Oldal kiválasztása

Heusinkveld Ultimate+ hajtókar : Teszt és értékelés

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Ultimate+

Előnyök

 • Kiváló tervezés
 • A motorsport-szabványoknak megfelelő anyagok
 • Robusztus és szilárd
 • Hihetetlenül valósághű érzések
 • Könnyen telepíthető

Hátrányok

Ha megrögzött Sim-versenyző vagy, biztosan hallottál már a holland Heusinkveld márkáról! Nehéz kihagyni a termékeiket, amelyek a legjobbak közé tartoznak a piacon, és különösen a hihetetlen pedállapjaikat!

Volt szerencsénk tesztelni az egyik leghíresebb modelljüket: a Heusinkveld Ultimate+ hajtókaros szettet.

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit tudnod kell erről a hajtókarról, és hogy mi mit gondolunk róla. Elmondjuk, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a simracing pedalboard, milyen előnyei és hátrányai vannak, de azt is elmondjuk, hogy milyen típusú játékosoknak ajánljuk, és hol lehet megvásárolni.

A Heusinkveld Ultimate+ hajtókar jellemzői

A Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ egy 3 pedálos csúcsmodell , amelyet a profi Sim-versenyzők számára terveztek.

A legigényesebb környezetekben is használható, és képes szimulálni az F1 és LMP járművekben található pedálerőket.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A CAD és FEA segítségével tervezett minden szerkezeti rész CNC precíziós lézervágott rozsdamentes acélból készült, üveggyöngyfúvott felületkezeléssel.
 • Mindhárom pedál rendelkezik terhelésmérő cellákkal: a gázpedálban és a kuplungban helyzetérzékelőként működnek, míg a fékben a pedálra gyakorolt nyomást mérik.
 • A forgó potenciométerekkel ellentétben a terheléscellák valódi lineáris kimenetet biztosítanak a pedál bemenetéhez képest. Pontosságuk és tartósságuk páratlan, mivel idővel nem kopnak el.
 • A Heusinkveld Ultimate+ hajtókar 3 pedálja állítható hidraulikus lengéscsillapítóval van felszerelve. A fék és a tengelykapcsoló kétirányú csillapítóval rendelkezik, amely a pedál lenyomásának vagy elengedésének sebességétől függően növeli az ellenállást. A fékpedál egy csillapítóval lassítja a pedálozási sebességet. Az összes lengéscsillapító ellenállása állítható. A hidraulikus rendszer rendkívül megbízható és nem igényel rendszeres karbantartást.
 • A gázpedál sima, pontos és állítható.
 • A fék kétfokozatú, amely egy kezdeti tekercsrugóból és progresszív gumirugókból áll. A pedál szilárdsága a 10 lehetséges gumimagasság közül választható. Maximális teherbírása 140 kg.
 • A tengelykapcsoló rugós visszaállító mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi az erőkifejtés, a löket és a tapintás jelentős mértékű beállítását. A maximális pedálerő 45 kg.
 • A Heusinkveld Ultimate+ pedalboardhoz USB-vezérlő és USB-kábel tartozik. A vezérlő 3 RJ-csatlakozóval rendelkezik egy terheléscellás erősítővel, amelyhez a pedálok csatlakoznak. 12 gomb és 4 hagyományos analóg tengely csatlakozójával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy további hardvereket, például sebességváltókat, joystickokat stb. csatlakoztathat.
 • Kompatibilis a SmartControlnal, az új pedálkonfiguráló eszközzel, amely lehetővé teszi a teljes konfigurációt és a nem lineáris görbéket minden egyes pedálhoz. A Heusinkveld Ultimate+ tulajdonosok között pedálprofilok cseréjére is lehetőség van.
 • A Heusinkveld Ultimate+ pedalboard kompatibilis a Windows 10 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógépekkel. Nem kompatibilis Linuxszal vagy olyan konzolokkal, mint az Xbox vagy a PlayStation.

Milyen típusú embereknek?

A Heusinkveld Sim Ultimate+ pedalboardot a profi Sim-versenyzők számára tervezték. Ezért nagyon tapasztalt játékosoknak ajánljuk, de kezdőknek nem tartjuk alkalmasnak.

Ahogy korábban említettük, ez a pedállap a legigényesebb környezetben is használható, és képes az F1 és LMP autókban tapasztalt pedálerők szimulálására.

heusinkveld végső vélemény

Az előnyök

Nem titkoltuk, hogy a Heusinkveld Ultimate+ hajtókar és annak számos előnye nagy hatással volt ránk. Íme a legfontosabbak.

Számunkra, A Heusinkveld Ultimate+ pedalboard egyik legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag minden egyes pedál és annak alkatrészeinek minden egyes aspektusa eseti alapon beállítható. Valójában a három pedál mindegyike saját terhelésmérővel rendelkezik a páratlan taktikusság érdekében, és mindegyik kar állítható hidraulikus pedálcsillapítóval rendelkezik, így az ellenállást az Ön igényeihez igazíthatja. A pedálok egymástól függetlenül is kimerítő számú pozitív módon állíthatóak (beleértve a pedálok dőlését és a pedálbetét magasságát), hogy a másodperc töredéke se vesszen el a felhasználói hibán kívül más miatt.

Mint a gyártó minden terméke, a Heusinkveld Utilmate+ hajtókar hihetetlenül jó minőségű, és ezt már az első pillantástól és az első pedálmozdulattól kezdve láthatja és érezheti. Ez egy igazán robusztus modell, amely a legkorszerűbb anyagokból, például rozsdamentes acélból készült, és a legmodernebb technológiával rendelkezik. Véleményünk szerint nincs is jobb egy olyan lengőkaros váltónál, amely a Load Cell és a hidraulikus lengéscsillapítók kombinációja. Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a pedálok ezen a modellen a lehető legtartósabbak legyenek.

Aztán persze a Heusinkveld Ultimate+ hajtókarral felszerelt pedálok hihetetlenül valósághű tapintása is meggyőzött minket. Különösen a fékek kiváló fékérzete és precizitása nyűgözött le minket, de a gázpedál és a kuplung is lenyűgöző. Ezzel a modellel a lábad alatt lehetetlen különbséget tenni egy igazi versenyautó pedáljai között – az érzés lélegzetelállító!

Végül, a Heusinkveld Ultimate+ pedalboard előnye, hogy annak ellenére, hogy profiknak tervezték, nagyon könnyen telepíthető. Ez a pedálfal teljesen plug-and-play, és a könnyen megtanulható SmartControl szoftverének köszönhetően minden elképzelhető beállítást elvégezhet, hogy a pedálok a lehető legjobban illeszkedjenek Önhöz.

Hátrányai

A Heusinkveld Ultimate+ pedalboarddal kapcsolatban nem találtunk sok kivetnivalót, de van néhány hátránya , amelyekről itt fogunk beszámolni.

Nyilvánvaló, hogy a Heusinkveld Ultimate+ hajtókar legnagyobb hátránya az ára. Ha már a csúcskategóriába és a professzionális szimulátoros versenyfelszerelések közé jutottunk, az árak elkerülhetetlenül magasabbak és nem mindenki számára elérhetőek. Még ha ez a pedalboard modell kivételes minőségű is, biztos, hogy olyan áron fogják eladni, amit nem mindenki engedhet meg magának.

Ráadásul a Heusinkveld Ultimate+ pedalboard egy olyan modell, amely a használatot tekintve leginkább a professzionális játékosok számára van fenntartva. Kezdő játékosok talán a különösen jól felszerelt professzionális játéktermekben használhatják. De itt is egy olyan modellről van szó, amelyet nem könnyű felfogni, ha tapasztalatlan vagy, mivel sok játékidőt igényel.

Végül, a márka többi modelljéhez hasonlóan, a Heusinkveld Ultimate+ pedalboard sajnos csak PC-kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy nem fogod tudni élvezni, ha általában csak Xbox vagy PlayStation konzolon játszol.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ már megvásárolható a híres Digital Motorsport weboldalán.

A választott opciótól függően a hajtókar ára a következőképpen alakul:

 • A három pedálból álló szett 1329 euróért kapható.
 • A két pedálból álló szett (kuplung nélkül) 1079 euróért kapható.
 • A kuplungpedál önmagában 250 euróért kapható.
 • A alaplemez (szükséges) 94 euróért kapható.
heusinkveld ultimate mecanisme

Következtetés

A piac felső kategóriájában a Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ fantasztikus választás a szimuláció szerelmeseinek. Ezek a pedálok alumíniumkeretre vannak szerelve a maximális merevség és szilárdság érdekében, így valóban úgy érezheti, mintha egy igazi versenyautóban vezetne.

Ez a Heusinkveld pedalboard alkalmas a csúcskategóriás professzionális motorsport-szimulátorokhoz, és robusztus, merev, kompakt és tartós kialakítása azonnali és pontos választ biztosít.

Ő véleményünk szerint a legjobb szimulált pedálérzetet kínálja, amit ma a piacon kaphat. Ha igazán high-end érzést keresel a versenypedáloktól, akkor a Heusinkveld Sim Pedals Ultimate+ verhetetlen választás.

heusinkveld-ultimátum

Heusinkveld Ultimate

A legjobb Simracing pedálok a piacon

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar