Oldal kiválasztása

Simucube 2 Pro : Vélemények és tesztek

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A szimulátoros versenyzés számos változáson ment keresztül az 1980-as évekbeli megjelenése óta. Az elmúlt néhány évben hihetetlen technológiai előrelépés történt a Direct Drive erővisszacsatolásos alaplapok és kormánykerekek bevezetésével.

Ebben a termékkategóriában a finn márka Simucube (a Granite Devices tulajdonában) fontos helyet foglalt el a piacon, mivel rendkívül kifinomult plug and play termékeket kínál.

Nemrégiben lehetőségünk volt kipróbálni a kínálatuk legerősebb Direct Drive kormányzott kerékagyát: aSimucube 2 Pro.

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit felfedeztünk és gondoltunk erről a Simucube kormányalapról. Beszélni fogunk főbb jellemzőielmondjuk az előnyeit és a modell előnyeit és hátrányait, az ára és a hol lehet megvásárolni.

A Simucube 2 Pro jellemzői

A Simucube 2 Pro a a csúcskategória Force Feedback kormánykerék alapja, amely egy Direct Drive. Ez az egyik legerősebb és legjobban konfigurálható modell, amelyet a márka valaha kifejlesztett.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A Simucube 2 Pro a következő alapanyagokból készült tömör fém alkatrészekből precíziós megmunkálású fém alkatrészekből.
 • Fel van szerelve egy közvetlen meghajtású kefe nélküli motorral robotikus minőség, amely váratlanul magas reakciósebességet és nyomatéktisztaságot kínál. A motor FEM-optimalizált mágneses kialakítása gyakorlatilag nulla nyomatékhullámzást és mágneses áttételt eredményez.
 • Az elforgatási szög a Simucube 2 Pro a 2160°.
 • Azért hozták létre, hogy a lehető legpontosabb élményt nyújtsa a motorosoknak, mivel kivételesen magas nyomatékreakciót kínál a 25 Nm-es nyomatékreakció. A nyomatékreakció a motoros preferenciáinak megfelelően beállítható.
 • A Simucube 2 Pro dedikált 216 MHz-es valós idejű processzorral, valamint egy 144 MHz-es elkötelezett. Az egyedülálló kétprocesszoros architektúra zéró hatást biztosít a teljesítményre a rendkívül alacsony késleltetésmég akkor is, ha az összes feldolgozási és szimulációs művelet egyszerre fut.
 • A motor a Simucube 2 Pro Direct Drive a következőkkel van felszerelve szögérzékelőkkel precíziós ipari robotika 4 millió lépés/fordulat felbontással.
 • A nagy hatékonyságú közvetlen meghajtású működésnek, az optimalizált motoroknak és az intelligens elektronikus hőkezelésnek köszönhetően nincs porleválasztás vagy zajos ventilátorok a Simucube 2 Pro.
 • A Simucube 2 Pro felszereltsége SC2 Ready vezeték nélküli technológia vezeték nélküli technológiával és QuickRelease rendszer.
 • Ez a modell egy kívülről szerelhető nyomatékleállító gombbal. Opcióként a gombdoboz egy elegáns, teljesen fémből készült változatra bővíthető egy további külső hálózati kapcsolóval.
 • A Simucube 2 Pro a csak PC-vel kompatibilis. A játékok tekintetében működik az iRacing, az Assetto Corsa, az Assetto Corsa Competizione, az F1, a Dirt Rally, a WRC 9 és sok más játékkal.
  A következő játékokkal azonban nem kompatibilis: Nem kompatibilis a következő játékokkal: Forza Horizon/Motorsport, Need for Speed játékok, Art of Rally, Circuit Superstars, WRC 6 & 7, V-Rally, FM7 és FH3.
simucube 2 hátul

A Simucube 2 Pro előnyei

Elég szerencsések voltunk ahhoz, hogy kipróbálhassuk a Simucube 2 Pro és ez a modell számoselőnyeit.

Mindenekelőtt, a Simucube 2 Pro építési minősége kiemelkedő.. A teljes egészében fém borítású, eloxált felületű modell rendkívül szilárd és masszív, és ez azonnal látszik, már csak a súlya miatt is. Ennek a modellnek az összes elektronikája az alapegységben van elhelyezve, így a kábelkezelés egyszerűvé válik. A burkolat még hőelvezetőként is működik a készülék számára, így a motor nagyon csendesen hűl. Az alap igazán professzionális megjelenésű, minden alkatrész tökéletes kidolgozású. Mindent átgondoltak és az utolsó milliméterig gondosan kidolgoztak.

De ami különösen meggyőzött minket a Simucube 2 Proa a hihetetlen erő-visszacsatolás és a tízszeres érzés, amit ad nekünk.. A 25 Nm nyomatékú Direct Drive rendszerrel és 2160°-os forgási szöggel felszerelt modell lehetővé teszi, hogy a verseny minden apró részletét megérezd. Az erővisszacsatolás nagyon erőteljes, ugyanakkor sima és gyors, így vezetés közben is könnyen elvégezheti a szükséges változtatásokat. A realizmus mindenki számára látható, és valóban lenyűgöző.

Véleményünk szerint mi garantálja a hatalmat a Simucube 2 Proaz is a szoftver. Így van, True Drive amely a márka által szállított beállítási szoftver, valóban nagyon jól kidolgozott, és el kell ismernünk, hogy messze a versenytársak előtt jár. A True Drive klinikailag pontosan és villámgyorsan képes lefordítani a SIM-kártya adatait az Ön kezébe. A szoftveren belül játékonként vagy autónként is létrehozhat előbeállításokat, ami a könnyű használatot szolgálja.

Könnyen kezelhető, és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, néhány nagyszerű videóval, amelyek elmagyarázzák a különböző beállításokat.

Végül, nagyon nagyra értékeltük a vezeték nélküli kormánykerék technológiát amit a Simucube 2 Pro felszerelt és nagyon lenyűgöző. Nagyon könnyen konfigurálható, és a vezetékes kormánykerékhez képest nem észleltünk késleltetést. Ez nem elhanyagolható lehetőség, hiszen a vezeték nélküli kormánykerékkel pénzt takaríthat meg az USB-portokon, és nem kell aggódnia a vezetékek elrendezése miatt.

A Simucube 2 Pro hátrányai

Nem csináltunk titkot abból a tényből, hogy minket meggyőzött a számos előnye a Simucube 2 Prode el kell ismernünk, hogy találtunk néhány hátrányt is. Hátrányok.

Természetesen az egyik legnagyobb hátránya a Simucube 2 Pro véleményünk szerint az, hogy a magas ár. Nem mindenki engedheti meg magának a majdnem 1500 euróba kerülő kormánykerék-alapot. Különösen azért, mert a kormánykerék árát is hozzá kell adnia a költségvetéséhez, ha még nincs, és egy teljes felszerelést kell vásárolnia. A kiegészítőkről nem is beszélve… A Simcube 2 Pro minden bizonnyal egy nagyon jó minőségű modell, amelynek az ára indokolható, és amelyet nagyon tapasztalt játékosoknak terveztek, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a játékosok mindannyian bővíthető pénztárcával rendelkeznek.

A másik hátránya a Simucube 2 Pro hogycsak a PC-vel kompatibilis. Ez csak a PC-s játékosokra korlátozza a használatát. A modell áráért kár, hogy nem lehet használni az új generációs PlayStation vagy Xbox konzolokon, amelyeket sok szimulátoros autóversenyző szeret.

Végezetül úgy érezzük, hogy az a tény, hogy a Simucube 2 Pro olyan nehéz hátrányt is jelenthet. Eltekintve attól a ténytől, hogy a modell súlya (11,1 kg) gondot okozhat a felszerelés és a telepítés során, azt is szem előtt kell tartanod, hogy nem minden szimulátoros platform képes elviselni a súlyát vagy a teljesítményét. Tartsa ezt szem előtt, ha a Simucube 2 Pro iránt érdeklődik.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

Az alap Simucube 2 Proezen az oldalon vásárolható meg 1190 eurós áron. A Simucube számos viszonteladóval dolgozik világszerte, és ez a legolcsóbb ár, amit a termékre találtunk.

simucube 2 unboxing

Röviden / Következtetés

A Simucube 2 Pro egyértelműen egy csúcskategóriás kormánykerékEhhez tényleg nincs kétség. Ez a modell, egy kiváló minőségű konstrukciólenyűgözött minket a teljesítményével és pontosságával. Ez az egyik legsikeresebb intuitív amit lehetőségünk volt tesztelni.

Az erővisszacsatolás rendkívül erőteljes és folyékony ugyanakkor a verseny közbeni érzések és részletek hihetetlenek. Köszönhetően a True Driveszoftver segítségével megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb beállításokat a még jobb játékteljesítmény érdekében.

Ha egy olyan Direct Drive kormánykerék-alapot keres, amely nagyon sokáig kitart, nem hagyja cserben, és további előnye, hogy a következőkkel van felszerelve vezeték nélküli technológiávaltechnológiával, akkor válassza a Simucube 2 Pro. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni!

simucube 2 értékelés

Simucube Pro 2

Erőteljes és precíz, a legmagasabb kategóriába tartozó Direct Drive bázis

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar