Oldal kiválasztása

Jimmy Broadbent egyesíti erőit a MOZA Racinggel: egy lélegzetelállító együttműködés, ami biztosan izgalmas lesz!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Az autóverseny-szimulációk világa az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül. A versenyjátékok és szimulátorok egyre népszerűbbek, és a szimulációs versenyeket ma már rajongók milliói követik világszerte. Ebben a folyamatosan fejlődő világban Jimmy Broadbent és a MOZA Racing úgy döntött, hogy egyesítik erőiket, hogy felejthetetlen versenyélményt nyújtsanak a rajongóknak.

A MOZA Racing egy kínai vállalat, amely versenyszimulációs berendezések gyártására szakosodott. Nemrégiben dobta piacra a 21Nm-es R21 közvetlen meghajtású kerékagyát, amelyet az egyik legjobb szimulációs kerékagynak tartanak a piacon. Emellett számos tartozékot is kínál, például az ES kormánykereket és a HGP H mintás váltót a még magával ragadóbb játékélmény érdekében.

A Jimmy Broadbent és a MOZA Racing közötti partnerség célja, hogy a versenyszimuláció élményét egy teljesen új szintre emelje. A MOZA Racing a YouTube egyik legnépszerűbb, több mint 800 000 feliratkozóval rendelkező versenyjátékos tartalomkészítője, Jimmy Broadbent valós versenyzési és tartalomkészítési tevékenységének szponzora lesz.

Jimmy Broadbent egy nemrégiben kiadott nyilatkozatában izgatottan nyilatkozott arról, hogy idén a MOZA Racinggel fog együtt dolgozni a szimulációs és a valós versenyeken egyaránt. Kiemelte a MOZA versenyzés iránti ragályos szenvedélyét, és elmondta, hogy már nagyon várja, mit tartogat számukra a jövő. A szimulációs versenyek rajongói felejthetetlen versenyélményre számíthatnak ennek a partnerségnek köszönhetően.

A MOZA Racing a Jimmy Broadbenttel való partnerségét azzal emelte ki, hogy a márkajelzést a versenyző sisakján helyezte el a klasszikus Ford Mustang Alex Brundle-lal közösen Silverstone-ban, valamint a Buckmore Parkban rendezett gokartversenyen. Ez újabb bizonyítéka annak, hogy a MOZA Racing bízik ebben a partnerségben és Jimmy Broadbent szakértelmében a szimulátoros versenyzés világában.

Tavaly Jimmy Broadbent Gordie Mutch mellett megnyerte a brit Praga Kupát. Bár ez az autó ma már az övé, a Britcar Prototype Cup utódjában nem vett részt. A 2023-ra vonatkozó versenypálya terveit még nem hozták nyilvánosságra, de ezzel az új partnerséggel a rajongók hihetetlen versenyélményre számíthatnak.

A Jimmy Broadbent és a MOZA Racing közötti partnerség nagyszerű hír a szimulátoros versenyzés rajongói számára. A két vállalat közös célja, hogy a versenyszimulációs élményt egy teljesen új szintre emeljék, és a rajongóknak kivételes és felejthetetlen utazást biztosítsanak.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar