Oldal kiválasztása

Thrustmaster T-LCM hajtókar : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T-LCM

Előnyök

 • A kiváló minőségű anyagokkal és fejlett technológiával ellátott, magas szintű építési minőség fokozott realizmust biztosít játék közben.
 • Terheléscellája akár 100 kg-ot is elbír, és olyan simaságot és progressziót kínál, amelyet minden jó Sim-versenyző értékelni fog.
 • Sokoldalúsága és széles körű beállítási lehetőségei, állítható pedálokkal és módosítható fékellenállással, valamint a rugók egyszerű cseréjének és a beállítások személyre szabásának lehetősége a PC-szoftveren keresztül.

Hátrányok

 • A beállítások és a programozás összetettsége, amely a kevésbé tapasztalt felhasználók vagy a beállítások testreszabásában kevésbé jártasak számára ijesztőnek tűnhet.
 • Korlátozott stabilitása miatt a pilótafülkéhez vagy a padlóhoz kell szilárdan rögzíteni, hogy a szerkezet ne emelkedjen fel használat közben.
 • A külseje főként műanyag, bár a talp és a pedálok fémek, ami csalódást okozhat azoknak, akik igényesebb megjelenésre vágynak.

Értékelésünk: 9.3/10

AThrustmaster nevet szerzett magának a Sim-versenyzés minőségi termékeinek és az egyre lenyűgözőbb technológiák kifejlesztésének köszönhetően. Különösen ő volt az egyik első, aki javaslatot tett a forgattyústag felszerelve egy Terhelésmérő cellával egy belépő- és középkategóriás termék árán, lehetővé téve, hogy a lehető legszélesebb közönség fedezze fel az érzéseket. Ez a pedalboard a híres Thrustmaster T-LCMegy modell, amely továbbra is nagy divat a versenyszimulációk rajongói körében.

Ezért úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk neked, hogy kiderítsük ennek a hajtókarnak minden titkát, és elmondjunk mindent, amit tudnod kell róla.

Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi a fő fő jellemzői a Thrustmaster T-LCMamelyekhez típusú játékosok milyen játékosok számára a legmegfelelőbb, milyenek a előnyei előnyök hátrányai és mi megmondjuk neked hol és milyen áron lehet megvásárolni.

thrustmaster t-lcm

A Thrustmaster T-LCM pedalboard jellemzői

A Thrustmaster T-LCM egy középkategóriás, 3 pedálos pedáltábla, és a márka első olyan modellje, amely tartalmazza a Load Cell mechanizmust.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • Megjelenési dátum: 2020
 • A Thrustmaster T-LCM pedáltábla fémből és műanyagból készült. Szerkezete csúszásmentes anyagokkal és 3 fém pedállal van ellátva.
 • A modell három pedáljának pozíciója állítható a magasság, adőlésszög és atávolság tekintetében. A kalibrációs szoftver a fékerő és a 3 pedál holtterének beállítására is használható.
 • A Thrustmaster T-LCM nagyméretű, textúrázott lábtartója megelőzi a csúszást és megakadályozza az ellenőrizetlen csúszásokat.
 • Ez a Thrustmaster modell H.E.A.R.T technológiával rendelkezik, mágneses érzékelőkkel, érintkezés és potenciométer nélkül, így korlátlan élettartamot és optimális pontosságot biztosít.
 • A Thrustmaster T-LCM a Load Cell technológiával is fel van szerelve, amely akár 100 kg nyomást is lehetővé tesz a fékpedálra, így jobb irányíthatóságot biztosít.
 • A mechanikus fékerő a hajtókarhoz mellékelt 6 rugós készlettel állítható, így számos gyors beállítási lehetőség van.
 • A Thrustmaster T-LCM pedalboard USB PC-kompatibilis a piacon kapható összes kormánykerékkel. Windows, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokon. A T-GT, T300, T150, TS-XW, TX és TMX kormánykerékkel kompatibilis a PlayStation 4, PlayStation 5 és Xbox One rendszerekkel is. PlayStation vagy Xbox One játékokon (RJ12 kábelen keresztül) a T-LCM felbontás 12 bit/pedál.
 • Méretek: 45,3 cm x 40,6 cm x 29,3 cm (L x Sz x K)
 • Súly: 5,3 kg

 

Milyen típusú embereknek?

A Thrustmaster T-LCM pedáltáblája egy kiváló Load Cell pedálkészlet, amely éppúgy alkalmas a kezdő szimulációs versenyzőknek, mint a rendszeres játékosoknak.

Az abszolút kezdők számára kissé bonyolultnak tűnhet, de a haladóbb és igényesebb, realizmusra törekvő lovasok számára tökéletes.

Gyakorlatilag a piacon kapható összes versenyjátékkal kompatibilis, így számos játékot élvezhetsz. Akár Forma-1 rajongó vagy, akár inkább a NASCAR versenyeket kedveled, a Thrustmaster T-LCM biztosan kielégít.

 

thrustmaster t-lcm

Az előnyök

Rászántuk az időt, hogy teszteljük a Thrustmaster T-LCMpedállapot, amely lehetővé tette számunkra, hogy felfedezzük, hogy mi a előnyei ez a modell.

Azonnal meggyőzött minket a a gyártás magas minősége Thrustmaster T-LCM pedáltábla. Ez a modell kiváló minőségű anyagokból készült és csúcstechnológiával van felszerelve, és ezt a játékban is érezni lehet. Mind az alap, mind a pedálok fémből készültek, így a modell úgy néz ki, mintha egyenesen egy versenyautóból származna, és még realisztikusabbá teszi a játékot. A fékpedál nyitott rugója, bár funkcionális, szintén csodálatos, és a pedálok valóban minőséget sugároznak. A T-LCM nehéz és robusztus, ami segít abban, hogy szilárdan a talajon maradjon – ez praktikus tulajdonság, ha erősen fékezünk.

Nyilvánvalóan elcsábított minket a a fék Thrustmaster T-LCM lengőkar, amely egy lenyűgöző lenyűgöző terhelésmérő cellával amely akár 100 kg-ot is elbír. A gázpedál megfelelő lenyomása döntő fontosságú, ha ki akarod szorítani azokat a tizedmásodperceket, amelyek a várva várt győzelmet jelenthetik. Ebben az esetben a T-LCM több mint alkalmas, és a simaságot olyan progresszióval kombinálja, amelyet minden jó Sim-versenyző értékelni fog. A pedálok a Thrustmaster HEART technológiáját is használják, ami lényegében segít meghosszabbítani az élettartamukat, miközben nagyfokú pontosságot és realizmust kínál, ami határozottan átüt, még néhány fordulat után is.

Azt is értékeltük, hogy a Thrustmaster T-LCM a következőket kínálja számos funkciót és beállítást kínál. Mint korábban említettük, a 3 pedál állítható, de a fékellenállás is. A pedálokhoz 6 rugó tartozik, amelyek különböző erősségű ellenállással rendelkeznek. Ezek könnyen felcserélhetők egymással, hogy egy nagyon specifikus ellenállási szintet biztosítsanak. A PC-alapú szoftver segítségével a pedálokat a mellékelt USB-kábel segítségével csatlakoztathatja, és megváltoztathatja az olyan dolgokat, mint a holtterek és a fékerő, ami ideális azok számára, akik még nagyobb kontrollt szeretnének az egyéni pedálbeállítások felett.

Hátrányai

A tesztünk során a Thrustmaster T-LCMpedalboard, ez a modell kiderült, hogy nyilvánvalóan nem tökéletes, és hogy ezért van bizonyos hátrányai.

Véleményünk szerint a Thrustmaster T-LCM pedálfal egyik hátránya, hogy a pedálfal kissé bonyolult a beállítása és a kezelése.. A pedálokon elérhető összes testreszabási és beállítási lehetőséggel együtt elsőre kissé bonyolultnak tűnhet a kezelésük. Az, hogy programozni tudja őket, nagyszerű azok számára, akik tudják, mit csinálnak, de ha egy kicsit megijed a sok lehetőségtől, biztosan nem vagy egyedül. De ha a legtöbbet szeretné kihozni ezekből a pedálokból, meg kell tanulnia, hogyan kell cserélni a rugókat és játszani a szoftverrel. Ennél a modellnél nem elég csak bedugni a pedált és játszani, ha tényleg a legtöbbet akarod kihozni belőle.

Azt is felfedeztük, hogy bár a Thrustmaster T-LCM pedállap nehézez hiányzik a stabilitás. Valójában csak azt tudjuk ajánlani, hogy csavarozza rá a pilótafülkéjére, ha van, vagy találjon módot arra, hogy a földhöz rögzítse, ha nincs. Az erő, amelyet ezekre a pedálokra fogsz alkalmazni, még a legalacsonyabb ellenállási beállításoknál is azt jelenti, hogy a szerkezet szinte azonnal felemelkedik a talajról, amikor ráteszed a lábad.

Kicsit csalódtunk a a külső megjelenés Thrustmaster T-LCM pedáltábla. Valójában a gyártó úgy döntött, hogy jelentős műanyag alkatrészeket használ, mivel a hajtókar teljes külső szerkezete ebből az anyagból készült. Ez számunkra meglepő, mivel a márka büszke arra, hogy 100%-ban fém modellt kínál, ami itt nyilvánvalóan nem így van. Az alap műanyag, és az anyagok nincsenek krómozva vagy bármilyen további kezelésben részesülnek, ami részben az oka annak, hogy ezt a modellt ilyen alacsony áron árulják az általa kínált funkciókhoz képest.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A pedálfal Thrustmaster T-LCM pedalboard 229,99 euróért kapható a Thrustmaster hivatalos weboldalán.

Ezt a modellt más kiskereskedőknél is megtalálja, néha vonzóbb áron, az elérhető promóciók függvényében, például a következő oldalakon Amazon.co.uk

A Thrustmaster T-LCM pedállapokat olyan használt weboldalakon lehet megtalálni, mint a Le Bon Coin vagy a Vinted. Vigyázzon azonban az esetleges átverésekkel, és ellenőrizze a berendezés állapotát, mielőtt úgy dönt, hogy bármit is vásárol.

thrustmaster t-lcm

Következtetés

Összességében a T-LCM pedálfal a Thrustmaster-től egy nagyszerű választás kezdőknek vagy bárki számára, aki félre szeretné tenni a potenciométeres pedálokat, és a következő szintre szeretné emelni a játékát a Terheléscellával.

Ez a modell magas gyártási minőség és fantasztikus fantasztikus érzést érzéseket és valósághű elmerülést. A műanyag megjelenés gyorsan feledésbe merül a számos beállítási és testreszabási lehetőségnek köszönhetően.

Ha olyan modellt keres, amely a következőket kínálja jó ár-érték arányt kínál amely nem okoz csalódást a tapintás tekintetében, akkor csak ajánlani tudjuk a Thrustmaster T-LCM, l’az egyik legjobb a piacon ebben az árkategóriában..

thrustmaster-t-lcm

Thrustmaster T-LCM

Egy rendkívül reális lengőkar, amely tökéletes a kezdők számára

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar