Oldal kiválasztása

Heusinkveld kézifék : Teszt és vélemények

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld Sim Handbrake V2

Előnyök

 • Hihetetlen építési minőség
 • Csúcsminőségű anyagok
 • Nagymértékben testreszabható
 • Könnyen telepíthető
 • Kiváló érzések

Hátrányok

 • Magas árak
 • Nehéz a kezdőknek megbarátkozni vele
 • Csak PC-kompatibilis

A szimulátoros versenyzés szerelmesei tudják, hogy mennyire fontos, hogy kézifékkel egészítsék ki a teljes készletet az igazán valósághű versenyélmény érdekében.

És ha a kézifékről van szó, van egy modell, amely nagyot dobott a piacon: a Heusinkveld Sim Handbrake V2.

Mi teszteltük ezt a modellt az Ön számára, és elmondunk mindent, amit tudnia kell róla. Elmondjuk a főbb jellemzőit, a legmegfelelőbb lejátszótípust, az előnyeit és hátrányait, az árát és azt, hogy hol lehet megvásárolni.

 

A Heusinkveld kézifék jellemzői

A Heusinkveld Sim Handbrake egy sokoldalú, nyomásérzékeny USB kézifék szimulátor, amely terheléscellás technológiát használ.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • Minden szerkezeti rész CNC precíziós lézervágott acélból készült, homokfúvott vagy finomszerkezetű porszórással . Erős, merev és tartós.
 • Ez a modell a mechanikus beállítások széles skálájával rendelkezik a kézifék tetszés szerinti beállításához.
 • A 2 fokozatú rugórendszer ellenállást biztosít a kar meghúzásakor. A kezdeti fém tekercsrugó szimulálja a betét és a tárcsa közötti hézagot és/vagy a kézifékkábel játékát. A rugóút és az előfeszítés állítható. Ezt a kezdeti tekercsrugót is eltávolíthatja, ha szeretné.
 • A fék fő terhelése egy szimulátor, amely összenyomja az exkluzív Heusinkveld elasztomereket, és így eddig nem látott progresszív fékezési érzetet biztosít. Összesen 3 elasztomer áll rendelkezésre a lágy, közepes vagy kemény kézifékérzet meghatározásához.
 • A kar vízszintes vagy függőleges helyzetbe állítható, és a kar pontos helyzetének beállításához 26 fokig terjedő finombeállítás állítható.
 • A Heusinkveld kézifék 120 kg-os terhelésmérő cellával van felszerelve , amely akár 22 kg valós erőt is biztosít a karon mérve. A kézifékerő mérése lineáris.
 • A Heusinkveld kézifékhez SmartControl tartozik, egy hatékony konfigurációs eszköz, amellyel olyan módon állíthatja be a kéziféket, ahogyan korábban nem volt lehetséges. A kimeneti görbék (nem lineáris), a holtzóna és a kézifékerő azonnali leképezését adja.
 • Minden beállítás profilokban tárolható, amelyek néhány egérkattintással újratölthetők, és a profilok a Heusinkveld kézifék tulajdonosai között cserélhetők.
 • A kézifék többféleképpen is felszerelhető a szimulátorra. Maga az alap vízszintes vagy függőleges helyzetben is felszerelhető.
 • A Heusinkveld kézifék kompatibilis a PC / Windows platformmal. Nem használható olyan konzolokon, mint az Xbox vagy a Playstation.

 

Milyen típusú embereknek?

A Heusinkveld kézifék ideális a rally rajongók, a csúszás és driftelés szerelmesei, valamint az olyan játékok rajongói számára, mint a WRC 10, az Assetto Corsa vagy a Dirt Rally 2.0. De semmi sem akadályozza meg, hogy olyan játékokkal is használd, mint a simularcarde.

A Heusinkveld termékeket rendszeres vagy profi játékosok számára tervezték. Ezért ez a kézifékes modell nem ideális kezdőknek, akiknek némi gyakorlásra lehet szükségük, mielőtt elsajátítanák.

A Heusinkveld kéziféket PC-s játékosok számára tervezték, így nem alkalmas a PlayStation vagy Xbox konzolokon játszó Sim-racing játékosok számára.

Kézifék heusinkveld teszt

Az előnyök

A Heusinkveld kézifékről már hallottunk elismerő véleményeket, és a modell tesztje megerősítette, hogy számos előnye van.

Először is, mint a márka összes terméke, a Heusinkveld kézifék is hihetetlenül jó minőségű, és az anyagai a legjobbak. Ez a modell ugyanabból a három milliméter vastag, lézervágott, porszórt acélból készült, amelyből a Heusinkveld a pedáljait is készíti, és az építési minőség valóban kiváló. A kézifék kialakítása szintén kiváló minőségű, és egy igazi R5-ös raliautó (WRC2) kézifékére hasonlít. A karon magába a karba fúrt lyukak elég okos módja a megfelelő megjelenés elérésének.

A Heusinkveld kézifék alkalmazkodóképessége és tapintása aztán igazán meggyőzött minket. Ez a modell a terhelésmérő cellának köszönhetően rendkívül érzékeny a nyomásra, és számtalan beállítási lehetőséget kínál, így a kar érzetét az Ön ízlésére szabhatja. Ha agresszív kanyarodáskor erőltetni akarod magad, hogy meghúzd a kart, akár 22 kilóra is növelheted a teljesítményt.

Ráadásul a Heusinkveld SmartControl szoftverének köszönhetően különböző profilokat hozhat létre különböző autókhoz vagy játékokhoz, valamint minden szükséges beállítást elvégezhet, hogy a kart az Ön igényeihez igazítsa. Ez nagyobb érzékenységet biztosít, így könnyebben manőverezhet az autóval.

A még nagyobb kényelem érdekében többféle kombinációban is beállítható a pilótafülke igényeinek és a pilóta ízlésének megfelelően. Lehet fekve vezetni, mint egy normál autóban, vagy állva, mint egy WRC autóban, amelyik jobban tetszik.

Végül a Heusinkveld kézifék egy olyan modell, amelyet nagyon könnyű felszerelni, és számos különböző rögzítési lehetőséget kínál. Az összeszereléshez szükséges összes szerszámot és tartozékot a kézifékkel együtt szállítjuk, amely előfúrással van ellátva az alvázhoz vagy más tartószerkezethez való egyszerű rögzítéshez. Ez a modell teljesen plug-and-play, így csak annyit kell tennie, hogy USB-n keresztül csatlakoztatja a számítógépéhez, és automatikusan felismeri. Már csak a szükséges beállításokat kell elvégeznie a könnyen kezelhető SmartControl szoftver segítségével.

 

Hátrányai

Amint láthatja, a Heusinkveld kézifék és annak számos előnye meggyőzött minket. Ennek ellenére ennek a modellnek van néhány hátránya.

Természetesen a Heusinkveld kézifék legnagyobb hátránya a magas ára. A holland márka termékei professzionális minőségükről híresek, és ez egyértelműen tükröződik az áraikban is. Ha már a csúcskategóriába és a professzionális szimulátoros versenyfelszerelések közé kerülsz, az árak elkerülhetetlenül magasabbak, és nem igazán mindenki számára elérhetőek. Bár ez a kézifék modell nagyon jó minőségű, elismerjük, hogy magas ára olyan negatívum, amely nem teszi lehetővé, hogy mindenki hozzáadja ezt a kivételes tartozékot a felszereléséhez.

A Heusinkveld kézifékét is úgy találtuk, hogy elsőre kissé ellenálló, vagy azok számára, akik nem szoktak hozzá egy ilyen típusú kézifék használatához. Mint korábban említettük, ez a modell különösen a tapasztalt vagy akár profi játékosoknak szól, és a kezdők számára nehéz lehet a kezükbe venni.

Végül, a márka többi termékéhez hasonlóan a Heusinkveld kézifék sajnos csak Windows 10 vagy újabb Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépekkel kompatibilis. Ez megnehezíti a használatát az Xbox vagy PlayStation konzolokon futó Sim-racing játékosok számára. Ez tovább csökkenti a modell által megcélzott játékosok számát.

heusinkveld sim kézifék v2

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Heusinkveld Sim Handbrake V2 a Digital Motorsport weboldalán vásárolható meg.

Az ára attól függően változik, hogy melyik országból vásárolja, és hová szállíttatja. Ha Franciaországból vásárol, a Heusinkveld kézifékért 294 eurót kell fizetnie.

 

Következtetés

Tudtuk, hogy nem valószínű, hogy csalódni fogunk egy Heusinkveld termékben, de ez a kézifék tényleg meggyőzött minket!

A Heusinkveld Sim kézifékkel kapcsolatban gyakorlatilag nem találtunk hibát, mivel ez egy nagyon jó minőségű modell, amely rendkívül testre szabható és nagyszerű érzéseket nyújt játék közben.

Azok számára, akik szeretnek játszani a WRC 10 vagy a Dirt Rally 2.0-val, nem kétséges, hogy a Heusinkveld kézifék nagyon bölcs befektetés.

handbrake-heusinkveld

Heusinkveld Sim Handbrake V2

Kiváló minőségű kormánykerék, amely kiváló tapintást biztosít

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar