Oldal kiválasztása

Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 : Teszt és értékelés

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec ClubSport váltó SQ V1.5

Előnyök

 • Két váltógombbal felszerelve, amelyek könnyen fel- és lecsavarozhatók.
 • A szekvenciális modellről a H-modellre egy gombnyomással válthat.
 • Robusztus, tartós építési minőség.
 • Nagyszerű érzék a játékhoz.
 • Széles körű kompatibilitás (Xbox, PC és Playstation)

Hátrányok

 • A H-doboz helyes használatához sok gyakorlásra van szükség.
 • A 7. sebességfokozat nehezen hozzáférhető, és a működtetése némi időt vehet igénybe.
 • A 3,28 kg-os súlya és terjedelmes mérete egyes felhasználók számára kellemetlen lehet.

A szimulációs versenyzés sok játékos számára sokkal több lett, mint hobbi. Míg a legtöbb rajongó úgy véli a váltókar mint a játékhoz nem elengedhetetlen tartozékot, akkor lemaradnak az elképesztően valósághű játékmenetről. az elképesztően valósághű érzéseket és egy határozott előnyről, amikor a teljesítmény javításáról van szó.

Mint minden Sim-Racing termék esetében, itt sem mindig könnyű eldönteni, hogy melyik márkát vagy modellt válasszuk, amikor egy teljes felszerelést állítunk össze.

Hogy segítsünk Önnek a helyes választásban, úgy döntöttünk, hogy tesztelünk Önnek egy nagyon sikeres váltót: a Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5.

Ebben a cikkben elmondjuk, hogy mi a fő fő jellemzői jellemzői ennek a modellnek, mi típusú játékos milyen típusú lejátszót ajánlunk előnyök és hátrányoka áravagy hol lehet megvásárolni.

fanatec váltókar

A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 jellemzői

A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 egy csúcsminőségű high-end sebességváltó amely a versenyszimulációs felszerelés kiegészítéseként fokozza a vezetési élményt.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • Megjelenés éve: 2016
 • A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 aPorsche 911 sebességváltó másolatakéntkészült, és teljes egészében fémből készült,kivéve a gombokat, amelyek tömör, polírozott alumíniumból készültek.
 • A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 tartalmazza mindkettőt. H mód és szekvenciális mód a nagyobb rugalmasság és vezetési kényelem érdekében. H üzemmódból ultra-realisztikus szekvenciális üzemmódra válthat anélkül, hogy a váltókart ki kellene kapcsolnia vagy újraindítania, anélkül, hogy a hüvelykujjkereket el kellene távolítania, sőt még szerszámok nélkül is.
 • A Fanatec SQ V1.5 váltókar jellemzőihátrameneti fokozat gátlóval a véletlen sebességváltások megelőzése és a valósághűbb kezelhetőség érdekében.
 • Ez a Fanatec modell a következőkkel érkezik két sebességváltó váltókar gombokkal: az egyik hengeres a másik pedig gömb alakú. Ezért mindkettő kivehető, és ez a modell kompatibilis az autókereskedők által forgalmazott gombokkal is.
 • A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 használható Fanatec kerékagyhoz csatlakoztatva vagy önálló eszközként PC-n a ClubSport USB adapter segítségével.
 • Ez a sebességváltó kompatibilis a teljesFanatec ökoszisztémával.
 • A ClubSport Shifter SQ PlayStation vagy Xbox konzolokon is használható a váltókat támogató játékokban, ha az adott platformmal kompatibilis Fanatec kerékagy vagy versenykerék csatlakozik hozzá.
 • Súly: 3,28 kg

Milyen típusú embereknek?

Nem javasoljuk a Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 azoknak, akik a kormánykereket egy asztalhoz rögzítve használják, mert egyszerűen nem fogják tudni használni. A készülék nagyméretű, így lehetetlen lenne az asztal tetejére csavarozni.

Másrészt ez a Fanatec sebességváltó tökéletesen alkalmas arra, hogy azok számára, akiknek pilótafülkéjük van mivel közvetlenül az alapra szerelhető, amennyiben van egy megfelelő hely a rögzítésére.

Véleményünk szerint ez egy olyan váltókar, amely nagyon jól alkalmazható a tapasztalt játékosok számára de kevésbé rendszeres játékosok is használhatják kevésbé rendszeres játékosok akik javítani szeretnék a versenyteljesítményüket.

fanatec váltó

Az előnyök

Shifter teszt Fanatec ClubSport váltó SQ V1.5 lehetőséget adott arra, hogy felfedezzük a modell minden előnyét.

Véleményünk szerint a Fanatec SQ V1.5 egyik legnagyobb előnye, hogy tartalmazza a következőket egy szekvenciális és egy H módot. Két váltógombja is van, ami tényleg nem semmi. Könnyen fel- és lecsavarozhatók, így menet közben is változtathatod a sebességváltási módot.

Ráadásul ez a váltókar lehetővé teszi, hogy a szekvenciális váltásról H-váltásra váltson, egyszerűen megnyomva egy kapcsoló megnyomásával.. Az alap oldalán található egy gomb, amellyel azonnal válthat a két üzemmód között. Véleményünk szerint ez hatalmas előny a piacon lévő konkurens modellekkel szemben.

A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 meggyőzött minket a következő tulajdonságaival a nagyon magas építési minőségével. A márka szokás szerint a legjobb minőségű anyagokat választotta, így ez a modell a kínálat csúcsán van. Ez a modell robusztus, azonnali és erős változásokkal. Ennek a sebességváltónak a szilárdságával hosszú időn át játszhatsz.

A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 másik előnye, hogy valóban úgy érzi, hogy igazán jó érzés játék közben.. A H üzemmód 8 fokozatot tartalmaz, köztük 7 sebességfokozatot és egy hátrameneti üzemmódot, amely ideális a legújabb autók vezetéséhez. Mind a váltókar mechanikus jellege, mind a beleépített technológia kivételes. Mindkét módot úgy tervezték, hogy a verseny során valódi, valósághű érzést nyújtson.

Végül, a Fanatec ClubSport termékcsalád SQ V1.5 váltókarja a következőket kínálja széles körű kompatibilitást mert ugyanolyan jól működik Xboxon és PC-n, mint Playstationön (attól függően, hogy milyen Fanatec-kormányt használsz). Más PC-márkákkal is működik, így a kompatibilis játékok nagyon hosszú listájához férhet hozzá.

Hátrányai

Számos előnye ellenére a Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 nem tökéletes, és tesztünk feltárta néhány hátrányát.

Először is, észrevettük, hogy a H doboz doboza a Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 sok gyakorlást igényelt a helyes használathoz. Nehéz elképzelni, hogy egy kezdőnek elsőre sikerüljön. A 7. fokozatot nehéz elérni: le kell nyomni a kart, és jobbra kell tolni, ami egy kis időt vesz igénybe, és nem igazán hasznos, mivel a 7 sebességes autók meglehetősen ritkák.

Azt is megjegyeztük, hogy az SQ V1.5 súlya még mindig 3,28 kg, ami meglehetősen magas. nehéz és a mérete terjedelmes. Ezt érdemes szem előtt tartani, ha kissé törékeny beállítással rendelkezik. A súly megterhelheti a gyengébb szimulációs platformokat, ami egyesek számára problémás lehet.

Akkor a Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 egyik hátránya a következő az ára. Ez a termék nem mindenki számára elérhető, hiszen több mint 250 euróba kerül. Azt is szem előtt kell tartanod, hogy nem tartalmaz dokkolórendszert (40 euróért opcionális), USB-csatlakozást vagy univerzális támogatást. AClubSport USB-adapter külön vásárolható meg, további 25 euróért. Ez nagyon jelentős költségvetést jelent, amelyet nem mindenki engedhet meg magának.

Végül, némileg csalódottak voltunk, hogy nem volt az utasítások hiánya a ClubSport Shifter SQ V1.5-tel. A Fanatec úgy döntött, hogy nem mellékel papír alapú használati utasítást, és a márka weboldalán található információk csak angol nyelven érhetők el. Azok számára, akik csak franciául beszélnek, a váltókar beállítása és kalibrálása bonyolult lehet.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 már megvásárolható a hivatalos 259,95 euróért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a német Fanatec gyártó nem áll kapcsolatban egyetlen viszonteladóval sem. Ennek eredményeképpen minden termékét csak a márka hivatalos weboldalán lehet megvásárolni – máshol nem találja meg őket.

A Fanatec SQ V1.5 készüléket olyan használt weboldalakon is megtalálhatja, mint a Vinted vagy a Le Bon Coin. Javasoljuk azonban, hogy a kellemetlen meglepetések elkerülése érdekében legyen óvatos, és ellenőrizze a sebességváltó állapotát.

fanatec clubsport váltó

Következtetés

Javasoljuk a Fanatec ClubSport Shifter SQ V1.5 mindazok számára, akik bővíteni szeretnék Fanatec szimulációs platformjukat. Ez rendkívül jól felépített és kínál sokoldalúság a vezetési stílusok széles skáláján. Az ellenállási erő beállításai kiválóak.

L’merítés hoz, a hihetetlenül valósághű érzéseket amit nyújt, valamint alkalmazkodóképesség és az építési minőség, minden versenyszimulációs szett kötelező tartozékává teszik.

Ha még mindig kétségei lennének a SQ V1.5 a Fanatec-tőlreméljük, hogy cikkünk elolvasása meggyőzte Önt arról, hogy ez egy olyan termék, ami nem fog csalódást okozni Önnek!

fanatec-clubsport-shifter

Fanatec ClubSport váltó SQ V1.5

A legjobb váltókar a piacon

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar