Oldal kiválasztása

Fanatec DD2 vagy Simucube 2 Pro: Melyik alapot válasszam?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A közvetlen meghajtás tekintetében a márkák Fanatec és a Simucube az évek során kivételes hírnevet szereztek. Termékeik a következők közé tartoznak a szimulátorversenyzés piacán. De a Fanatec vagy Simucube, melyik a jobb márka?

Ez az egyik olyan kérdés, amelyet újra és újra feltesznek a Sim-versenyzők, és amelyre ebben a cikkben választ adunk.

Elmondjuk neked milyen kritériumokat kell figyelembe vennie, hogy eldöntse, melyik márka a megfelelő az Ön számára. és bemutatjuk Önnek a a Fanatec és a Simucube két zászlóshajó modelljét. modellek: a Fanatec DD2 és a Simucube 2 Pro.

Fanatec DD2

fanatec dd2

A DD2 a Fanatec-től ideális nem profi játékosok akik egyszerűen csak jól akarnak szórakozni. Ez a kormánykerék alapja Közvetlen meghajtás (a legnépszerűbb közvetlen meghajtás a piacon a PC és Xbox kompatibilitás (kompatibilissé válik az Xbox One és az Xbox Series X|S rendszerekkel, ha bármelyik Xbox-licencelt Fanatec kerékkel használod).

Az erővisszacsatolás valóban kivételesEz különösen hasznos a pálya olyan részleteinek közléséhez, mint a szegélyek, bukkanók stb. A kormánykeréken keresztül a részletek szemcsések és nem feltétlenül csendesek, de pontosan ezt várjuk el egy versenyautótól.

A Fanatec kormánykerekek könnyen telepíthetők, és nem igényelnek további USB-kábelt. Bár a DD2 nem rendelkezik beépített vezeték nélküli funkcióval, a kábelkezelés és a hub-kompatibilitás egyáltalán nem jelent problémát. Minden nem Fanatec kormánykerékhez, az összeszerelés egyszerű a Fanatec Podium QuickRelease rendszerrel.

A Fanatec DD2 telepítése nagyon egyszerű és szinte minden platformon van rögzítési lehetőség ehhez a modellhez a dobozból. Használhatja az oldalsó rögzítő konzolokat, vagy felszerelheti a készülék alján keresztül.

Minden beállítás elvégezhető a Fanatec által tervezett FanaLab szoftverrel lehet elvégezni. Ez tényleg nagyon praktikus, mind a PC-n, mind az Xbox játékosok számára. Rengeteg funkciót és lehetőséget kínál, amelyek logikusan vannak elrendezve a szoftver felületén, hogy ne tévedjen el. Rendszeresen frissül, így telepítéséhez és használatához nagyon kevés szakértelemre van szükség.

A Fanatec DD2 ezért összességében egy nagyon jó minőségű modell, igazán folyékonyÉrzékeny minden beállításra, ugyanakkor igazi erőt kínál. Ideális modell a kevésbé profi játékosok számára, akik szeretnék úgy érezni magukat, mintha egy igazi versenyautóban ülnének.

Simucube 2 Pro

simucube 2 értékelés

A márka Simucube márka továbbra is ipari és professzionális megjelenésű termékeket kínál, és a Simucube 2 Pro sem kivétel.

Mint a DD2, a Simucube 2 Pro erővisszacsatolás kivételes, erőteljes és ugyanakkor nagyon folyékony. Ez is kínál 25 Nm nyomatékot, de úgy vettük észre, hogy még mindig kínál egy kicsit több részletet minden egyes kerékfordulatnál.

A Simucube csak elöl van felszerelve. Ez a rögzítés minden MiGE / OSW alapú szervomotoron alapfelszereltség, így nem kell túl sokat aggódnia a kompatibilitás miatt. Csak győződjön meg róla, hogy a platformja rendelkezik a Simucube opció elülső támogatásával. A DD2-vel ellentétben az alsó támasz hiánya miatt a DD2 kevésbé jól támogatott a low-end és a költségvetési platformok által.

Ha igazi rajongója vagy a szimulátoros versenyzésnek, ha szeretsz időt tölteni a beállítások optimalizálásával, akkor azt javasoljuk, hogy fontold meg a következő világot Simucube univerzumot, amely ideális az ilyen típusú játékosok számára.

A Simucube 2 Pro a hub SQR amely messze a legjobb a piacon. Sziklaszilárd, és ellentétben a DD2 QuickRelease rendszerével, egyáltalán nem mozog. A kormánykerék rögzítéséhez azonban számos QR közül választhat, beleértve a Simucube Quick Release-t, a Buchfink Q1R-t és a nagyon vonzó HRS Xero-Play V3 Quick Release-t.

Simucube a kínálja. lenyűgöző QR hub kompatibilitás kompatibilitás a Sim-racing világ többi részével.

A Fanatec Fanalabjához hasonlóan a Simucube TrueDrive szoftver a Simucube-tól egyszerű, intuitív szoftvertelepítési és firmware-frissítési eljárásokat kínál. Vannak hasznos előbeállítások, amelyek segítenek a különböző szimulációs versenycsomagok használatában, és használhatod a más versenyzők által megosztott előre beállított profilokat, ami igazi bónusz.

A Simucube 2 Pro kompatibilis más márkák vezeték nélküli kormánykerekeivel is, de igaz, hogy sajnos csak a csak a PC-vel kompatibilis Így nem fog működni semmilyen játékkonzollal.

Ez az eSport-versenyeken való használatáról ismert modell, úgy gondoljuk, hogy a hihetetlen játékélményt kereső, magas szintű játékosokat is megnyeri majd.

Fanatec vs Simucube: figyelembe veendő kritériumok

Segít eldönteni, hogy melyik márka a Fanatec és a Simucube között válasszonközött, azt tanácsoljuk, hogy vegye figyelembe a következőket kritériumokat kritériumok:

Az Ön költségvetése és játékélménye

Fontos, hogy átgondolja a személyes körülményeit, és figyelembe vegye az olyan tényezőket, mint a saját tapasztalati szintje és költségvetése. Ha a legelső siklót szeretné megvásárolni, akkor egy kicsit több időre lesz szüksége ahhoz, hogy utánanézzen, és kezdők számára tervezett felszerelést találjon. Ezek a modellek természetesen megfizethetőbbek, mint a tapasztaltabb játékosok számára tervezett siklók.

A berendezés minősége

A választott felszerelés minősége határozza meg annak valósághűségét, megbízhatóságát és tartósságát. Számos lehetőség van a piacon, amelyek nagyon olcsók lehetnek a játékosok számára, akik csak egy kis szórakozásra vágynak időről időre.

A Fanatec és a Simucube márkák egyaránt kiváló minőségű anyagokat használnak a kiváló termékekhez.

Az erő visszatérése

Az erővisszacsatolás alapvető funkció a verseny közbeni magas szintű realizmus biztosításához. Az erővisszacsatolásnak különböző típusai vannak, az Ön szintjétől, játéktapasztalatától és költségvetésétől függően. A Direct Drive lendkerekek például drágábbak, de sokkal erősebb erővisszacsatolást biztosítanak, mint a fogaskerékmotorral vagy szíjhajtással ellátott lendkerék.

Az Ön elvárásai

Az Ön elvárásai nyilvánvalóan fontosak a döntéshozatali folyamatban. Ha nagyon valósághű élményre vágysz, akkor valószínűleg egy kicsit több pénzt akarsz költeni egy funkciógazdag berendezésért. Ha azonban inkább a szórakozásra összpontosít, akkor egy olcsóbb felszerelés jobban megfelelhet Önnek.

Melyik márka milyen típusú játékoshoz?

Ha van egy Xboxnincs sok kétség, mert csak a Fanatec berendezések kompatibilisek az Xbox konzolokkal.

Ráadásul, ha tapasztalatlan játékos vagy, vagy egy komplett kezdő Sim-versenyzéssel foglalkozó kezdő, aki egy viszonylag egyszerűen beállítható és telepíthető modellt keres, úgy gondoljuk, hogy a DD2 a megfelelő modell az Ön számára.

Azonban a tapasztaltabb játékosoka Simucube 2 Pro amely sokkal több visszajelzést nyújt a verseny részleteiről, véleményünk szerint megfelelőbb. Mi több,

a Simucube közösség közösség nagyon nagy, és ha ehhez a márkához és modellhez fordulsz, sokkal többet tanulhatsz a tervezésről és a telepítésről.

Röviden / Következtetés

Melyik a legjobb? A márka Fanatec vagy a Simucube ? Az alap Simucube 2 Pro vagy a Fanatec DD2 ?

Ahogy ebben a cikkben említettük, ez a két márka és ez a két modell finoman szólva is különbözik egymástól.de nem hisszük, hogy ezek a különbségek érdemben befolyásolnák a köridőt. Bizonyos tényezőknek azonban befolyásolniuk kell a döntését.

A Simucube modellek erővisszajelzései kivételesen jók és különösen nagyra értékeltük a vezeték nélküli funkcionalitás és a szoftver. De ami szerintünk igazán különbséget jelent, az a QR rendszer.

Sajnos a kormánykerék rögzítési lehetőségei korlátozottabbak a DD2ami miatt inkább a Simucube 2 Pro.

De ha új vagy a szimulátoros versenyzés világában.lehet, hogy úgy találod, hogy könnyebb lesz egy Fanatec DD2-vel kezdeni.. Ráadásul ez a modell magas szintű kényelmet biztosít.szélesebb körű kompatibilitás, mint a Simucube 2 Pro.

Összefoglalva, ez a két modell hihetetlenül jól teljesít, és akár az egyiket, akár a másikat választja, nem kell csalódnia az eredményekben.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Mi a legjobb gyorskioldó?

Mi a legjobb gyorskioldó?

Sim-versenyrajongónak lenni több dolgot is jelent: egy teljes felszerelést, beleértve a perifériákat, amelyek néha a...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar