Oldal kiválasztása

Az Xbox-kompatibilis MOZA R3 nagyszabású bemutatója!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

A kínai szimulátorgyártó Moza kevesebb mint 4 év alatt vált népszerűvé, és ez nem kis teljesítmény egy ilyen versenyképes iparágban. Vannak más játékosaink, akiknek évekbe (több mint 10 évbe) telt, mire letették a névjegyüket, és figyelembe vették őket az esetleges felállítási versenyeken.

Ez az emelkedés a listákon azonban nem véletlenül történt. Nem, távolról sem. A Moza csapatai nemcsak a saját szakterületükön képzettek, hanem nagy szenvedélyük van az autóversenyzés iránt, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a motorok és az elektronika gyártása terén. A Moza Racing egy olyan cég részlege, amely több mint 10 éve gyárt kamerastabilizátorokat.

A Moza termékcsalád jelenleg 6 Direct Drive láncszemet, számos kormányt és pedált, valamint egyéb perifériákat, például műszerfalakat, váltókat, kézifékeket és még sok mást tartalmaz. Még ha abszolút értékben ez nem is sok a konkurenciához képest, különösen a kormánykerékhez képest, ez még mindig elég egy átlagos motoros számára.

Fiatal cégként elképzelhető, hogy termékei tisztán PC-kompatibilisek. És ez a márka alapdarabjaira is igaz. Az apró DD R3 alap PC-kompatibilis, de az Xboxra licencelt, és tényleg nem tudom, hogy a Moza hogyan jutott hozzá a Microsoft konzoljaihoz való chipekhez. Vannak játékosok, akik már régóta a játékban vannak, és még mindig nem sikerült elérni a konzolkompatibilitást. De nem ez a lényeg.

Az R3 Moza-t már hónapokkal ezelőtt bejelentették, és a márka honlapján még mindig az áll, hogy “hamarosan”. Nos, a várakozásnak végre vége, és az R3 csomag elérhető. A csomag tartalmazza az R3 alapot, amely 3,9 nm csúcsnyomatékot fejleszt, egy Xbox-specifikus ES kormánykereket (amely valójában csak egy olcsóbb származéka a szabványos PC-kormánynak), egy SR-P Lite pedállapot és egy asztali rögzítőt, amellyel mindent a bútorokhoz lehet rögzíteni.

Az R3 base a Moza Racing első belépője a Microsoft ökoszisztémájába, köszönhetően az Xbox One és Series X/S kompatibilitásnak. Ha az amerikai óriás legújabb konzoljával rendelkezel, vagy akár az azt megelőzővel, akkor számos szimulátoros-versenyzős játékot élvezhetsz, köztük a Forza Horizon és a Motorosport, az AC, az ACC és még sok más játékot.

Fel kell hívnom a figyelmet arra, hogy az R3 csomag egy belépő szintű csomag, így ne várd el az effektek és a fizikai motorok egyéb részleteinek kiváló reprodukcióját. Abszolút értelemben az alap elég jó, és könnyen boldoggá tesz a szimulátoros versenyzésben. Ráadásul a csomag 400 euró körüli áron kapható, ami a Direct Drive esetében nagyon vonzó ár.

Olvassa el a MOZA R3 csomag teljes áttekintését

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar