ezt.

Másodszor, nagyra értékeltük a a nagyfokú alkalmazkodóképességet ClubSport V3 hajtókar a Fanatec-től. Ezzel a modellel személyre szabhatja és beállíthatja a hajtókarját, hogy az Önnek megfelelő legyen. Változtathatja a pedálok helyzetét, szögét, a gázrugó erősségét és a fékek érzékenységét vagy útját. A gyártó Fanatec még úgy döntött, hogy alternatív D-alakú, ívelt kialakítású versenylapokat is mellékel, amelyek ideálisak és nagyon jól működnek álló pedálként. Számunkra, ha minden hajtókar ennyire állítható lenne, az tényleg egy álom lenne.

A Fanatec ClubSport V3 másik nagy előnye, hogy a kiváló építési minőség. A Fanatec teljesen alumínium szerkezetet választott, így ez a hajtókar egyszerre szép, nehéz és erős. Az érintésmentes érzékelők használata szintén a magas minőség garanciája. Ezek a mágneses érzékelők a gázpedálon és a kuplungon garantálják az élethosszig tartó pontosságot és a pedálok korábbi változatának négyszeres felbontását.

Végezetül úgy gondoljuk, hogy a Fanatec ClubSport V3 lengőkaros szett a következőket kínálja nagyon jó ár-érték arányt kínál. Nem olcsó, de figyelembe véve az általa kínált előnyöket és a széles körű kompatibilitást minden platformmal (PlayStation, Xbox és PC), ez egy olyan modell, amely nagyon jó befektetés, és amely hosszú évekre ígérkezik.

Hátrányai

Még akkor is, ha a Fanatec ClubSport V3 számos előnye meggyőzött minket, a modell tesztje során kiderült, hogy számos hátránya is van. hátrányok.

Véleményünk szerint, az ár a Fanatec ClubSport V3 messze a legkedvezőtlenebb tulajdonsága ennek a hajtókarnak. Ez egy nagyon drága hajtókar, bár körülbelül annyiba kerül, mint egy jó, nem direkt meghajtású kerék. A fordított V3 pedig majdnem fele annyiba kerül, mint egy direkt meghajtású kerék. Ez egy hatalmas befektetés! Ezek a pedálok kiváló minőségűek és jó ár-érték arányt kínálnak, de azt kell mondani, hogy ez a modell anyagilag nem mindenki számára elérhető, tekintettel az áraira.

Kissé csalódottan fedeztük fel, hogy míg a Fanatec ClubSport V3 egy rezgés funkciót gázpedál és fékpedál, ezt sajnos nem minden játék támogatja. nem minden játék támogatja. Azt is megállapítottuk, hogy ezek a vibrációs motorok egy kicsit fantáziadúsak, különösen az olyan játékokban, mint az iRacing. Igaz, ez a Thrustmaster pedalboard a gyártó egyik legrégebbi modellje, így hiányzik belőle néhány olyan jelentős technológiai áttörés, amely a márka vagy a versenytársak más modelljeiben megtalálható.

Végül, a Fanatec ClubSport V3 modellel ellentétben a Fanatec ClubSport V3 nem kínál a fordított változat lehetőségét hogy jobban szimulálja a pedálokat GT üzemmódban. Ezen a modellen versenyautó üzemmódban kötelező padlócsuklóval rendelkezünk.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A forgattyústag Fanatec ClubSport V3 hajtókar 399,95 €-ért kapható a hivatalos Fanatec weboldalán.

A versenytársakkal ellentétben a Fanatec nem áll kapcsolatban más viszonteladókkal. Termékeiket kizárólag a hivatalos weboldalukon árulják, így sajnos máshol nem lehet újonnan megvásárolni őket.

Ez a modell azonban megtalálható az olyan használt weboldalakon, mint a Vinted vagy a Le Bon Coin. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében azonban javasoljuk, hogy vásárlás előtt fordítson nagy figyelmet a hajtókar állapotára.

fanatec clubsport v3 lengőkaros hajtókar

Következtetés

Megállapítottuk, hogy a Fanatec ClubSport V3 volt egy minden tekintetben a pedálosok legjobbja. Ez egy drága modell, de még mindig elfogadható, ha összehasonlítjuk az összes Fanatec termékkel, és mindenekelőtt nagyon magas szintű teljesítményt nyújt.páratlan játékélmény.

Eleganciája a gyártás minőségea precizitásaprecizitás teljesítménye és alkalmazkodóképessége olyannyira nagyobb kontrollt ad az autód felett, hogy nehéz lesz visszatérni a játékhoz e pedálok nélkül, amelyek hihetetlen játékélményt nyújtanak.

Ha megengedheti magának a Fanatec ClubSport V3 lengőkaros hajtókarokatCsukott szemmel ajánljuk. Számunkra ez tényleg aaz egyik legjobb modell a piacon.

 

avis-fanatec-clubsport-pedálok

Fanatec ClubSport V3

Az egyik legjobb szimulátoros hajtókar a piacon

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar