Oldal kiválasztása

Fanatec ClubSport kézifék V1.5 : Teszt és vélemények

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport kézifék V1.5

Előnyök

 • Beépített analóg érzékelő a fékhatás meghatározásához
 • Robusztus fémszerkezet és építési minőség
 • Valósághű érzések és könnyű használat
 • Testre szabható különböző rögzítési lehetőségekkel
 • Kompatibilis a Fanatec ökoszisztémával és más, nem Fanatec termékekkel (csak PC)

Hátrányok

 • Meglehetősen magas ár
 • Szükség van egy alkalmazkodási időszakra
 • Enyhe játék

Minden nagy szimulációs autóverseny-rajongó tudja, milyen kényelmetlen, ha a kormánykeréken lévő gombot kézifékként kell működtetni, és mennyire elveszi a verseny realizmusát . Ezért a legszenvedélyesebb versenyzők inkább a következő szintre emelik a dolgokat, és verseny kézifékkel optimalizálják a beállításokat.

A Fanatec márkaa Sim-versenyzés perifériák piacán vezető szerepet tölt be kiváló minőségű termékeiről. A különböző kézifékes modelljeik sem tűnnek kivételnek.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a saját szemünkkel nézzük meg és teszteljük a kézifék csúcsmodelljüket: a Fanatec ClubSport kéziféket V1.5. Ebben a cikkben eláruljuk a modell főbb jellemzőit, hogy milyen típusú játékosoknak ajánljuk, milyen előnyei és hátrányai vannak, mi az ára , és hol lehet megvásárolni.

fanatec kézifék

A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 jellemzői

A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 a rally versenyzéshez és drifteléshez tervezett és tervezett csúcskategóriás kézifék.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • Ez a Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 modell a rallyautókban használt kézifékek 1:1 arányú, valósághű másolata, ideális drifteléshez.
 • Ez a modell teljesen fémszerkezetű , puha habszivacs fogantyúval rendelkezik.
 • A Fanatec ClubSport kézifékkar V1.5 vízszintesen, mint egy sportautóban, vagy függőlegesen, mint egy versenyautóban.
 • Ez a Fanatec ClubSport kézifék egy analóg érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy teljesen analóg tengelyt élvezhess, nem pedig egy egyszerű be/ki gombot, mint egy igazi autóban.
 • A ClubSport USB-adapterrel ezt a Fanatec kéziféket a számítógépen bármilyen márkájú versenykormánnyal használhatod a játékok széles skáláján.
 • A ClubSport V1.5 kézifék játékkonzolokon (PlayStation és Xbox) is használható az analóg kéziféket támogató játékokban, ha a Fanatec/racing kerékagyon keresztül csatlakozik. Kérjük, ellenőrizze a Fanatec termék termékoldalán található információkat, amelyen keresztül a konzolhoz csatlakozik. A ClubSport USB-adaptert használó konzolokon nem működik.
 • Számos rögzítési lehetőség van, amelyek lehetővé teszik, hogy a ClubSport kéziféket V1.5 ott helyezze el, ahol szüksége van rá. A kézifék például közvetlenül a ClubSport váltókarra szerelhető, vagy csavarokkal a bal/jobb oldalra vagy a kézifék aljára rögzíthető a pilótafülkébe.
 • A Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető egy asztalra a ClubSport Handbrake Clamp Adapter és a ClubSport Shifter Table Clamp (mindkettő külön megvásárolható) segítségével.
 • Méretek: 48,5 cm x 18 cm x 12,5 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 1,5 kg

 

Milyen típusú embereknek?

  A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 ideális a rally szerelmeseinek és a csúszások és driftek szerelmeseinek.

  Tökéletes az olyan játékokhoz, mint a Dirt, a Dirt Rally, a WRC és az Assetto Corsa, de semmi sem akadályozza meg, hogy realisztikusabb szimulációs játékokhoz is használd.

  Véleményünk szerint ez a kézifékmodell nem a legmegfelelőbb a kezdők számára, akiknek némi gyakorlásra lehet szükségük, mielőtt elsajátítanák. Ugyanakkor tökéletesen alkalmas a rendszeres vagy tapasztalt játékosok számára.

  fanatec kézifék vélemény

  Az előnyök

  A Fanatec ClubSport kézifék V1. 5 számoselőnyt kínál, amelyeket tesztünk során felfedezhettünk.

  A Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 kézifékbe integrált analóg érzékelő véleményünk szerint az egyik legérdekesebb tulajdonsága ennek a modellnek. A piacon kapható sok más kézifékkel ellentétben a V1.5 egy teljes analóg tengellyel rendelkezik, amely meghatározza a fékezés hatását. Az egyszerű be-/kikapcsolóval ellentétben a driftet akkor is elindíthatja, amikor a kerekek még gyorsan pörögnek. Ha a kézifék már így is sokat ad a realizmushoz a versenyzés élményéhez, ez a funkció pillanatok alatt beleszeret a V1.5-be.

  A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 kialakítása és kivitelezési minősége is meggyőzött minket. Mint már említettük, ez a modell teljes egészében fémből készült, és a raliautókban található kézifékek 1:1 arányú másolata. Ez egy olyan kézifék, amely egyszerre gyönyörűen néz ki és nagyon stabil a kézben, különösen a fantasztikus építési minőségnek és a csúcsminőségű anyagoknak köszönhetően.

  A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 másik pozitívuma a kényelem és a hihetetlenül valósághű érzés, amit nyújt. Amikor meghúzod a kart, tényleg úgy érzed, mintha egy igazi autó kézifékét használnád. Nagyon kellemes tapintású és fogású, és nagyon kényelmesen és természetesen működik.

  Végül pedig tetszett, hogy a Fanatec ClubSport kézifék V1.5 rendkívül testre szabható. Ott és úgy szerelheti fel, ahol és ahogyan szeretné, mivel a kart vízszintesen, mint egy sportautóban, vagy függőlegesen, mint egy versenyautóban. Ezt a kéziféket a pilótafülke bal/jobb oldalára vagy a kézifék aljára csavarozhatja, de a mellékelt bilincsek és adapterek segítségével egy másik tartóra is felszerelheti.

  Mi több, a Fanatec V1.5 kompatibilis a Fanatec ökoszisztémával, de párosítható nem Fanatec termékekkel is (csak PC-n, USB adapterrel).

   

  Hátrányai

  A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 tesztje után azt is megnéztük, milyen hátrányai lehetnek ennek a modellnek.

  Először is, úgy gondoljuk, hogy a Fanatec ClubSport kézifék V1.5 meglehetősen drága. Az árát egyértelműen indokolja a minősége, de még mindig jelentős beruházást jelent, amelyet nem mindenki engedhet meg magának. Ráadásul szinte biztos, hogy az árhoz hozzá kell adni egy adaptert és/vagy bilincset, attól függően, hogy milyen felszereléssel rendelkezik már.

  Másodszor, azt kell mondanom, hogy a Fanatec ClubSport Handbrake V1.5 használatához hozzá kell szokni. Ez nem egy olyan kézifék, amellyel a kezdők rögtön jól fogják érezni magukat, különösen, ha eddig a kormánykeréken lévő gomb használatához voltak szokva. Ahhoz, hogy igazán gyakorlottá vagy ügyessé válj ezzel a Fanatec modellel, elég sok gyakorlásra lesz szükséged, hogy elsajátítsd a használatát.

  Végül, egy kicsit csalódtunk abban a tényben, hogy a Fanatec ClubSport kézifék V1.5 karja egy kicsit “hajlékony”, hogy egy kicsit mozoghat. Nem ideális a játékhoz. Ráadásul azt vettük észre, hogy nagyon kényelmetlen lehet a kézifék gomb megnyomása, amikor a kormánykerék teljesen be van zárva.

   

  Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

  A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 129,95 euróért vásárolható meg a Fanatec hivatalos weboldalán.

  A Fanatec úgy döntött, hogy kizárólag a weboldalán értékesíti termékeit, így sajnos máshol nem lehet újonnan megvásárolni őket.

  Ezt a kéziféket olyan használt weboldalakon találhatja meg, mint a Vinted vagy a Le Bon Coin. A kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében azonban vásárlás előtt fordítson nagy figyelmet a kormánykerék állapotára.

  fanatec clubsport kézifék v1.5

  Következtetés

  A Fanatec ClubSport kézifék V1. 5 egy kiváló kézifék, amely teszi a dolgát. Nemcsak hihetetlenül beleélheti magát a versenybe, hanem arra is ösztönzi, hogy egyre merészebb manővereket próbáljon ki, és így javítsa a teljesítményét.

  Ez a Fanatec gyönyörűen megtervezett kézifék robusztus, érzékeny és elképesztően valósághű játékélményt nyújt. Lehet, hogy az ár magas, de a kiváló minőségű anyagok és a modell számos előnye miatt teljesen indokolt.

  A Fanatec ClubSport kézifék V1.5 a rally és a drift szerelmeseinek kötelező darabja. Tehát ha te is közéjük tartozol, akkor ez a modell neked való!

  fanatec clubsport kézifék vélemény

  Fanatec ClubSport kézifék V1.5

  Robusztus, érzékeny és valósághű kézifék

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 hozzászólás

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Pin It on Pinterest

  FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
  This is default text for notification bar