Oldal kiválasztása

Base Fanatec CSL DD : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL DD

Előnyök

 • Hihetetlen érzések
 • Folyékony, pontos erővisszacsatolás
 • Nagyon jó minőségű anyagok
 • Széles körű kompatibilitás
 • Kiváló ár-érték arány

Hátrányok

 • Kissé olcsó műanyag felületek

Értékelésünk: 9.5/10

A kormánykerekek gyorsan felváltották a joystickokat a versenyszimulációk rajongói számára. A fő piacvezetők, mint a Logitech és a Thrustmaster azonban évekig nem igazán fejlesztették termékeik technológiáját, inkább ragaszkodtak ahhoz, amijük volt.

Ezért a Fanatec német márka márka a világ egyik legfontosabb szereplőjévé vált a a szimulátoros versenyzés világában. A versenytársakkal szemben kihívást jelentett azáltal, hogy csúcsminőségű termékek a legmodernebb technológiávalde megfizethető áron és azonnal sikert arattak.

Közelebbről is megnéztük a márka egyik modelljét, amelyet nemrég teszteltünk: a Fanatec CSL Direct Drive kormányzott kerékagy. Ebben a cikkben a következőkről beszélünk főbb jellemzők ennek a modellnek, elmondjuk, hogy a játékos típusa a játékos típusát ajánljuk előnyök előnyök hátrányok, mennyibe kerül és hol lehet megvásárolni.

fanatec csl dd image2

A Fanatec CSL DD alapegység jellemzői

A Fanatec Clubsport Light Direct Driveközismertebb nevén CSL DDegy csúcsmodell amely megjelenésekor forradalmasította a szimulátoros versenyzés piacát, köszönhetően technológiájának és verhetetlen árának.

Összeállítottunk egy listát a főbb jellemzőiről:

 • Megjelenési dátum: 2021
 • A Fanatec CSL Direct Drive egy CNC megmunkálású, ventilátor nélküli alumínium házban lévő, műanyag elülső és hátsó panellel ellátott lendkerékalap.
 • Egyetlen gomb gomb a CSL DD alapon, amellyel kiválaszthatja a támogató platformot (Xbox vagy PC).
 • A Fanatec CSL DD a következő eszközökkel van felszerelve 100%-ban egyedi motorral amelyet Németországban fejlesztettek ki kifejezetten a szimulációs versenyzéshez, a szabadalmaztatott és exkluzív szabadalmaztatott és exkluzív FluxBarrier technológiát, amely optimalizálja a motor hatékonyságát és simaságát.
 • Ez a modell is rendelkezik a az első olyan ipari motor, amely szénszálas kompozit motortengellyel rendelkezik.kompozit motortengely nagy felbontású, érintésmentes Hall-érzékelő és egy teljesen alumíniumból készült, autóipari minőségű gyorskioldó. A CSL DD kormányzási tartománya ezért végtelen.
 • A CSL DD a következőket nyújtja 8 Nm maximális nyomaték (5 Nm a szabványos 90 W-os tápegységgel), így egyenletes, lineáris teljesítményt nyújt.
 • A Fanatec CSL Direct Drive a következő platformokkal kompatibilis Xbox és a PC.
 • Az alapot a Quick Release rendszerrel rendszerrel, és természetesen kompatibilis a teljes Fanatec ökoszisztémával.
 • Ami a csatlakozókat illeti, a Fanatec CSL DD alap hátsó része a következő csatlakozókat tartalmazza: 1 USB-port, 1 csatlakozó a hajtókarhoz, 2 csatlakozó a váltókarhoz és egy csatlakozó a kézifékhez.
 • Méretek: 38 x 29 x 25 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 6,85 kg

Milyen típusú embereknek?

A Fanatec CSL DD alap ideális kezdők mint a rendszeres játékosok számára. Véleményünk szerint ez egy olyan modell, amely – az árának köszönhetően, amely a szélesebb közönség számára is elérhető – most az egyszer nem kizárólag a nagy profiknak van fenntartva.

Ez a modell alkalmas a következő célokraEz a modell minden típusú versenyzésre alkalmas, mivel minden kerék ráfér az alapra.

Másrészt, a Fanatec CSL DD már felnőtt játékosok számára terveztékMaga a márka nem ajánlja ezt a terméket gyerekeknek.

fanatec csl dd image3

Az előnyök

Már tudtuk, hogy a Direct Drive igazi pozitív változást jelent majd számunkra, de az Fanatec CSL DD lehetővé tette számunkra, hogy a saját szemünkkel győződjünk meg arról, hogy a előnyökkel jár ennek az alapkormányos modellnek.

fanatec csl dd box fanatec csl dd tartalom fanatec csl dd

Mindenekelőtt el kell mondanunk, hogy a Direct Drive valóban a termés krémje. A Fanatec CSL DD bázis a következőket biztosítja számunkra igazán hihetetlen érzések. A teljesítmény és a visszajelzések valóban lenyűgözőek. Az indukciós motor és a ventilátor hiánya kiváló megbízhatóságot biztosít. Ennek a modellnek az erővisszacsatolása, amely ráadásul csendes és nem melegszik fel még hosszú játékmenetek során sem, olyan tiszta, folyékony és precíz érzetet ad, amely valóban méltó egy csúcskategóriás Direct Drive-hoz.

El kell mondani, hogy a német gyártó a kiváló minőségű anyagok a Fanatec CSL DD bázis tervezéséhez. A csomagolástól kezdve a termék előállításához használt anyagokig, mint például az alumínium és a szénszál, minden ebből a modellből minőséget sugároz. Maga a Direct Drive egy tartós és robusztus alkatrész, amely sokkal hosszabb élettartamot biztosít ennek az alapnak, mint más konkurens modelleknek.

fanatec csl dd gyorskioldó fanatec csl dd arriere

A CSL DD bázis másik előnye, hogy a teljes kompatibilitás az összes Fanatec Xbox One, Fanatec Series X/S és Fanatec PC kormánykerékkel. valamint a Gyorskioldó rendszer ami azt jelenti, hogy a kereket az új kiadásokhoz vagy saját kívánságaihoz igazíthatja. Ráadásul az alap kompatibilis a PC-vel és az Xbox-szal, valamint a piacon kapható összes versenyjátékkal. Nem lesz hiány a választékból!

Végül, a Fanatec CSL Direct Drive alap nagy előnye, hogy az ára. Végre a márka egy Direct Drive-ot kínál nekünk a versenytársak egyszíjas modelljének árán. Micsoda luxus! Mindent egybevetve, kevesebb mint 700 euróból összeállíthat egy teljes felszerelést, kizárólag minőségi Fanatec tartozékok felhasználásával. Ezt nehéz felülmúlni a mai piacon!

Hátrányai

Mit mutatott a tesztünk a Fanatec CSL Direct Drivehogy nagyon kevéshátrányade azért van néhány.

Először is, meglepődtünk és egy kicsit csalódtunk a Fanatec által választott műanyag felületek miatt. műanyag felületek a CSL DD-alapzat elülső és hátsó oldala. Az eredmény egy kissé olcsó megjelenés, amely összeütközésbe kerül a többi választott anyaggal. Jobban örültünk volna egy kicsit koherensebb választéknak, de tekintve ennek az alapnak az árát, megértjük, hogy néhány engedményt kell tennie.

Ez minden bizonnyal megmagyarázza azt a tényt, hogy a CSL DD teljesítménye 5 Nm-re van korlátozva.. A 8 Nm eléréséhez be kell fektetni egy erősítő készletbe, ami további költséget jelent (149,95 €). A teljesítmény továbbra is ízlés kérdése, és bár kezdőknek megfelelő lehet, a rendszeresen játszók kissé korlátozottnak érezhetik.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Fanatec CSL Direct Drive alapot önmagában 349,95 euróért árulják.

Ha szeretne egy Fanatec szettel kedveskedni magának, beleértve a CSL DD alapot (5 Nm), a Boost Kit 180 (8 Nm) és a CSL DD bilincsbilincset, a teljes csomag 529,85 euróba kerül.

A modell CSL DDD 8 Nm szintén elérhető a Fanatec weboldalán, 499,95 eurós áron.

Ha teljes készletet szeretne, akkor 150 és 400 euró közötti összeget kell szánnia a Fanatec kerékre, 79,95 eurót a Fanatec keréktárcsára. CSL lengőkar lengőkarra (a legalapvetőbb) és 59,95 euróra egy váltóra. ClubSport statikus váltókarok (a legalacsonyabb a kínálatban).

Egy átlagos 700 eurós költségvetésből összeállíthatsz magadnak egy komplett, csúcsminőségű Sim-Racing felszerelést.

fanatec csl dd 8nm

Következtetés

A tesztelés után a Fanatec CSL Direct Drivecsak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ez a modell igazi forradalmat jelent a egy igazi forradalom a Sim-Racing piacon.

Csak a matematikát kell elvégezni, és ennek az alapnak sokkal több előnye van, mint hátránya!

A CSL DD tényleg lenyűgözött minket, és azt ígéri, hogy még sokáig az egyik piacvezető marad, messze megelőzve nagy riválisait, a Logitechet és a Thrustmaster-t. Itt a Fanatec végre lehetőséget ad nekünk, hogy hozzáférjünk ehhez a a legjobb teljesítmény és minőség tekintetében és mindezt több mint elfogadható áron.

Ha a legjobb erővisszacsatolás egy szimpla szíjas motor áráért, akkor ne keressen tovább, mint a Fanatec CSL Direct Drive a Fanatec-től neked való!

 

logitech g920 felülvizsgálat

Fanatec CSL DD

Lenyűgöző alap kedvező áron

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar