Oldal kiválasztása

Heusinkveld Sprint hajtókar : Teszt és értékelés

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Sprint

Előnyök

 • Jó általános kialakítás
 • A motorsport-szabványoknak megfelelő anyagok
 • Robusztus és szilárd
 • Sok lehetőség a testreszabásra

Hátrányok

Értékelésünk: 9.3/10

Ha még csak most kezded a szimulátoros versenyzést, lehet, hogy még nem tudod, de a pedálok a beállítások alapvető részét képezik.

A holland Heusinkveld gyártó mércének számít a szimulátoros versenyzés világában, különösen a váltók és kézifékek, de mindenekelőtt az egyik legjobb pedálgyártó. Ezért döntöttünk úgy, hogy ma az egyik ikonikus termékükről, a Heusinkveld Sprint hajtókarról beszélgetünk veled.

Ebben a cikkben beszámolunk ennek a pedalboardnak a tulajdonságairól, előnyeiről és hátrányairól, de azt is elmondjuk, hogy milyen típusú játékosok számára a legmegfelelőbb, és hol lehet megvásárolni.

A Heusinkveld Sprint hajtókar jellemzői

A Heusinkveld Sim Pedals Sprint egy 3 pedálos modell, amely abszolút precizitással készült. Ez a Heusinkveld pedáltábla kínálatának legalacsonyabb szintje, de a Sim-versenyzők még mindig a csúcs pedáltáblának tartják.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A szerkezet részei lézervágott rozsdamentes acélból készülnek, élek nélkül, antracitszürke vagy metálfényű kivitelben, hogy egyszerre nyújtsanak könnyű érzékenységet és a robusztusság valódi érzését.

 • Mindhárom pedál rendelkezik terhelésmérő cellákkal: a gázpedálban és a kuplungban helyzetérzékelőként működnek, míg a fékben a pedálra gyakorolt nyomást mérik.

 • A forgó potenciométerekkel ellentétben a terhelésmérő cellák valódi lineáris kimenetet biztosítanak a pedál bemenetéhez képest. Pontosságuk és tartósságuk páratlan, mivel idővel nem kopnak el.

 • A gázpedál sima, pontos és jól állítható. A pedál kiváló irányítást biztosít bármely versenyautó felett. Az öt pedálút beállításával, beleértve az állítható pedálerő-görbét, valamint a pedál szögét és magasságát, pontosan az Ön ízlésének megfelelően állíthatja be a gázpedált.

 • A fékpedál kétfokozatú, amely egy kezdeti tekercsrugóból és progresszív gumifedélből áll. A pedál keménysége a 10 lehetséges gumimagasság közül választható. Maximális ereje 65 kg, és a fékpedálba egyedi fejlesztésű 12 bites elektronika került beépítésre.

 • A tengelykapcsoló rugós visszaállító mechanizmussal rendelkezik , amely lehetővé teszi az erőkifejtés, a löket és a tapintás jelentős mértékű beállítását. A maximális pedálerő 14 kg.

 • Ez a modell valóban figyelemre méltó a technológiában jártas motorosok számára, mivel minden pedál fizikailag állítható, de a pedálok és a terhelések ellenállását is beprogramozhatja, valamint a holt zónákat és a kimeneti görbéket az igényeinek megfelelően konfigurálhatja .

 • Kompatibilis a SmartControlnal, az új pedálkonfiguráló eszközzel, amely lehetővé teszi a teljes konfigurációt és a nem lineáris görbéket minden egyes pedálhoz. Az iRacinghez speciális profilokat is létrehozhat.

 • A Heusinkveld Sprint pedalboard kompatibilis a Windows 10 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógépekkel. Nem kompatibilis Linuxszal vagy olyan konzolokkal, mint az Xbox vagy a PlayStation.

Milyen típusú embereknek?

A Heusinkveld Sprint pedalboard ideális a rendszeres sim versenyzők és az e-sport profik számára egyaránt.

Azonban nem feltétlenül ajánljuk ezt a modellt azoknak, akik a legelső pedállapjukat vásárolják, mivel a kezdő játékosok számára nehéz lehet a kezükbe kapaszkodni.

heusinkveld sprint

Az előnyök

A Heusinkveld Sprint hajtókar számos előnyéről szeretnénk beszámolni, ahogy ez a modell tesztünkben kiderült.

Először is, a Heusinkveld Sprint pedalboard minőséget és kézműves munkát sugároz, és ezt azonnal érezni lehet. Az alaplemezre szerelt teljes egység (fék, gázpedál és tengelykapcsoló) igazán robusztus. A Heusinkveldnél nagyon jó a minőségellenőrzés, mindent gondosan kidolgoznak és biztosítanak, és a márka nagyon jó minőségű anyagokat választott, például rozsdamentes acélt. Ez egy rendkívül jól megépített modell, amely tartósan megépített, és akkor sem fog elhasználódni, ha elég intenzíven használja.

A Heusinkveld Sprint hajtókarok által kínált testreszabhatóság is teljesen meggyőzött minket. Valóban, a beállítások és a beállítások tekintetében minden megvan, amire szüksége van ahhoz, hogy ezt a modellt az Ön ízlése szerint konfigurálja. Mivel minden pedál külön-külön is felszerelhető, a pedálok elhelyezésének szinte végtelen kombinációját hozhatja létre. A pedálokat akár tetszés szerint is elhelyezheti, hogy megtanulja, hogyan kell elsajátítani a sarok- és lábujjtechnikát. Minden pedál hátulján nyolc különböző lyuk található, amelyek lehetővé teszik, hogy teljesen beállítsa az egyes pedálok szögét. A féket hat különböző fékmerevségi beállítással a saját stílusához is igazíthatja.

Másodszor, a Heusinkveld Sprint pedálok pontosan azt csinálják, amit kell: gyorsítanak és fékeznek! Egy jó hajtókarral nem feltétlenül leszel gyorsabb, de következetesebbé teheted a futásodat. A fékezés és a gyorsítás (arányosítás és érzékenység) terén a Heusinkveld Sprint pedálok nagyon jól reagálnak. A pedálok ellenállása nagyon jó érzést és ezáltal jobb irányíthatóságot biztosít a játékban lévő versenyautók vezetése közben.

Végül, a Heusinkveld Sprint pedalboard előnye, hogy nagyon könnyen telepíthető és konfigurálható, mivel teljesen plug-and-play. Ha csatlakoztatja a mellékelt USB-kábelt, a Windows külön driverek telepítése nélkül vezérlőként ismeri fel. A pedálok konfigurálásához, beállításához és kalibrálásához letöltheti a Smartcontrol szoftvert a Heusinkveld weboldaláról. A szoftver könnyen kezelhető, mindent vizuálisan lehet beállítani, és a beállítások közvetlenül a pedálokban tárolódnak, így nem kell újra kalibrálni őket.

Hátrányai

Annak ellenére, hogy a Heusinkveld Sprint lengőkaros hajtókar meggyőzött minket, tudjuk, hogy van néhány hátránya, és szeretnénk elmondani ezeket.

Először is, el kell ismerni, hogy a legnagyobb negatívuma az ára. A Heusinkveld Sprint hajtókar egyértelműen nem a legolcsóbb modell a piacon. Tudjuk, hogy ez az ár különösen indokolt, nem utolsósorban a korábban említett pedálkészlet által kínált összes előny miatt, de több mint reális, hogy ez nem mindenki pénztárcájának megfelelő pedállap.

Azt is figyelembe kell vennie, hogy a forgattyústagot tartó alaplemez nem tartozék, és külön kell megvásárolnia. Ez nyilvánvalóan többletköltségvetést jelent a vásárláskor.

Véleményünk szerint a Heusinkveld Sprint pedalboard másik hátránya, hogysajnos csak PC-vel kompatibilis. Az olyan konzolok rajongóinak, mint az Xbox vagy a PlayStation, sajnos máshol kell keresniük.

Végül, ahogy már említettük, a Heusinkveld Sprint hajtókar nem egy kezdőknek való modell. Bár ez nem jelenthet problémát minden rendszeres vagy akár profi Sim-versenyző számára, ez azt jelenti, hogy a Heusinkveld pedálok egyike sem alkalmas kezdőknek, amit egy kicsit kárnak találunk.

heusinkveld sprint értesítés

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Heusinkveld Sprint lengőkarcsapágykészlet megvásárolható a Digital Motorsports weboldalán.

A választott opciótól függően az ár a következőképpen alakul:

 • A két pedálból álló készlet (kuplung nélkül) 599 euróért.
 • Három pedálból álló szett 699 euróért.
 • Csak a kuplungpedál 119 euróért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termék nem tartalmazza az alapot, azt külön kell megvásárolni. Az alábbi linken érhető el.

Következtetés

A Heusinkveld Sim Pedals Sprint a létező legjobb pedáltáblának tekinthető, köszönhetően robusztusságának, alkalmazkodóképességének és a három pedál által nyújtott érzéseknek.

Ha egy olyan pedállapot keresel, amely segít abban, hogy gyors és következetes legyél a GT-stílusú versenyeken és az F1-ben egyaránt, a Heusinkveld Sim Pedals Sprint kiváló választás. Ideális az igazi szimulátoros versenyzés rajongói és az e-sport profiként törekedők számára, mivelkövetkezetességet és realizmust kínál, és az egyik legjobb szimulációs versenypedál, amit birtokolhatsz.

Összefoglalva, bár igaz, hogy ezeknek a pedáloknak magas az ára (650-699 €), de ez az ára a kivételes kivitelezés és a kiváló minőségű alkatrészek ára is.. A Heusinkveld Sprint lengőkaros szett tényleg a többihez képest a legjobb és árban sokkal nagyobb pontosságot kínál, mint sok más hasonló modell.

heusinkveld sprint értesítés

Heusinkveld Sprint

A legjobb Simracing lengőkar a piacon

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar