Oldal kiválasztása

Base Fanatec DD2 : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec DD2

Előnyök

 • Blöffölő érzések a realizmusról
 • Hihetetlenül tiszta erővisszatérés
 • Nagyszerű design
 • Kill Switch gomb
 • 5 év garancia

Hátrányok

 • Meglehetősen magas ár
 • Nagyon tapasztalt játékosoknak fenntartva

Értékelésünk: 9.8/10

Fanatec régóta vezető vállalat a szimulációs és videojátékokhoz való kormánykerekek és vezetési készletek fejlesztésében. Hosszú fejlesztési időszakot követően elindította a Pódium tartomány termékcsalád két modellel, a Fanatec DD1 alap és a Fanatec DD2 bázishogy az európaiak végre elérhető közelségbe kerüljenek a Sim-Racing csúcskategóriás termékei.

Ezért úgy döntöttünk, hogy megnézzük a Fanatec Podium Direct Drive 2 alapot és teszteljük az Ön számára.

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit a Fanatec DD2 alapról tudni kell. Összeállítunk egy listát a fő jellemzőkmegmondjuk, hogy melyik típusú lejátszó a legalkalmasabb, mik a előnyei és hátrányaia ára és hol lehet megvásárolni.

Bázis fanatec dd2

Fanatec DD2 alapfunkciók

A Fanatec Podium Direct Drive 2 alap mint a neve is mutatja, a Podium DD1 alap új változata.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • Megjelenés dátuma: 2018
 • A Fanatec DD2 alapja egy acélból, alumíniumból és szénszálból készült fekete darab.
 • Ez a modell egy Outrunner típusú motor kifejezetten a közvetlen meghajtású szimulátoros versenyzéshez tervezett motor.
 • Az alap DD2 motor kivételes 25 Nm csúcsnyomatékot és nem kevesebb, mint 20 Nm-t még intenzív versenykörülmények között is.
 • Ez a modell a következőket kínálja végtelen forgás (az adat- és energiaátvitel vezeték nélkül történik).
 • A DD2 rendelkezik egy OLED 2,7″ 256 × 64 felbontású kijelzővel rendelkezik, amely valós idejű telemetriát biztosít (valós idejű erő-visszacsatolás és motoradatok), mint például a kimenő teljesítmény, FFB clipping stb.
 • A Fanatec DD2 bázisa is fel van szerelve egy Kill kapcsoló távvezérelt bekapcsológombbal és autóipari minőségű gyorskioldóval (QR).
 • A Fanatec DD2 bázis teljesen plug-and-play és kompatibilis a teljes Fanatec ökoszisztémával.
 • A Fanatec DD2 bázisa kompatibilis a PC-vel és az összes Xbox rendszerrel, beleértve az Xbox One-t és az Xbox Series X|S-t is, ha Xbox-kompatibilis kormánykereket használ.
 • Méretek: 51 cm x 26 cm x 28 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 13 kg

Milyen típusú embereknek?

Véleményünk szerint a Fanatec DD2 egy olyan modell, amely a legjobban alkalmas a következőkre profiknak vagy nagyon nagyon tapasztalt pilótáknak.

Kezdőknek vagy azoknak, akik nem szoktak hozzá, a DD2 maximális, 25 nm-es nyomatéka egy kicsit túl hirtelen és erőszakos lehet, ha nem tudod, hogyan kell kezelni.

Ezt a modellt a következőkhöz tervezték felnőttek nem gyermekek számára.

alap DD2 arc

Az előnyök

A tesztünket követően a Fanatec Podium Direct Drive 2felfedezhettük ennek a modellnek az előnyeit.

A Fanatec DD2 modelljének legnagyobb előnye egyértelműen az 5 Nm-es tartási nyomatéknövekedés, ami kivételes, összesen kivételes, összesen 25 Nm. Kísérletünk során még a 65-70% körülire csökkentett maximális erőteljesítmény mellett is éreztük, hogy a lojalitás nagyobb mértékben megnyilvánul. Az erővisszacsatolás sokkal tisztább, és az érzések valóban csodálatosak.

A érzékenység szintén meglepő már az első másodpercektől kezdve, mert olyan simán megy. A tehetetlenségi erő tökéletesen szinkronizálva van, és ez különösen értékelhető az olyan játékokban, mint a Dirt Rally 2.0, amikor kavicsos felületeken vezetsz. Egy érzés, amely arra kényszerít, hogy a legjobbat hozza ki magából, mint vezető.

A megnövekedett nyomaték mellett a Fanatec DD2 base előnye az új, kifinomultabb belső elektronika is. új, kifinomultabb belső elektronika. Ez teszi lehetővé, hogy a talp ellenálljon ezeknek a nagyobb állandó nyomatékoknak. És ez a motor gyorsabban gyorsul. Ez lehetővé teszi, hogy a belső meghajtó motor reagáljon és még gyorsabb erővisszacsatolást biztosítson, mint a DD1.

Lenyűgözött minket a sikeres tervezés a Fanatec DD2 alap és a nagyon jó minőségű anyagok. A gyártó nagyon jó döntést hozott a szénszálas anyagokkal, amelyek nagy eleganciát kölcsönöznek ennek a modellnek. Ráadásul a kifogástalan kivitelezésnek köszönhetően ez egy igazán csúcsminőségű termék, és véleményünk szerint az egyik legjobb alap a ma a piacon kapható siklócsapokhoz.

A Fanatec Podium Direct Drive 2 a Fanatec Podium Direct Drive 2 OLED képernyővel az alap egyik oldalán, amit nagyra értékeltünk. Lehetővé teszi az olyan paraméterek beállítását, mint az erővisszacsatolás, az érzékenység és az ABS, anélkül, hogy a Fanalabon (a beállításokhoz szükséges kísérőszoftveren) keresztül kellene átmennie. Ez egy igazán kellemes és praktikus funkció.

A Fanalab szoftverszintén a Fanatec DD2 alap egyik pozitívuma. Ez tényleg nagyon jó mind PC-n, mind az Xbox játékosok számára. Rengeteg funkciót és lehetőséget kínál, amelyek logikusan vannak elrendezve a szoftver felületén, hogy ne tévedjen el. Rendszeresen frissül, így telepítéséhez és használatához nagyon kevés szakértelemre van szükség.

A Fanatec Podium DD2 bázis másik előnye a következő a Kill Switch gomb ami a DD1-nél nem volt meg. A német gyártó a felhasználók által kért megoldásokat tudta biztosítani, akik csalódottan nem találták ezt az előző modellben. Az autóipari minőségű gyorskioldó rendszerrel kombinálva (a Gyorskioldó), így mindent komplikáció és kábelek nélkül összeszerelhet.

Végül, a Fanatec DD2 modelljével, a 5 évre meghosszabbodik.ami valódi előny. Véleményünk szerint egy ilyen típusú alap esetében elengedhetetlen a kellően hosszú garancia. Elődjénél, a DD1 modellnél a garancia csak 3 évre terjedt ki. Igazi bónusz, hogy a márka úgy döntött, hogy 2 plusz évet ad hozzá.

Hátrányai

Miután elmondtuk, hogy mi tetszett nekünk a Fanatec Podium Direct Drive 2 bázisbázis, most elmondjuk, mi az, ami nem válik a javára.

Véleményünk szerint a Fanatec DD2 legnagyobb hátránya az, hogy a magas ára. A majdnem 1500 eurós összeg olyan hatalmas költségvetést jelent, amelyet kevesen engedhetnek meg maguknak. Ráadásul az ára lényegesen magasabb, mint a DD1-é, annak ellenére, hogy alig különbözik a márka előző modelljétől.

Igaz, hogy a DD2 tesztünkből kiderült, hogy ez az alap néhány apróságtól eltekintve szinte teljesen megegyezik a DD1-gyel. majdnem ugyanaz, mint a DD1. A nyomaték mindenképpen növekszik, de úgy találtuk, hogy ez nem feltétlenül volt nagyon észrevehető.

Azt is figyelembe kell vennie, hogy a Fanatec DD2 adatbázisa még mindig csak a következő módon érhető el a márka weboldalán. Kattints ide, hogy megnézd, van-e jelenleg raktáron.

Végül, véleményünk szerint a Fanatec DD2 bázis egyik nagy hátránya, hogy ez egy nagyon tapasztalt játékosoknak van fenntartvavagy egyenesen profi. A magas ár mellett az olyan beállítások, mint a telemetria, időigényesek és bonyolultak lehetnek a kezdő felhasználók számára. Ráadásul a 25 Nm-es nyomaték nehezen kezelhető és kissé erőszakos lehet a kevésbé tapasztalt motorosok számára.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Fanatec DD2 base ára 1.499,95 euró a Fanatec weboldalán.

A Fanatec márka kizárólagos jogokkal rendelkezik a termékeire, így sajnos máshol nem lehet őket megvásárolni.

hátsó dd2

Következtetés

A Fanatec DD2 alapot tesztelve arra a következtetésre jutottunk, hogy ez a modell a következőket kínálja kivételes vezetési élményt és valóban túlszárnyalja a legtöbb versenytársat.

Ugyanakkor azt is megállapítottuk, hogy a DD2 nem tudott sokkal többet nyújtani, mint kistestvére, a DD1.. Igaz, ez a modell nagyobb nyomatékot és egy nagyra értékelt Kill Switch gombot is kínál, de a legtöbb rendszeres játékosnak, mint te és én, a DD1 alap több mint elegendő.

Csak Önön múlik, hogy hajlandó-e sokkal több pénzt költeni a két termék közötti ennyire kis különbségért. Nekünk, bár imádtuk a Fanatec DD2 alapmodellel szerzett versenyélményeinket, úgy találtuk, hogy a két modell szinte ugyanazt az élményt nyújtja.

 

logitech g920 felülvizsgálat

Fanatec DD2

Kivételes vezetési élményt nyújtó alap

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar