Oldal kiválasztása

Base Fanatec CSL Elite : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec CSL Elite

Előnyök

 • A legkorszerűbb erővisszacsatolás
 • Kiválóan átgondolt ergonómia
 • A beállítások széles skálája
 • Hihetetlen ár-érték arány
 • Kompatibilis több platformmal

Hátrányok

 • Befejezés és műanyag héj
 • Kicsit bonyolult a kezelése

Értékelésünk: 9/10

Sok minden történt a videojátékok világában azóta, hogy a joystick volt az egyetlen kiegészítő, amellyel elmerülhettünk az autóverseny-szimulációkban. hogy elmerüljünk az autóverseny-szimulációkban.. Azóta az ágazat számos újításon ment keresztül, és lehetővé tette számunkra, hogy életünk legizgalmasabb pillanatait élvezhessük. hihetetlenül valósághű érzések a játék során.

A német márka Fanatecmárka, amely kezdetben kevéssé volt ismert. fordulópont a Sim-versenyzés világában.világában, a csúcskategóriás csúcsminőségű termékeket amelyek korábban elérhetetlennek tűntek.

És ha van egy modell, amely a márkát a piac csúcsára juttatta, akkor az az alapmodell. Fanatec CSL Elite alapmodell, amelyet most teszteltünk az Ön számára.

Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit tudni kell erről a modellről, amely forradalmasította az ágazatot. Megtudhatja, hogy melyik jellemzők a Fanatec CSL Eliteamely a játékos típusa a legjobban megfelel, milyenek a előnyei előnyök hátrányai valamint a árát és hol lehet megvásárolni.

fanatec csl elite image1

A Fanatec CSL Elite alapegység jellemzői

A Fanatec CSL Elite Kerék Base, közismertebb nevén a CSL Elite a Wheel Base V2.5 kisebbik testvére, egy belépő szintű belépő szintű modell noha a piac csúcsmodelljeként van pozícionálva.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • Megjelenés dátuma: 2016
 • A héj a Fanatec CSL Elite alap teljes egészében műanyagból készült, csiszolt alumínium előlappal. Fanatec és modell logók jelennek meg rajta.
 • A Fanatec CSL Elite bázis a következőket tartalmazza két gombaz egyik a tápegység bekapcsolásához, a másik pedig az üzemmód (a platform) kiválasztásához. Ez is rendelkezik 9 LED kijelző a telemetriához.
 • Ez a modell fel van szerelve egy 6 Nm-es kefe nélküli szíjhajtású motorral. Az amplitúdó rablás a CSL Elite 1080 fok.
 • A Fanatec CSL Elite alapfelszereltség a következő eszközökkel van felszerelve DirectSensor technológia közvetlenül a kormánytengelyre szerelve a nagyobb pontosság érdekében, valamint a Clubsport technológia amely magában foglalja az alap összes mechanikus alkatrészét (a szervomotor, az elektronika és a tápegység), és magas szintű érzékenységet és realizmust kínál.
 • A CSL Elite a következő változatban kapható hivatalos PlayStation de egy Xbox kompatibilis változatban. Mindkét modell egyformán jól működik PC-ken.
 • A Fanatec CSL Elite a következő jellemzőkkel rendelkezik QR1 gyorskioldó rendszerA márka összes kormánykereke cserélhető az alapon. Emellett kompatibilis a teljes Fanatec ökoszisztémával, beleértve a pedálokat, váltókarokat stb.
 • Az alap hátsó részén található a Fanatec CSL Elite összes csatlakozója: 1 tápegység, 1 USB kimenet, 1 kimenet a hajtókarhoz, 1 kimenet a kézifékhez, 1 2 kimenet a sebességváltóhoz (H-váltó és szekvenciális).
 • Méretek: 35 x 35 x 28 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 4,6 kg

Milyen típusú embereknek?

A Fanatec CSL Elite bázis nagyszerű választás azoknak, akik azok számára, akika szimulátoros versenyzés világába, miközben kihasználják a német gyártó kiterjedt ökoszisztémáját.

Ezt a modellt kifejezetten ajánljuk felnőttekmert gyermekek számára nem igazán alkalmas.

Ráadásul a Fanatec CSL Elite csomagot úgy tervezték, hogy mind a a GT rajongóknakés a F1 és az olyan játékok, mint a DIRT. A kerék és az összes tartozék könnyen hozzáigazítható mindenféle versenyzési stílushoz.

fanatec csl elite dos

Az előnyök

Sok pozitív dolgot hallottunk a Fanatec CSL Elite és a tesztünknek köszönhetően a saját szemünkkel is meggyőződhettünk arról, hogy a előnyei ez a modell.

Az első dolog, ami igazán meggyőzött bennünket, az a az erővisszacsatolás, ami szerintünk a legérdekesebb a termékcsaládban. jelenleg. A motor egyszerre nagyon erős és nagyon folyékony, és a hatásai nem csak meggyőztek minket, hanem meg is győztek minket! A Fanatec CSL Elite erővisszacsatolás által biztosított rezgések és vezetési érzések valóban kiválóak és nagyon valósághűek. Ráadásul csendes marad, és nem melegszik túl, még több órás játék után sem.

Véleményünk szerint a CSL Elite ergonómiája kiválóan átgondolt. az alkotók által. Ez a modell lehetővé teszi a beállítások széles körének kezelését. A 9 LED-es kijelző a bázison a telemetriához nagyon praktikus, és lehetőségünk van akár 5 beállítási profil tárolására is a bázis belső memóriájában, ami nem semmi.

A Fanatec CSL Elite bázis forradalmasította a szimulátoros versenyzés piacát, köszönhetően a hihetetlen ár-érték arányának köszönhetőenami egyértelműen az egyik legnagyobb előnye. A tervezéshez választott anyagok robusztusak és nagyon jó minőségűek, ami hosszú élettartamot garantál. És figyelembe véve az összes funkciót és előnyt, amit ez a modell kínál, az ár több mint elfogadható!

Ennek a modellnek az az előnye is megvan, hogy valóban testre szabható és hogy kompatibilis a teljes Fanatec ökoszisztémávalA Quick Release QR1 rendszer igazán egyszerű és hatékony. Így több éven keresztül az alap cseréje nélkül frissítheti a készletet a vágyainak és a költségvetésének megfelelően.

Végül, a Fanatec CSL Elite bázis előnye az, hogy több platformmal is kompatibilis. A gyártó úgy döntött, hogy két, gyakorlatilag azonos modellt fejleszt, az egyik Xbox One és PC, a másik PlayStation és PC kompatibilis. A frissítések minden platformon elérhetőek a Fanatec Vezérlőpulton keresztül, és könnyen elvégezhetők.

Hátrányai

Minden bizonnyal felfedezhettük a számos előnyt, amit a Fanatec CSL Elitebázis, de tesztünk során kiderült néhány olyan tulajdonság is, amelyeket a hátrányait ennek a modellnek.

Először is, egy kicsit csalódtunk a választékban. és a Fanatec CSL Elite teljesen műanyag burkolata miatt.. Véleményünk szerint nem éri el a csomag többi részének minőségét, és ez nagy kár. Az eredmény egy “olcsó” megjelenés, amely elkerülhető lett volna, ha a márka professzionálisabb anyagba fektet.

Másodszor, meg kell említeni, hogy a Fanatec CSL Elite base más konkurens modellekhez hasonlóan a következőket kínálja olyan sok lehetséges beállítási lehetőséget kínál, hogy gyorsan bonyolulttá válhat a tájékozódás.. Elkerülhetetlenül el kell majd töltenie ott egy kis időt, hogy megtanulja, hogyan kezeljen és konfiguráljon mindent a lehető legelőnyösebb és legkényelmesebb módon. Ez biztosan nem lesz könnyű, ha még kezdő vagy. Légy türelmes!

Véleményünk szerint a Fanatec CSL Elite legnagyobb hátránya az, hogyma már lehetetlen újat találni.. A gyártó úgy döntött, hogy leállítja ennek a modellnek a gyártását, így csak használtan lehet hozzájutni. Ez nyilvánvalóan nagymértékben korlátozza az esélyét annak, hogy új állapotban és nagyon jó áron találjon egyet. Ezért türelmesnek és kitartónak kell lennie a keresésben.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

Mint korábban említettük, a Fanatec CSL Elite alap sajnos már nem kapható újonnan. A márka úgy döntött, hogy leállítja a gyártását mind a Xbox verzió verzió, mint a PlayStationverzió, ezért már sehol sincs raktáron.

Néha azonban jó állapotban és különböző árakon eladásra is találhatod az olyan használt weboldalakon, mint a Le Bon Coin vagy a Vinted. Új állapotban átlagosan 250-300 euró körüli összegre van szükség. És nagyon ügyeljünk a termék állapotára!

Következtetés

Most, hogy teszteltük a Fanatec CSL Elite kerékagyatmegértjük, hogy miért lett ez a modell etalon a piacon és miért tette a márka az egyik legkelendőbb termékévé.

A belépő szintű költségvetés, annak ellenére, hogy talán tökéletlen kivitelben, a CSL Elite egy csúcsminőségű termék minden előnyét kínálja..

Ez az alap a legújabb technológiákat ötvözi, hogy erőteljes, gördülékeny erővisszacsatolást biztosítson, ami igazán hihetetlen játékélményt nyújt, bármilyen hosszú is legyen a munkamenet. Ráadásul strapabíró, kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek sokáig kitartanak.

Véleményünk szerint, ha lehetőséged van egy használt, jó állapotban lévő Fanatec CSL Elite-et találni, ne habozz, vedd meg, ne habozzon megvenni.. Ez egy olyan befektetés, amit nem fog megbánni!

logitech g920 felülvizsgálat

Fanatec CSL Elite

Az egyik legjobb alap a piacon

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar