Oldal kiválasztása

Base Fanatec DD1 : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec DD1

Előnyök

 • Hihetetlen érzések
 • Nagymértékben testreszabható
 • Végtelen forgási szög
 • Rendkívüli építési minőség
 • Széles körű kompatibilitás

Hátrányok

 • Meglehetősen magas ár
 • Szakértő játékosok számára tervezve
 • Nincs Kill Switch

Értékelésünk: 9.7/10

A versenyjátékok az évek során egyre realisztikusabbá váltak, a kiváló grafika és a precíz technológia elmosja a határt a valódi versenyzés és a szimulált verseny között. Manapság, ha tényleg jobbá akarsz válni az autóversenyzős játékokban, akkor szükséged lesz egy kormánykerékre.

A 2022-ben megvásárolható legjobb versenykerekek a funkciók, a nyomaték és a kompatibilitás szilárd keverékét kínálják – és a Fanatec modelljei a lista élén állnak. A német gyártó a Sim-Racing felszerelés a kínálja. a csúcsminőségű Direct Drive megoldások teljes választékát.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a következőkre összpontosítunk Fanatec DD1 alapra és teszteljük az Ön számára. Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit erről a modellről tudni kell. Megadjuk Önnek a listát a fő jellemzőkeláruljuk a játékos típusa milyen típusú játékosról van szó, milyen előnyei előnyei hátrányai és végül elmondjuk, hogy hol és miben ár vásárolhatod meg.

Base Fanatec DD1 kép1

Fanatec DD1 alapfunkciók

A Fanatec Podium kerékagy közvetlen meghajtású 1gyakrabban egyszerűen csak Fanatec DD1egy Direct Drive kerékagy.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • A Fanatec DD1 alapja teljesen alumínium házzal rendelkezik, amelyen a márka logói különböző helyeken láthatók.
 • A DD1 szervomotor szervomotort a Fanatec mérnökei tervezték egyedileg, és ez az első közvetlen meghajtású motor a világon.Az első közvetlen meghajtású motor, amelyet optimalizáltak versenyszimulációs alkalmazásokra optimalizált.
 • A Fanatec Podium Podium Wheel Base Direct Drive 1 szabadalmaztatott szabadalmaztatott Outrunner típusú motor típusú motor, amely kivételes csúcsnyomatékot ér el, ami 20 Nmami megfelel a legtöbb valódi, szervokormányt használó versenyautó nyomatékkibocsátásának. A gyorsulás és a motor fordulatszáma nehéz kormánykerékkel is a legmagasabb szinten marad.
 • Ez a modell a következőket kínálja korlátlan forgási szög. Az ultraalacsony nyomatékhullámzás minimális mechanikai zavarást és ugyanolyan sima élményt biztosít, mint egy szíjhajtású kerék.
 • A Fanatec DD1 bázisa beépített integrált OLED kijelző fejlett telemetriai funkciókkal a valós idejű erő-visszacsatoláshoz és a motoradatokhoz, mint például a kimenő teljesítmény, FFB clipping és így tovább.
 • Ez a Fanatec modell vezeték nélküli vezeték nélküli QR technológia. Lehetővé teszi az adatok (infravörös) és az energia vezeték nélküli átvitelét (induktív csatolás) a motor és a gyorskioldó között, ami azt jelenti, hogy nincsenek külső kábelek a kerékagy és a kormánykerék között, és nincs szükség a kormánykeréken belüli akkumulátorokra.
 • A DD1 az első közvetlen meghajtású kerékagyas plug-and-playközvetlen meghajtású kerékagy, amelynek elektronikája a fő házba van beépítve.
 • A Fanatec DD1 bázis teljes mértékben kompatibilis a meglévő Fanatec ökoszisztémával, és készen áll a jövőbeli frissítésekre is.
 • Ez a modell különböző csatlakozóportokkal rendelkezik a perifériák számára: USB, tápegység, pedálok , váltókar 1, váltókar 2 és kézifék.
 • Méretek: 51 x 26 x 28 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 13 kg

Milyen típusú embereknek?

A Fanatec weboldalán 1199,95 eurós áron kapható a DD1 nem igazán a nagyközönséget célozza meg, hanem inkább a pilótákat. olyan pilóták, akik csúcsminőségű, sőt, professzionálismég professzionális is.

Még mindig alkalmas lehet kevésbé rendszeres játékosok számára akik szeretnének belevetni a szimulátoros versenyzésbe, de még mindig meg kell tudnod engedni magadnak, és időt kell szánnod a beállítások konfigurálására.

A DD1 bázis a Fanatec-től egy olyan termék, amelyet a következőkhöz terveztek felnőttek és ezért nem alkalmas gyermekek számára.

Fanatec alap DD1 image2

Az előnyök

Ez a teszt a Fanatec Podium Podium Wheel Base Direct Drive 1 lehetőséget adott arra, hogy felfedezzük az összes előnyeit amit ez a modell kínál.

Véleményünk szerint a Fanatec DD1 egyik legnagyobb előnye, hogy nagymértékben testreszabható. A Podium DD1 OLED képernyője például hihetetlen mértékű adatlekérdezést tesz lehetővé, ami segít a személyre szabásban. A beállítások menü lehetővé teszi olyan elemek beállítását is, mint a kormányzár, az erővisszacsatolás, a lengéscsillapítás, az ABS, a rugó, a lengéscsillapító és így tovább. A Fanatec DD1-gyel kapcsolatos élményeid teljesen különbözni fognak a barátaidétól, köszönhetően a sok apró dolognak, amit másképp konfigurálhatsz. Mindezek és még sok más lehetőség is elérhető a Fanatec PC szoftverében, amely ingyenesen letölthető a Fanatec DD1 termékoldaláról.

Mi több, nagyon lenyűgözött minket a az új Fanatec DD1 alapmotor, amelyet kifejezetten a Sim-Racing számára fejlesztettek ki. Nagyon jó érzés, hogy végtelen forgási szöggel és késleltetés nélkül játszhatunk. A kerékagyházba épített elektronika azonnali információcserét ígér a játékkal. Ez azt jelenti, hogy a játék minden apró mozdulatot leolvas, így az erővisszacsatoláson keresztül minden apró porszemet megérezhetsz az autód kormánya alatt.

Mi is nagyon értékeljük a a Fanatec DD1 kormánykerék alapjának építési minőségét.ami egyszerűen rendkívüli. Már első pillantásra látszik, hogy a márka nagy gondot fordított az alkatrészek kiválasztására. Ráadásul a külső anyagok minősége közvetlenül tükröződik abban, amit belül találunk. A Fanatec mérnökei hihetetlen munkát végeztek a legelső, versenyszimulátorokhoz optimalizált, közvetlen meghajtású szervomotor megtervezésében, és a csúcsminőségű gyártásra összpontosítottak.

Végül, a Fanatec DD1 bázisát egyértelműen fejlesztésre terveztékami véleményünk szerint igazi érték. Mivel a Fanatec termékcsalád összes tartozéka kompatibilis (kerekek, pedálok, váltókarok stb.), és még a rivális márkák, például a Logitech vagy a Thrustmaster tartozékaival is párosítható, így széles választékot kínál, és hosszú éveken át használhatja.

Hátrányai

Nem tudtunk hosszú hibalistát összeállítani a hibákról. a Fanatec Podium Podium Wheel Base Direct Drive 1Ez nagyon kevés. De még mindig találtunk néhány negatívum.

Először is, a Fanatec DD1 első és legnagyobb hátránya a következő. az ára. Ez egy csúcskategóriás termék, így elkerülhetetlenül viszonylag magas költségekhez jutunk. Az azonos márka vagy a versenytársak más modelljeivel összehasonlítva a DD1 még mindig drága. Lehet, hogy egyesek számára nem túlzó, de nem is éppen belépőszintű, ha valóban mindenki számára elérhető. Ez az alap jelentős beruházást jelent.

Másodszor, úgy találtuk, hogy a Fanatec DD1 bázis hátránya, hogy már szakértő játékosok számára tervezték és fogalmazták meg. Mert drága, de azért is, mert időbe telik a beállítása, és az ilyen típusú konfigurációval jól kell boldogulnia. Véleményünk szerint a beállítások túl sok lehetőségének felkínálása a végén még inkább zavaró lehet, mint bármi más. Tehát vigyázz: a túl sok beállítás megöli a beállítottságot!

Végül, egy kicsit szégyenletesnek találtuk, hogy a Fanatec Direct Drive alapmodelljénél, nincs KillSwitch (vészleállító gomb) beépítve.mint a DD2 alapon. Ennek eredményeképpen egy kicsit többet kell költenie, hogy hozzájusson (99,95 € a Pódium Kill Switch a Fanatec-től), vagy lehet, hogy egy kis barkácsolásra lesz szükséged, hogy elkészítsd a sajátodat.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Fanatec Podium Wheel Base DD1 ára 1.199,95 € a hivatalos Fanatec weboldal.

A versenytársakkal ellentétben a Fanatec nem áll kapcsolatban más viszonteladókkal. Termékeiket kizárólag a hivatalos weboldalukon árulják, így sajnos máshol nem lehet megvásárolni őket.

Fanatec alap DD1 image3

Következtetés

Megéri a Fanatec DD1? Ez a nagy kérdés, amit itt felteszünk magunknak, és a válaszunk meglehetősen nyilvánvaló: igen, ez a kormánykerék-alap tényleg megéri. Ezzel a termékkel a legjobb vezetési élményt kapja, ez mindenképpen nagy előrelépés a “hagyományos” FFB szíjhajtású kerékhez képest, de vegye figyelembe az árat és az időt, amire szüksége lesz, hogy megbarátkozzon a technológiával és annak számos beállításával.

A közel 1200 eurós költségvetésEz sok pénz (csak az alapért), de ha hosszú karriert tervezel a Sim-versenyzésben, vagy ha egyszerűen csak szeretnéd, hogy a piacon kapható legjobb alapakkor a A Fanatec Podium Wheel Base DD1 mindenképpen egy nagyon jó befektetés. tényleg nem fogsz csalódni.

 

logitech g920 felülvizsgálat

Fanatec DD1

A legjobb alap a piacon. A végső vezetési élmény.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar