Oldal kiválasztása

Fekete péntek Fanatec 2023 : Akciók akár 47% kedvezményt is adnak

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A fekete péntek hete még csak most kezdődött az Amazon Franciaországban, és az ajánlatok máris lélegzetelállító ajánlatokkal árasztják el a vásárlókat. A kiárusítások és a rendkívül vonzó ajánlatok időszaka azonban nem csak az e-kereskedelmi óriásra korlátozódik, mivel a szimulátoros perifériák gyártói is beszállnak az év végi eladások fellendítése érdekében.

Az egyik nagy játékos a játékban kedvenc német szimulátoros perifériamárkánk, amely azt tervezi, hogy a konkurenciának is megadja a módját – természetesen a Fanatec. Mint ismeretes, a német szimulátoros óriás a perifériák széles körű katalógusát kínálja. A Fanatec azonban a Black Friday 2023 alkalmából lélegzetelállító ajánlatokkal igyekszik szöget ütni a konkurencia koporsójába: az új ajánlatok 2023. november 24-ig tartanak! Javaslom, hogy nézze meg ezt a cikket, amelyet naponta frissítünk.

Fanatec promóciók a Black Friday 2023-ra

Podium DD2 bázis 799,95 €-ért

Remekül kezdünk a világ egyik legjobb Direct Drive alapjával, a Podium DD2-vel, a 25 nm-es nyomatékkal, a fenséges kivitelezéssel, az új QR2 Base oldalsó részével és a nagyon józan dizájnnal, mindezt 800 euróért. Ez az alap tökéletes azoknak a versenyzőknek, akiknek van Fanatec beállításuk, és a legjobbat keresik a teljesítmény, a tapintás és az elmélyülés szempontjából, és a német szimulátoros óriás majdnem féláron adja el neked. Ezt a lehetőséget gyorsan meg kell ragadnia!

Podium Racing Wheel RS csomag 999,95 euróért

A következő egy nagyon szép csomag a Fanatec-től, amely egy Podium DD1-et tartalmaz QR2 Base Side-al, egy ClubSport RS kormánykerékkel és egy QR2 Wheel Side-al, mindez 999,95 € előrendelési áron, a szállítások 2023. november 30-án kezdődnek.

Alapvetően egyszerű: ez a Podium DD1, amely Fanatec stílusban 20 nm maximális nyomatékot ad ki. Vékony, erős és nagyon pontos a szimulátoros versenyzéshez. A kormánykerék a ClubSport termékcsaládból származik, és bőr, szénszál és alumínium felhasználásával készült. Nagyon prémium, kerek, 32 cm átmérőjű, és nagyon szép is. Ráadásul a Fanatec a QR2 Wheel Side-ot is mellékelte ehhez a csomaghoz.

Podium Racing Wheel BMW GT2 V2 csomag 999,95 euróért

Ez a csomag tartalmazza a Podium DD1 alapot, a QR2 kerékoldalt és egy új kormánykereket a ClubSport BMW GT2-hez, szintén 999,95 euróért, ugyanezzel a várható szállítási határidővel. A kormánykerék tipikusan GT-s, alcantarával, fémmel és rengeteg gombbal, valamint a BMW licencével.

Ez a csomag tökéletes, mert a Podium DD1 önmagában 1000 euróba kerül. Egyszerűen fogalmazva: kap egy kormánykereket és a QR2 Wheel Side-ot többé-kevésbé ingyen.

CSL Elite pedálok V2 199,95 €-ért

Ez az üzlet 18/11/2023-án meghiúsult, és egy kiváló Load Cell pedalboardra, a CSL Elite Pedals V2-re vonatkozik. Mindössze 199,95 euróért 3 pedált kap, melyek közül 2 (gázpedál és kuplung) mágneses érzékelőkkel rendelkezik a megbízhatóság és a pontos olvasás érdekében, valamint egy Load Cell fékpedált, amely akár 90 kg fékerőt is képes elnyelni 2 fokozatban (rugó, majd elasztomer), mindezt új alumínium kivitelben és textúrázott matt fekete színűre festve.

Általában ez a hajtókar 100 euróval többe, azaz 299,95 euróba kerül, és sok versenyző úgy véli, hogy ez a legjobb választás azoknak, akik nem túl sok pénzért keresnek egy jó Load Cell perifériát. De ezzel a fekete pénteki ajánlattal ez már nem egy Go To, hanem egy Must Have! Ragadd meg ezt az ajánlatot, mielőtt a készlet elfogy, és a rendeléstől számított 4-7 napon belül a kezedben lesz a pedálfal.

ClubSport Shifter USB adapterrel 159,95 euróért

A 2023. november 19-i ajánlat a piacon kapható egyik legjobb váltóra, a ClubSport Shifterre vonatkozik, USB-adapterrel. Az általában 260 eurós árú szimulátor jelenleg 43%-os kedvezménnyel, mindössze 160 euróba kerül, és az ajánlatban RJ12-ről USB-re történő adapter is szerepel.

A ClubSport Shifter V1. 5 egy hibrid váltókar, amely szekvenciális üzemmódot és H-mintát kínál azoknak, akik sokkal inkább a régi iskola hívei, és inkább maguk váltanak. Teljesen fémből készült szerkezete egyedi megjelenést kölcsönöz neki, fekete kabátjával és minimalista kialakításával. Ez az eszköz kötelező tartozéka a felszerelésének, ha Ön a rallye, a túraversenyzés vagy általában a kézi sebességváltás rajongója. Ráadásul ezen a fekete pénteki ajánlaton azonnali elérhetőséget biztosítunk, a szállítási idő pedig 4 és 7 nap között van.

ClubSport kormánykerék F1 lapátmodulral és lapátmodul nélkül 499,95 € és 399,95 € áron

Ez egy új belépő a Fanatec szimulátoros katalógusában, pontosabban a ClubSport F1 kormánykerék kínálatában. Ez a kormánykerék félúton van az F1 V2 és az F1 V2.5 között, kovácsolt szénszálas, fenséges formatervezésű, téglalap alakú és 27 cm átmérőjű. Ez lesz az új fegyvered, amivel megdöntheted a köridőket az F1-ben, az endurance versenyeken vagy akár a GT-ben.

A kis képernyőn telemetriai adatok jelennek meg a járművéről, a kezelőszervek pedig gyakorlatilag mindenre alkalmasak. Hátul a vadonatúj QR2 Wheel Side található, és választhatod a kormánykereket 6 lapátos modullal 499,95 euróért, vagy anélkül (2 karbon lapát) 399,95 euróért. Rajtad áll, hogy eldöntsd, milyen igényeid vannak a szimulátoros versenyzéssel kapcsolatban.

ClubSport pedálok V3 Ultimate €299.95-ért

Ez a Fanatec egyik legjobb pedálboardja, és az ára 200 euróval csökkent. Természetesen a ClubSport Pedals V3-ról beszélek, a Damper és Brake Performance készlettel együtt mindössze 299,95 euróért, ami ugyanannyi, mint a CSL Elite Pedals V2 ára!

A ClubSport V3 alapáron 400 euróba kerül, a testreszabási készletekért további 100 eurót kell fizetni. Ezzel a Load Cell eszközzel (amely 90 kg erőt képes elviselni, állítható) és az egyszerűen fenséges kialakításával nem csak a szimulátoros vezetésedet tudod majd nagyban javítani, de folyamatosan új köridőket is beállíthatsz. Használd ki ezt a nagyszabású promóciót, és frissítsd fel a szimulátoros beállításaidat ezzel a nagyszerű, nagy teljesítményű Fanatec pedáltáblával.

Frissítő készlet CSL DD-hez 169,95 euróért

A 2023. november 21-i ajánlathoz a Fanatec 2 perifériához kínál frissítő készletet: a CSL DD alap és a CSL pedálok. A csomag tartalmaz egy 5nm-es boost készletet a CSL DD alaphoz, ami 8nm nyomatékot biztosít, 3 pedállemezt a CSL pedálokhoz és a Load Cell készletet ugyanehhez a pedállaphoz, így egy igazi fegyverré válik a szimulátoros versenyeken a köridők megdöntésére.

Ez a csomag ideális azoknak a versenyzőknek, akik már rendelkeznek egy 5nm-es CSL DD alaplábbal és CSL pedálokkal, és mindössze 170 euróért szeretnének frissíteni. Az alap boost kit önmagában 150 euróba kerül, így gyakorlatilag ingyen marad 2 frissítés. Kihagyhatatlan ajánlat, 4-7 napos szállítási idővel.

Kormánykerék tartozékok

A Fanatec a Black Friday 7. napi ajánlatai alkalmából a kormánykerekekhez, valamint a kétkerekűekhez tartozó tartozékokat kínál alacsony áron. A tartozékok közé tartozik a Podium Endurance gombmodul, a ClubSport szénszálas lapátok, valamint a gomb- és matricakészlet. Ismétlem, ez sokkal inkább egy promóció a Fanatec már meglévő beállításainak frissítésére, és nem egy új berendezés és perifériák vásárlására.

Ami az árakat illeti, a Podium gombmodul 200 euró helyett 150 euróba kerül, a ClubSport karbon lapátok (amiből egyébként 2 darab van) 100 euró helyett 70 euróba, a gomb- és matricakészlet pedig 30 euró helyett 5 euróba.

Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cup kormánykerék (bőr és alcantara) 99,95 €-ért

Ez az igazi üzlet, ha engem kérdezel. A Fanatec 2023. november 23-i fekete pénteki ajánlatában 2 fenséges, hivatalosan licencelt Porsche kormánykereket kínál nagyon kevés pénzért. Így a Podium keréktárcsa Porsche GT3 Cup bőrrel és alcantarával 150 euró helyett csak 100 euróért kapható. Ez egy jó üzlet, különösen, ha már kihasználta a Podium DD2 alap promóciót.

A szállítási idő ezeknél az ajánlatoknál is ugyanaz, mint a többi ajánlatnál, azaz 4-7 nap. Menj erre a kerékre, ez fenséges!

ClubSport Universal Hub V2 (Xbox) £249.95-ért

A nagyszerű akciók folytatódnak a Fanatec-nél, és ezúttal a ClubSport termékcsalád egyik kiváló hubja került sorra, amelynek ára 70 euróval csökkent! Természetesen a ClubSport Universal Hub V2-ről beszélek, PC-re, Playstationre és Xboxra.

Ez a periféria lehetővé teszi, hogy az Xbox kontroller összes gombját Lamborghini-kormánykerékre emlékeztető módon rendezzük el, 2 nagy lapáttal a hátulján és a fém QR1-gyel, egy kis LED-képernyővel a tetején, kiváló testreszabhatósággal, és mindezt mindössze 250 euróért.

Sparco ClubSport siklócsapok € 139,95

A Fanatec most mutatta be legújabb Black Friday ajánlatait, köztük a Sparco-val közösen kifejlesztett ClubSport shuttlecockok egész sorát.

A német óriás 139,95 euróért kínálja nekünk a ClubSport Sparco Rally kormánykereket, amely alcantarával kerekített. A Sparco Fomula kormánykerék a ClubSport termékcsaládból 139,95 €-ért szintén elérhető, és azt kell mondanom, hogy meglehetősen egyedi kialakítású.

2 másik siklót is akciósan kínálunk, ezek a ClubSport Sparco GT, amelynek lapos a teteje és az alja, ami sok versenyre tökéletes, és az ára is 139,95 €. A gokart rajongók számára pedig – ami a Fanatec számára újdonság – a Sparco Karting kormánykerék 139,95 eurós áron kapható.

Sparco kormánykerekek kerékagyakkal

Ugyanebben a szellemben folytatva a Fanatec kedvezményeket kínál 4 másik, a Sparcóval közösen fejlesztett ClubSport keréktárcsára, mindegyiket keréktárcsával. A Sparco Rally Sweden fenséges dizájnjával és egyedi előlapjával 559,95 euróért. A Sparco GT-t univerzális kerékagyval és Xboxhoz is kínáljuk, 379,95 €, illetve 389,95 € áron. Ez a két kormánykerék azonos, kivéve a hubot, amely csak a gombokat cseréli.

Van egy másik Sparco GT kormánykerékünk is, de ezúttal CSL kormánycsapágyazással, 199,95 euróért. Ha új kereket keresel, ez az év ajánlata!

ClubSport kézifék V1.5 109,95 euróért

Szeretnél driftelni vagy kavicson csúszni? A Fanatec a te oldaladon áll a ClubSport Handbrake V1.5 termékével, amelynek ára mindössze 109,95 euróra csökken, így a szimulátoros versenyzéshez elengedhetetlen, ha speciális beállításokkal rendelkezel.

ClubSport Formula V2.5X kormánykerék csomaggal vagy anélkül

A ClubSport termékcsaládból egy másik kormánykerékkel fejezzük be, de ezúttal szénszálas anyagból készült, és téglalap alakjának köszönhetően a Formula versenyzésre jellemző, a sportban nagyra értékelt formájának köszönhetően.

A Black Friday alkalmából ez a kormánykerék 199,95 euróba kerül, ami 43%-os kedvezményt jelent, ha pedig egy 5nm-es CSL DD alaplappal együtt veszed, akkor a csomag 479,95 euróba kerül, ami őszintén szólva egy kiváló ajánlat, amit nem szabad kihagyni.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

A Fanatec QR2 végre elérhető!

A Fanatec QR2 végre elérhető!

A Fanatec a szimulátor-versenyipar egyik főszereplője, és már 2 évtizede az. A német gyártónak olyan nagy súlya van,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar