Oldal kiválasztása

Oplite GTR S3 Cockpit : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

OPlite GTR S3

Előnyök

 • Jó ár-érték arány
 • Széles körű beállítási lehetőségek az optimális kényelem érdekében
 • Kényelmes és tartós
 • Aerodinamikus kialakítás a jobb stabilitás érdekében
 • Kompatibilis a Fanatec, Logitech és Thrustmaster márkákkal
 • Skálázható, további tartozékok hozzáadásának lehetőségével

Hátrányok

 • Nehéz és terjedelmes
 • Egyszerű kialakítás, egyetlen színben kapható
 • További tartozékok nem tartozékként, felár ellenében

Értékelésünk: 9.2/10

A videojátékok, és különösen az autóverseny-szimulációs játékok világában valóságos fellendülésnek indult a nappalikba szánt vezetős vödörülések fejlesztése.

Miközben ez lehetővé tette számunkra, hogy otthon is átélhessük az autóversenyek érzéseit, egyúttal a termékek teljesen új piacát is megnyitotta, amelyek mindegyike lenyűgözőbb, mint az előző.

Annyi modell létezik szimulációs ülésekből, minden kategóriából és annyi különböző funkcióval, hogy tényleg nem könnyű eligazodni, vagy tudni, mit vegyünk, ha fel akarjuk szerelni magunkat. Azért vagyunk itt, hogy tanácsot adjunk.

Ebben a cikkben a francia Oplite márkáról, és különösen az Oplite GTR S3 pilótafülkéről lesz szó. Ez a szimulációs ülés, amely méltó egy igazi rallyversenyhez , a beszédtéma, ezért teszteltük neked. Itt megnézzük az összes funkcióját, előnyeit és hátrányait, milyen típusú játékosoknak való, hol lehet megvásárolni és mennyibe kerül.

 

Az Oplite GTR S3 pilótafülke jellemzői

oplite gtr cockpit

Az Oplite GTR S3 a híres GTR szlogenről kapta a nevét, ami a Gran Turismo Racer rövidítése. Ez egy csúcsminőségű szimulációs ülés, amelyet szakemberek terveztek profiknak, profiknak és a versenyzés iránt szenvedélyesen érdeklődő rajongóknak.

Az alábbiakban felsoroljuk az Oplite GTR S3 főbb jellemzőit:

 • A GTR egy legmodernebb szimulátor, amelyet a szimulátorversenyzés szakemberei terveztek.
 • Ez egy vödrös ülés, üvegszál-erősítésű poliészter héjjal, szaténfekete színben.
 • Fekete mikroszálas borítású, nagy sűrűségű (32 kg/m3) habszivaccsal.
 • Az Oplite GTR Cockpit kormánykerék-tartó lemeze állítható. Fel és le (±30°) állítható, valamint ±30°-kal dönthető.
 • Az alsó konzol szintén állítható. Lehetővé teszi az elülső/hátsó pozíció (±108 mm), valamint a dőlésszög beállítását 0° és 27° között, így teljes mértékben alkalmazkodik az Ön testalkatához.
 • Az Oplite GTR Cockpit játékülés kompatibilis az összes Thrustmaster termékkel és kormánykerékkel (aT150 RS és TMX nem tartalmazza), Fanatec és a Logitech (G25, G27, G29, G920) és más kevésbé ismert márkákkal.
 • Az alváz aerodinamikus profillal rendelkezik, ami növeli a biztonságot és a stabilitást játék közben. Elegáns, 48 mm átmérőjű és 2 mm vastag acélcsőből készült. Nagy ellenállású matt fekete festékkel van bevonva. A kiváló stabilitás érdekében 8 csúszásmentes csúszótalppal is rendelkezik.
 • Az Oplite GTR Cockpit játékülés lézervágással készül a precíz összeszerelés érdekében.
 • Öt széles hevederhurok található, és az ülés kompatibilis a 3 vagy 4 pontos hevederekkel.
 • A különböző kábelek egyszerű tárolásához két vezetőgyűrű található.
 • Méretek: L 60 x B 154 x H 116 cm
 • Súly: 33 kg

Milyen típusú embereknek?

Véleményünk szerint az Oplite GTR S3 ülés egy olyan cockpit, amely különösen alkalmas a rendszeres játékosok számára.

Ez nem teszi inkompatibilissé a kezdő játékosok számára, mivel még a kezdők is könnyedén telepíthetik, és nagyon könnyen kezelhető. De ez egy nagy, terjedelmes ülés, amely nem hajtható össze, ezért azoknak ajánljuk, akiknek sok helyük van, ahová elfér.

Az Oplite GTR Cockpit mindenki számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt beállítható és testre szabható. Használható baráti vagy családi versenyekre, mivel az ülés a gyermekek és a szülők számára is átalakítható.

Az előnyök

oplite gtr cockpit beállítása

Véleményünk szerint az Oplite GTR Cockpit szimulációs ülésnek számos előnye van. Ez egy nagyon népszerű pilótafülke, elsősorban azért, mert kiváló ár-érték arányt kínál. Ez egy olyan modell, amely szilárd és tartós, ami miatt megéri a befektetést.

Ennek a modellnek az egyik nagy előnye, hogy az ülés és a pedálok beállításának széles skáláját kínálja. Az Oplite GTR Cockpit az Ön testalkatához, igényeihez és vágyaihoz igazodik. Ez a garancia arra, hogy mindig a legjobb körülmények között vezethet.

Az Oplite ezen modellje garantálja a kényelmet is. Igazán elmerülhetsz a játékban és a versenyben, miközben órákon át kényelmesen ülsz a nagyon kellemes, nagy sűrűségű habszivacson.

Az alváz aerodinamikus kialakítása garantálja a stabilitást a teljes használat során, növelve az ülés kényelmét.

Amellett, hogy kényelmes, az Oplite GTR Cockpit játékülés nagyon erős anyagokból készült. Ez a modell tehát igazán strapabíró, ugyanakkor nagyon könnyen elnyeli a rázkódásokat. Ezen a modellen az üvegszálas anyagot megerősítették, így az ülés még robosztusabb, és a váz is nagyon erős és merev. Mindez egy nagyon jó minőségű szimulációs ülést eredményez, amelyet úgy terveztek, hogy hosszú ideig kitartson, így sokáig elkísérheti Önt a versenyjátékokban.

Az Oplite GTR Cockpit másik jó tulajdonsága, hogy kompatibilis az összes Fanatec, Logitech és Thrustmaster termékkel (kivéve a T150 RS és TMX). Valójában az összes konzol előfúrva van, így a berendezéseket különösebb nehézség nélkül felszerelheti.

Nagyszerű, hogy az Oplite GTR Cockpit versenyülés nagyon biztonságos ülés, különösen az 5 széles hevedernyílásnak köszönhetően.

Ezt az ülésmodellt az Oplite márka úgy tervezte, hogy idővel fejleszteni tudja. Ha szeretné, képernyő-, sebességváltó- vagy kéziféktartóval is kiegészítheti, hogy egy teljes pilótafülkét hozzon létre.

Mivel az Oplite egyike a kevés francia márkának a játékülések piacán, az Oplite GTR Cockpit esetében az Ön előnye, hogy az Oplite GTR Cockpit ügyfélszolgálata gyorsan és könnyen elérhető francia nyelvű.

 

Hátrányai

Elismerjük, hogy az Oplite GTR Racing szimulátorülésnek kevesebb hátránya van, mint előnye. Ennek ellenére összeállítottunk egy listát a néhány negatívumáról, amelyek mindazonáltal fontosak.

Először is, ez a játékülés meglehetősen nehéz és terjedelmes. Méretei, és különösen 33 kg-os súlya miatt nem lehet tetszés szerint mozgatni, és sok helyet foglal. Ráadásul ez a modell nem összecsukható.

Az Oplite GTR Racing kialakítása őszintén szólva nagyon egyszerű. Úgy tűnik, hogy a márka kizárólag az ülés állíthatóságára és robusztusságára koncentrált, elhanyagolva a modell vizuális aspektusát, amely csak egy színben kapható.

Kár, hogy a váltókar és a képernyő rögzítése nem tartozik a csomaghoz, ahogy a pedálok és a kormánykerék rögzítéséhez szükséges csavarok sem. Mindez azt jelenti, hogy félre kell tennie egy kis pénzt további kiegészítőkre, ha még nincsenek otthon.

 

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

Az Oplite GTR Racing ülés nem kapható az Oplite hivatalos weboldalán. Kizárólag kiskereskedőktől vásárolható meg, akiket az Oplite közvetlenül a modell terméklapján sorol fel.

Bizonyos weboldalakon, például az Amazon.fr-on azonban megtalálható.

Javasoljuk, hogy óvakodjon a használt termékeket értékesítő és vásárló weboldalak túlságosan csábító ajánlataitól. Vannak nagyon jó lehetőségek, de legyen nagyon óvatos és éber, ha használt autósülés vásárlása mellett dönt.

Következtetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a francia Oplite márka nagyon jó minőségű szimulátorüléseket készít, és az Oplite GTR Cockpit ismét megerősíti ezt.

Ez a játszóülés az egyik legjobb ár-érték arányú a kínálatában. Olyan alkalmazkodóképességet, szilárdságot és kényelmet kínál, amelyet kevés modell kínál ebben az árkategóriában.

Ez egy olyan modell, amely a kezdőknek és a tapasztalt játékosoknak egyaránt megfelel, feltéve, hogy van elég hely a telepítéséhez.

Nem tehetünk mást, mint hogy ajánljuk az Oplite GTR Cockpitet, amelynek csak néhány apró hibája van, amelyek gyorsan feledésbe merülnek a játék közbeni élvezet láttán, és amely ráadásul hosszú éveken át kitart.

Oplite GTR S3

Egy csúcsminőségű szimulációs ülés a teljes elmerüléshez.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar