Oldal kiválasztása

Thrustmaster T3PA hajtókar : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T3PA

Előnyök

 • Megfizethető ár
 • A fém pedálokkal és az ideális játékpozíció megtalálásához szükséges beállítási lehetőségekkel nyújtott kényelem.
 • Lehetőség a fékpedál ellenállásának növelésére a mellékelt moddal
 • Könnyű és kompatibilis a különböző játékokkal és platformokkal

Hátrányok

 • Korlátozott realizmus, különösen a fékpedál esetében
 • Olyan konstrukció, amely “olcsó” benyomást kelthet.
 • Nehézség, hogy következetes a játékban, korlátozott ellenállással és azzal, hogy erősen kell nyomni a fékpedált az autó megállításához.

Értékelésünk: 9/10

A legtöbb Sim-versenyzés játékosok a kormánykerékre koncentrálnak, elfelejtve, hogy a pedálok egy jó autóverseny elengedhetetlen részei. merítésnek a versenyben. Rengeteg kulcsfontosságú elemet kell figyelembe venned, amikor versenyszimulációs pedálokat vásárolsz, ezért nem mindig könnyű meghozni a döntést.

Úgy döntöttünk, hogy megnézzükaz egyik legnépszerűbb hajtókaros szettet a piacon, és az egyik legelterjedtebb a versenyrajongók által használt, első modelljükbe befektetni kívánó versenyzők körében: a Thrustmaster T3PA.

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit erről a modellről tudni kell, és mindent, amit mi gondoltunk róla. Elmondjuk, hogy főbb jellemzők a Thrustmaster T3PA, elmondjuk, hogy milyen típusú típusú játékos a legjobban megfelel, mik a előnyei előnyök hátrányaia ára és hol lehet beszerezni.

thrustmaster t3pa

A Thrustmaster T3PA pedalboard jellemzői

A Thrustmaster T3PA egy 3 pedálos pedálfalpedálok a termékcsalád alja termékcsalád az amerikai gyártótól.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • A Thrustmaster T3PA a következőkből áll 3 pedálpedálok, egy belső fémbelső szerkezet műanyag alkatrészek és egy széles, texturált lábtartó.
 • A 3 pedál ezen a modellen a következő állítható a oldalon. távolság (3 lehetséges pozíció) és dőlésszög (2 lehetséges pozíció), és a gázpedál magassága is állítható. magasság (2 lehetséges pozíció).
  • A Thrustmaster T3PA pedállap tartalmaz egy kúpos ütköző (mod) ipari minőségű, sűrített gumiból készült, amely közvetlenül a fékpedál alá illeszkedik.
  • Az egyes pedálokra ható nyomáserő eltérő: a gázpedál esetében kb. 2,5 kg, a fékpedál esetében kb. 10 kg (beszerelt mod nélkül), a fékpedál esetében 15 kg és 25 kg között, attól függően, hogy Ön mit szeretne (beszerelt moddal), a kuplungpedál esetében pedig kb. 5 kg.
  • A Thrustmaster T3PA pedállap kompatibilis a következőkkel Playstation 3 és 4 konzolokkal, valamint a Xbox One és a PC.
  • A Thrustmaster T3PA nem tartalmaz csavarokat a pilótafülke felszereléséhez, de lyukakkal van ellátva, így különböző támasztékokra (beleértve a pilótafülkét is) csavarozható.
  • Méretek: 24 cm x 36 cm x 42 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
  • Súly: 3,46 kg

  Milyen típusú embereknek?

  A pedálfal Thrustmaster T3PA a ideális kezdők számára a szimulátoros versenyzéshez, vagy azok számára, akiknek korlátozott a költségvetésük egy teljes felszerelésbe való beruházáshoz.

  Véleményünk szerint ez a pedáltáblamodell nem igazán alkalmas tapasztalt játékosok számára, mivel ezek a pedálok egyszerűen nem nyújtanak elég érzést ahhoz, hogy élvezzék.

  Ez a pedalboard ideális az olyan játékok rajongói számára, mint például a Gran Turismo rajongói számára, mint ahogyan a Sim Arcade PlayStationön vagy Xboxon. Azok számára, akik az iRacinget kedvelik, ez a pedalboard egy kicsit könnyűnek tűnhet a Load Cellhez képest.

  Az előnyök

  Hála a tesztünknek, felfedeztük a Thrustmaster T3PA pedalboardot, amely minden bizonnyal egy belépőszintű modell, de amely ennek ellenére számoselőnyei.

  Véleményünk szerint a Thrustmaster T3PA legnagyobb előnye az, hogy az ára. Ez a pedáltábla nagyon olcsó megoldás, mivel a piacon fellelhető legolcsóbb pedálok közé tartozik. Ezért gyakran az abszolút kezdő szimulátorversenyzők első választása. Bár a pedáltábla olcsó, van néhány tisztességes funkciója, amelyek többé teszik, mint egy egyszerű pedálkészlet. Ha nagyon szűkös a költségvetésed, ez egy jó kiindulópont lesz, és jó módja annak, hogy elmerülj a versenyszimulációs játékokban.

  Kellemesen meglepődtünk a Thrustmaster T3PA pedállap kényelme. Az ára ellenére a pedálok fémből készültek, ami sokkal jobb érzés a láb alatt, mint a műanyag. Ráadásul a 3 pedál dőlésszöge (2 lehetséges pozíció) és távolsága (3 lehetséges pozíció), valamint a fékpedál magassága is állítható, hogy megtalálja az ideális játékpozíciót és maximalizálja a kényelmet.

  Másodszor, tetszett az a tény, hogy a fékpedálnak ellenállást tudunk adni a Thrustmaster T3PA. Bár az eredeti konfiguráció a fékpedál ellenállása nélkül is használható, a mellékelt fékmod (stop) segítségével némi ellenállást is hozzáadhat. Ez egy kis fém és gumi eszköz, amely a fékpedál mögé van ékelve és alulról van rácsavarozva. Fel- és leszerelése néhány másodpercet vesz igénybe, így gyorsan hozzáadhatja vagy eltávolíthatja a fékpedál ellenállását.

  Végül, a Thrustmaster T3PA előnye, hogy nagyon könnyen mozgatható, mivel nagyon könnyű és széles körű kompatibilitás. A pedálok könnyű súlya és az általános, egyszerű megjelenésük azt jelenti, hogy a T3PA pedálok nagyon jól illeszkednek bármilyen konfigurációba. Ez a modell kompatibilis a Thrustmaster ökoszisztéma többi részével (kormánykerekek, talpak stb.), és nem okozhat gondot a játékokkal és platformokkal való kompatibilitás sem, hiszen PlayStation 3 és 4, valamint Xbox One és PC platformokon is használható.

  Hátrányai

  Magától értetődik, hogy azon az áron, amelyen a Thrustmaster T3PApedál, ez a modell nem lehet tökéletes, és ez a teszt valóban megmutatta, hogy a hátrányait.

  Először is, el kell ismernünk, hogy a Thrustmaster T3PA pedalboard korlátozottan kínál korlátozott realizmust. Amíg a játékban megfelelően kalibrálod a pedálokat, addig nem lesz igazi problémád. A fékpedál általános érzésének hiánya azonban valóban korlátozza a T3PA-kkal megtapasztalható realizmust, ezért ez egy fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni, amikor eldönti, hogy megvásárolja-e ezt a lengőkaros modellt vagy sem.

  Másodszor, úgy találtuk, hogy a Thrustmaster T3PA modellje egy meglehetősen olcsó meglehetősen olcsó érzés. Míg a pedálok felülete fém, a szerkezet többi része kemény műanyag. Ez csökkenti a pedálok költségét, de azt jelenti, hogy hiányzik belőlük egy kis realizmus, és inkább hasonlítanak játékra, mint egy versenyszimulátorra. Bár a pedálok jól érzik magukat, amikor a fékmoddal együtt használják a játékokban, a műanyag és az a tény, hogy ez egy belépő szintű modell, érezhető a láb alatt. Ha Load Cell pedálokhoz vagy akár alapvető potenciométeres opciókhoz szokott, valószínűleg nehezen fogsz hozzászokni.

  Végül azt találtuk, hogy a Thrustmaster T3PA-val a következő volt nehéz a játék során következetesnek lenni. Ellenállás nélkül nem tudsz igazi következetességet elérni a fékezéseddel. A mellékelt fékezési mod ellenére, amelyet beállíthatsz, tényleg erősen kell nyomnod a pedált, hogy az autó megálljon, ami, bár ideális néhány versenyző számára, szintén növeli a fékezés közbeni következetesség elérésének nehézségét. Egy kis gyakorlás kell ahhoz, hogy megszokja az ember.

  thrustmaster t3pa csomag

  Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

  A pedálfal Thrustmaster T3PA megvásárolható a Thrustmaster hivatalos weboldalán.

  Az akcióktól függően több-kevesebb áron más kiskereskedőknél is megtalálhatja, például jelenleg a következő weboldalon Amazon.co.uk

  A Thrustmaster T3PA-t olyan használt weboldalakon találhatja meg, mint a Vinted vagy a Le Bon Coin, de óvakodjon az esetleges átverésektől, és győződjön meg róla, hogy a vásárlás előtt ellenőrizte a berendezés állapotát.

  Következtetés

  Bár a Thrustmaster T3PA pedálfal nem a legjobb modell a piacon, úgy gondoljuk, hogy nagyon jó kiindulópont a nagyon jó kiindulópont kezdőknek vagy a korlátozott költségvetéssel rendelkezők számára, akik szeretnék megtapasztalni a valódi versenyzésben való elmélyülést.

  Bár ennek a pedálfalnak a realizmusa kissé korlátozott, mi nagyon kényelmesnek találtuk. kényelmes különösen a 3 állítható pedálnak és a széles lábtartó. Ez egy olyan modell, amely szintén nagymértékben kompatibilis és a Thrustmaster számos érdekes csomagjának része.

  Ha tapasztaltabb szimulációs pilóta vagy, akkor valószínűleg egy másik modellel szeretnéd a következő szintre emelni. De ha új vagy a szimulátoros versenyzésben, és olyan felszerelést keresel, amely a következőket kínálja jó ár-érték aránya Thrustmaster T3PA pedalboard nem okozhat csalódást.

  véleményvezérek-thrustmaster-t3pa

  Thrustmaster T3PA

  Ár-érték arányos hajtókar kezdőknek

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 hozzászólás

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Pin It on Pinterest

  FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
  This is default text for notification bar