Oldal kiválasztása

Sim-lab GT1 Evo : Vélemények és tesztek

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-Lab egy 2015-ben alapított fiatal holland márka, amely fokozatosan a Sim-versenyzéssel kapcsolatos termékek vásárlásának egyik referencia-márkájává vált. Különösen ismert kiváló minőségű pilótafülkéiről, amelyeket az alumíniumiparral való szoros kapcsolatainak köszönhetően terveztek. Közelebbről is megnéztük az egyik legismertebb modellt: a Sim-lab GT1 Evo pilótafülke.

Nemrégiben lehetőségünk volt kipróbálni ezt a pilótafülkét, és ebben a cikkben elmondunk mindent, amit gondoltunk róla. Bemutatunk Önnek egy listát a következőkről főbb jellemzőielmondjuk, hogy az előnyök és hátrányok ennek a modellnek, és elmondjuk, hogy hol és milyen áron lehet megvásárolni.

A Sim-lab GT1 Evo jellemzői

A GT1 Evo a belépő szintű versenyszimulációs pilótafülke a Sim-lab-tól. Ugyanazzal a technológiával, mint a fejlettebb platformjaik, merev struktúrát és kiváló platformot kínál a következő szintre lépéshez.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A Sim-Lab GT1 Evo elsősorban a következőkből épül fel alumínium szelvényekből extrudált. Ez egy építőanyag moduláris amely nagyon népszerűvé vált az egyedi szimulációs versenyfelszerelésekben való használatra. A robusztus profilok egyszerre gazdaságosak, és a váznak több mint elég merevséget biztosítanak.
 • A keretszerkezet méretei 40 x 80 mm és a Sim-lab GT1 Evo két színben kapható. A vödrös ülés és az üléssínek azonban nem tartoznak a csomaghoz.
 • Ez a modell egy beállítások széles választékátés szinte minden szinte korlátlan bővítési lehetőség és módosítási lehetőségek.
 • A mozgatható ülés, a kormánykerék és a pedálok helyzete teljes mértékben állítható.
 • A Sim-lab GT1 Evo tartalmaz egy oldalsó támasztékot kedvenc tartozékai, például joystickok, kézifékek és akár mozgó platformok számára. Rugalmas kialakításának köszönhetően a tartozékok a pilótafülke bármely kívánt pozíciójába felszerelhetők.
 • A pedáltartó konzol a Sim-lab GT1 Evo egyetlen darabalumíniumból készült és előfúrt lyukakkal rendelkezik a piacon kapható összes ismert hajtókaros szerelvényhez.
 • A GT1 Evo a Sim-lab-tól kompatibilis az olyan népszerű erővisszacsatolásos kormánykerék-márkákkal, mint a Fanatec (beleértve a Podium DD1 és DD2 sorozatot), a Logitech és a Thrustmaster.
 • Alvázméretek: 1350 mm x 680 mm (hosszúság x szélesség)
 • Kormánykerék magasságállítása: 0 – 700 mm
 • A játékos maximális magassága: 200 cm
 • A pilótafülke súlya: 55 kg
simlab gt1

A Sim-lab GT1 Evo előnyei

Örömünkre szolgált, hogy tesztelhettük a Sim-lab GT1 Evo ami egy hihetetlenül jó pilótafülkének bizonyult. Meggyőzött bennünket számos előnyei amiről itt mesélünk.

Először is, egy intenzív teszt után az első dolog, ami eszünkbe jut. Sim-lab GT1 Evo a kényelem. Ez a modell valóban összehasonlíthatatlan a többi pilótafülkével, amelyeket eddig tesztelhettünk. Az érzés szinte teljesen megegyezik azzal, amit egy GT versenyautóban ülve érezhetsz.

Nagyon kényelmesek, így akár több órán keresztül is játszhatunk anélkül, hogy fájna a hátunk vagy a bokánk, ami szerintünk igazi bónusz.

Ez isaz egyik legergonomikusabb modell amit teszteltünk, különösen azért, mert a fülke moduláris: a pedálokat vagy a váltókart pontosan oda helyezheti, ahová szeretné, hogy valóban ideális játékpozíciót biztosítson.

Ezután a Sim-lab GT1 Evo kínál jelentős szilárdság és robusztusság érzetét kelti. Az egész platform hihetetlenül szilárd, stabil és mindenekelőtt merev. A GT1 EvoHa egy nagyon erős erővisszacsatolással rendelkező Direct Drive kormánykereket vagy egy csúcskategóriás pedáltáblát használsz, akkor játék közben nyoma sincs a kormánykerék, a pedáltábla tartójának vagy az ülésnek a mozgásának. Mindez hozzájárul mind a teljesítményhez, mind az elmélyüléshez, mivel jobban tudsz magára a versenyre koncentrálni.

Egy másik előnye a Sim-lab GT1 Evo és egyik fő jellemzője a alkalmazkodóképessége. Ez a modell végtelen lehetőségeket kínál az összeszerelés és a beállítások tekintetében, de köszönhetően a bővíthetőség. Ezzel a modellel a testreszabásnak gyakorlatilag nincsenek határai. Ezzel az alumínium extrudálási platformmal nagyon könnyen hozzáadhat, törölhet vagy módosíthat dolgokat. A tartozékok összeszerelése ugyanilyen egyszerű, mivel az egész rendszer moduláris, ami az anyagok felszerelését igazán egyszerűvé és megfizethetővé teszi. A Sim-Lab márka számos olyan tartozékot kínál, amelyeket mindenképpen érdemes megfontolni.

Végezetül meg kell jegyezni, hogy a Sim-lab GT1 Evo nagyon jó ár-érték arányt kínál.. Az, hogy ez a modell ilyen stabil és merev, a kiváló minőségű anyagoknak köszönhető. És mégis, ez a pilótafülke olyan áron kapható, amely meglehetősen versenyképes, figyelembe véve mindazt, amit kínál, és amit a piacon ma konkurens modellként találunk. Még ha az ülést külön is kell megvásárolnia, ami plusz költséget jelent, a Sim-lab GT1 Evo által kínált ár-érték arány még mindig kivételes.

A Sim-lab GT1 Evo hátrányai

Bár nagyon élveztük a Sim-lab GT1 Evorájöttünk, hogy van néhány hátránya. hátrányok és néhány fejlesztendő terület, amelyekről itt fogunk beszámolni.

Először is, a sebességváltókar alátámasztására szolgáló kar csak az egyik végén csatlakozik, ami azt jelenti, hogy kis rugalmassága van. Míg ez nem jelenthet problémát a meglehetősen “egyszerű” váltókarok esetében, addig a nagyobb erőt igénylő váltókaroknál, amelyeknél a mozgás rugalmassága korlátozott lehet, valószínűleg sokkal nagyobb gondot jelent.

Másodszor, azt találtuk, hogy a Sim-lab GT1 Evo telepítését és összeszerelését meglehetősen hosszúnak és fárasztónak találtuk.. Ez körülbelül egy egész délutánt vesz igénybe, vagy még hosszabb időt, ha nem vagy hozzászokva. Azt vettük észre, hogy a beállítások hosszabb időt vesznek igénybe, mint más platformok esetében. Ráadásul a pilótafülkével együtt nem kapható nyomtatott kézikönyv, így azt az interneten kell keresni, és ezért kéznél kell lennie egy telefonnak, táblagépnek vagy számítógépnek. És még a Sim-lab által adott utasításokkal sem könnyű feladat. A kézikönyv minden bizonnyal az egyik legrosszabb, amit a pilótafülke összeszereléséhez láttunk, és valóban szükség lenne némi javításra.

Végül ne felejtse el, hogy a Sim-lab GT1 Evo nem tartalmazza az ülést és a váltókartámaszt. és a választott modelltől függően meglehetősen drágák lehetnek. Úgy gondoljuk, hogy igazán kár, hogy a márka nem döntött úgy, hogy ezt a modellt a pilótafülkével egybeépített üléssel kínálja, valamint a futóművet önmagában kínálja.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Sim-lab GT1 Evo megvásárolható ezen a weboldalon 449 euróért.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a modell nem tartalmazza a vödörülést vagy az üléssíneket.

 

Röviden / Következtetés

Összességében, A Sim-Lab GT1 Evo egy kivételes pilótafülke.Úgy gondoljuk, hogy megállja a helyét a majdnem kétszer annyiba kerülő platformok árnyékában.

Az alumínium profilszerkezet szilárd, stabil szilárd, stabil keret, kompakt és nagymértékben állítható. A profil csatornái, amelyek bármilyen felületet bővítési és módosítási célú rögzítési ponttá alakítanak, ideális helyet biztosítanak a kábelkezeléshez.

Bár a konfiguráció és a beállítások egy kicsit hosszabb időt vehetnek igénybe, mint más platformokon, a Sim-lab GT1 Evo lehetővé teszi a berendezés helyzetének milliméterre pontos beállítását. Így mindent pontosan ott helyezhet el, ahol szeretné.

Ez a pilótafülke igazán megérdemel egy pillantást, ár-érték arányban verhetetlenEz egy kiváló modell mindazok számára, akik az első minőségi szimulátoros pilótafülkét keresik. Nem tudjuk eléggé ajánlani!

simlab gt1 evo vélemény

Simlab GT1 EVO

Kiváló ár-érték arányt kínáló kivételes pilótafülke

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar