Oldal kiválasztása

RSeat : Melyik alvázat válasszuk? (Teljes útmutató)

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A alváz egy igazán fontos darabja a Sim-versenyzéshez szükséges felszerelésnek, és a vásárlás előtt alaposan át kell gondolni. A piacon különböző márkájú modellek vannak, de nem mindegyik éri meg az árát.

Az európai márka RSeat az elmúlt években az európai Sim-Racing játékosok egyik legkedveltebb alvázgyártójává vált. Az ajánlatok nagyon széles választékú, nagyon jó minőségű alvázak amelyekről ma úgy döntöttünk, hogy mesélünk egy kicsit.

Úgy döntött, hogy befektet egy RSeat alvázba de nem tudja, melyiket válassza? Ebben a cikkben, adunk Önnek tanácsadás arról, hogy mitől lesz jó egy alváz és az Ön igényeinek megfelelő RSeat modell kiválasztása. Bemutatjuk továbbá a teljes választékát a az RSeat alvázcsalád hogy segítsen kiválasztani a modellt.

Mivel kell rendelkeznie egy jó alváznak?

Úgy gondoljuk, hogy egy jó szimulátoros futóműnek a következő elemeket kell tartalmaznia:

Kutatásaink és tapasztalataink alapján úgy véljük, hogyegy jó szimulátoros pilótafülkének a következő elemekkel kell rendelkeznie :

Stabilitás

Minden versenyző egyetért abban, hogy egy versenyszimulátor általában nagyon extrém élményt nyújt, hirtelen változásokkal és mozgásokkal. Ezért kell egy nagyon stabil alvázat találni, amely mindezeket a mozgásokat mozgás nélkül kibírja, hogy elkerülje a baleseteket. A robusztusság és a stabilitás két olyan szempont, amelyből nem szabad kompromisszumot kötni.

Jó illeszkedés a pedálokhoz és a kormánykerékhez

Nagyon fontos, hogy a pedálok és a kormánykerék jól illeszkedjen a vázba, hogy elkerülje a váratlan mozgásokat. Ezért olyan modellt ajánlunk, amely lehetővé teszi, hogy olyan mértékben állítsa be őket, amennyire szükséges ahhoz, hogy a többi felszerelés a helyén maradjon.

Váltókar rekesz

Nem minden RSeat alváz tartalmazza, de a kézi váltó szerelmeseinek szükségük lesz egy váltókar rekeszre. Opcióként kerülnek értékesítésre.

Hogyan válasszuk ki az igényeinknek megfelelő RSeat alvázat?

A oldalon. válasszon RSeat alvázat az Ön számára megfelelő alváz kiválasztásához javasoljuk, hogy összpontosítson számos tényezőre bizonyos tényezők, amelyekből kiderülhet, hogy mely modellek felelnek meg leginkább az Ön igényeinekaz Ön költségvetése és az Ön konkrét helyzete.

Kompatibilitás

Nincs értelme megvenni egy csúcsmodell alvázát, ha az nem kompatibilis a konzollal, a pedálokkal vagy a kormánykerékkel, mert nem fogja tudni használni. A piacon kapható modellek többsége kompatibilis a főbb márkák, például a Thrustmaster, a Logitech és a Fanatec összes kormánykerekével és tartozékával. Azt tanácsoljuk azonban, hogy ellenőrizze, hogy a berendezése teljesen kompatibilis-e.

Gyártás és anyagok

Meg kell vizsgálnia a vázszerkezetet, a lábakat és a csuklós karok elrendezését, hogy megbizonyosodjon arról, hogy teljesen stabilak. Az is fontos, hogy az üléseken legyenek sínek, és az Ön kényelmét szolgáló speciális magassági beállítások lehetősége is biztosított legyen. Másrészt azt tanácsoljuk, hogy nagyon szilárd anyagokból, például acélból és alumíniumból készült vázat vásároljon. Így jobban bírja a súlyt és a hosszú játékidőket.

További funkciók

Az RSeat alváz megvásárlásakor nagyon fontosak a további funkciók és alkatrészek. Egyesek például háttámlákat, magasságállításokat, karos támasztékokat vagy más típusú támasztékokat és tartozékokat tartalmaznak. Ne feledje, hogy minden egyes kiegészítő funkció plusz költséget jelent a vásárláshoz.

Rendelkezésre álló hely

Figyelembe kell vennie, hogy a szerkezet mennyi helyet kínál Önnek, hogy kényelmesen ülhessen, de azt is figyelembe kell vennie, hogy mennyi hely áll rendelkezésére az otthoni pilótafülke elhelyezéséhez. Így olyan szerkezetet vásárolhat, amely megfelel Önnek, és valóban funkcionális az Ön számára.

Az ár

Az RSeat alvázak árai általában magasak. Ezt figyelembe kell vennie, mielőtt döntést hoz. Választhat egy olyan modellt, amelynek az alvázát önmagában árulják, és választhat egy másik üléstípust, vagy választhatja a teljes pilótafülke felszerelését a márka által kínált és elérhető összes támasztékkal és tartozékkal. Minden a költségvetéstől függ.

Az RSeat alvázcsalád

Itt bemutatjuk az Rseat széles választékátalvázak kínálatát, amely magában foglalja a teljes pilótafülke modelleket vagy az opcionális ülésekkel külön-külön értékesített alvázakat.

RSeat B1

rseat b1 alváz

A RSeat B1 megfelel minden olyan elvárásnak, amelyet egy alvázzal szemben támaszthat. Stabil és merev, de egyáltalán nem fukarkodik a következőkkel. kényelem. Ráadásul ez egy olyan modell, amely nagyon könnyen beállítható, és úgy tervezték, hogy számos opcionális tartozékkal kiegészíthető legyen.

A RSeat B1 hihetetlenül magával ragadó érzést nyújt, annak ellenére, hogy az ülés nem egy igazi versenyautóé, nem lehet észrevenni a különbséget.

A bőr igazán szép és kényelmes, az acélkeret pedig igazán fényűző és robusztus megjelenést kölcsönöz neki.

Az üléstámasz a következőkre van felszerelve csúszkák ami lehetővé teszi a menet közbeni beállításokat. Van egy… számos beállítási lehetőségaz ülés dőlésszöge és magassága, pedálok, stb.

Ezt a modellt választhatja vödörüléssel vagy anélkül, illetve a márka által kínált opciók közül választhatja az RSeat vagy SPARCO márkájú üléseket.

Ez a pilótafülke bármilyen kormánykereket támogat Közvetlen meghajtás kormánykerék, Load Cell vagy hidraulikus pedálok.

Az RSeat B1 egy sokoldalú modell, amely nagyszerű játékérzetet biztosít, és nem tudjuk eléggé ajánlani!

RSeat P1

RSEAT P1

A RSeat P1 egy robusztus pilótafülke, acélból készült acél vázzal. Ezt a modellt választhatja vödörüléssel vagy anélkül, és választhat a márka weboldalán kínált opciók közül.

A fő vázszerkezetet a következőkből állítják össze acéllemezekből a valódi járműveken találhatóakhoz hasonló dobozos sínkonfigurációban. Ez biztosítja a merev alapplatform amely a többi összeállított pilótafülke alkatrészt is képes megtartani. A váltókar tartója nagyon nehéz és nagyon merev, amikor fel van szerelve.

A kormánykerék alaptartója nehéz, jól megépített egység. Alkalmazkodik a legtöbb kormánykerékhez erővisszacsatolással és Közvetlen meghajtás a piacon kapható.

A RSeat P1 lehetővé teszi, hogy válasszon egy Rally vagy GT vezetési pozíció között vezetési pozíció között, és minden méretű játékos számára alkalmas.

Ez a modell a következőket kínálja számos beállítási lehetőség a különböző támlákhoz és az üléshezígy megtalálhatja a játékához ideális, legkényelmesebb pozíciót.

Az RSeat P1 kiváló ár-érték arányt kínál. Egyesíti a kényelmet, a stabilitást és a merevséget, és az egyik legmerevebb pilótafülkének számít a piacon!

RSeat C1

ülőhely c1

A RSeat C1 egy moduláris alváz, amelyet választhat vödörüléssel vagy anélkül, vagy az RSeat vagy a SPARCO márkák közül választhatja ki a márka weboldalán elérhető opciók közül az Ön által kiválasztott ülést.

Ez a modell nagyon stabil, merev és ergonomikus. Sa kiváló minőségű konstrukcióAnyagaszénacélból és tökéletesen kidolgozott.

A címen az RSeat C1a márka továbbfejlesztette a kormánykerék támasztékát, hogy nagyobb merevséget biztosítson, miközben a visszajelzést a kormánykerékről. Tökéletesen illeszkedik a maximális nyomatékkal rendelkező Direct Drive kormánykerékhez.

A fenéktartót is módosították, hogy még nagyobb fékerőt bírjon, és alkalmazkodjon a Load Cell vagy hidraulikus hajtókaros modellekhez, a még könnyebb beállítás érdekében csúszkákra szerelve.

Le C1 lehetővé teszi bármely tartozék felszerelését az alváz bal vagy jobb oldalára, beleértve a váltókar és a kézifék tartóját, a billentyűzet és az egér tartóját, a táblagép tartóját és a gombdobozt.

Választhat egy Rallye vagy GT vezetési pozíció között és 127 cm és 200 cm közötti felhasználók számára alkalmas.

A C1 egy nagyon kényelmes és robusztus modell, amelyet jól átgondoltak. Ez garantálja a hosszú, élvezetes játékmenetet.

RSeat RS1

rseat rs1

A RSeat RS1 egy olyan modell, amely a különböző méretű SimRacerekhez alkalmazkodik, köszönhetően annak, hogy számos beállítási lehetőségének köszönhetően.

Ez épült egy ülés a üvegszálas és szintetikus bőr, kényelmes és ergonomikus. Tartalmaz egy oldalsó támaszt a váltókarnak, egy másikat, amely minden típusú pedállal kompatibilis, és egy harmadikat a tetején a kormánykeréknek.

Az épület általános kialakítása nagyon magas színvonalú. Ha minden a helyén van, és az anyák rögzítve vannak, minden rendkívül stabil, és semmi sem mozog.

A kormánykeréktartó állítható magasságban és szögben, és előfúrással rendelkezik az összes főbb kormánykerék-márka számára, míg a váltókar két helyen is elhelyezhető és szükség szerint dönthető.

A Az RS1 széles körű kompatibilitást kínál kompatibilis PC-vel, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One és Xbox Series X/S. Kompatibilis a piac legnagyobb márkáinak összes rendszerével és perifériájával, mint például a Thrustmaster, Fanatec és Logitech, valamint a D-BOX mozgásrendszerrel.

Az RSeat RS1 az egyik legkényelmesebb, legmerevebb és legstabilabb pilótafülke a professzionális piacon.

RSeat S1

ülőhely s1

A fejlett kialakítású S1 lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt beállítsa a vezetési pozíciót, és válasszon a következő lehetőségek közül Rally vagy GT.

A RSeat S1 a Sim-versenyzők számára lett tervezve, de használható repülés szimulátor.

A teljes alapváz a S1 egy fejleszthető moduláris keretből áll. szénacélból lézerrel vágott és CNC-hajlított kerek csövek. Ez merev és stabil és rezgéseket is továbbít. Az üléshez hasonlóan a kialakítás is aprólékosan kidolgozott és nagyon magas színvonalon kivitelezett.

Ez a modell jó egyensúlyt teremt a következők között a szilárdság, a szilárdság és a kényelem között és kínál számos beépített beállítási lehetőséget.

A S1 kínál széles körű kompatibilitás kompatibilis a PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One és Xbox Series X/S modellekkel.

Kompatibilis a piac legnagyobb márkáinak, például a Thrustmaster, a Fanatec és a Logitech rendszereivel és perifériáival is.

A RSeat S1 kompatibilis a D-BOX mozgásrendszerrel is.

Ha valami jól megépített, jól felépített kiegészítőket keres, akkor az RSeat S1-et kell megvennie!

RSeat N1

ülőhely n1

Az RSeat N1 egy páratlan minőségű és kivitelezésű modell. A kialakítás esztétikus, a fekete porszórású felület pedig sima és egyenletes.

Ez a modell nagyon jól állítható és nagy kényelmet nyújtA kerék állítható lendkeréktalppal rendelkezik, amely segít közelebb hozni a kereket a testhez. A pedállapot az alaptól függetlenül állíthatja be, és rengeteg beállítási lehetőség áll a rendelkezésére.

A N1 az RSeat-tól moduláris mert hozzáadhat egy váltókar-tartót vagy egy billentyűzet/egér tálcát. Még egy hárommonitoros állvány és néhány egyéb kiegészítő is van a PC-felhasználók számára, így az N1 alkalmazkodhat az igényei növekedéséhez.

A RSeat N1 a weboldalon található. széles körű kompatibilitás kompatibilis a PC-vel, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One és Xbox Series X/S modellekkel.

Kompatibilis továbbá a piac legnagyobb márkáinak, például a Thrustmaster, Fanatec és Logitech rendszereivel és perifériáival, valamint a D-BOX-szal (D-Box frissítő készlet szükséges).

Az RSeat N1 egy nagyon jó minőségű modell, amely hosszú éveken át fog tartani. Természetesen drága, de az ára megéri a benne rejlő tulajdonságokat és beállításokat.

RSeat RS Formula V2

rseat rs formula v2

A RSeat RS Formula V22012-ben jelent meg, nagyon népszerű modell az amatőr és profi játékosok körében. Ugyanaz a kialakítás, mint ikonikus elődjénél, az RS Formula V1-nél.

Az alváz anyaga szénacélból lézervágott. A központ a következő helyen található bőrKompozit anyagból készült, és fényes fekete színű. Mindent egybevetve, egy olyan dizájn és egy olyan pozíció van, mint senki másnak. együléses.

A RSeat RS Formula V2 új opciókkal és továbbfejlesztett dizájnnal rendelkezik. Az alváz tényleg sokkal stabilabb a fémlemezeknek és az új, merevebb fenéktartónak köszönhetően merevebb került bele.

A a csúszóülés állítható, a pedálok és a kormánykerék támasza szintén állítható. hogy maximálisan kényelmet.

150 cm és 200 cm feletti magasságú személyek számára alkalmas, és 130 kg súlyig terhelhető.

A RSeat RS Formula V2 a weboldalon található. széles körű kompatibilitás kompatibilis a PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One és Xbox Series X/S modellekkel.

Kompatibilis a piac legnagyobb márkáinak, például a Thrustmaster, a Fanatec és a Logitech rendszereivel és perifériáival is.

Az RSeat RS Formula V2 igazán kivételes kialakításával, nagyon robusztus vázával és nagyon kényelmes ülésével az RSeat RS Formula V2 hihetetlen és nagyon valósághű érzéseket nyújtó, hosszú játéküléseket kínál.

Röviden / Következtetés

A márka RSeat márka kínál komplett alvázak széles választékát és pilótafülkéket, és mint láttuk, ezek mindegyike számos előnnyel rendelkezik.

Vegye figyelembe a tanácsokat, amelyeket az alvázvásárlás előtt figyelembe kell vennie, és határozza meg a költségvetését, hogy jobban meg tudja határozni a következő szempontokat melyik RSeat alváz felel meg legjobban az Ön igényeinek..

Ha csak egy modellt kellene választanunk, akkor aRSeat RS1 amely véleményünk szerint az RSeat alváz, amely a legjobb ár-érték arányt kínálja az egész termékcsaládban. ennek a márkának. Ha tehát még mindig hezitáltál, most már tudod, melyiket válaszd!

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar