Oldal kiválasztása

Logitech G Driving Force Shifter : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Logitech G Driving Force Shifter váltó

Előnyök

 • Megfizethető ár a piacon lévő más modellekhez képest
 • Elegáns kialakítás és szilárd építési minőség
 • Kellemes vezetési élmény a rövid sebességváltásoknak, a sima átmeneteknek és a valósághű visszajelzéseknek köszönhetően.
 • Kompatibilitás számos platformmal, bázissal és kormánykerékkel (nem csak a Logitech)

Hátrányok

 • A fogás stabilitásának hiánya, ha a váltókar nincs megfelelően rögzítve vagy alátámasztva
 • Csak 6 sebességes, ami nem biztos, hogy elég a nagy teljesítményű 7 sebességes autókhoz.
 • A sebességváltás közbeni műanyag zajok befolyásolhatják a verseny érzetét és realizmusát.
 • A gombon nincsenek sebességfokozatjelzések, csak a sebességfokozatok pozíciói vannak feltüntetve.
 • Más márkájú talpakkal vagy kerekekkel való működéshez speciális adapterre van szükség, és nem működik PlayStation 3-on.

A legnagyobb rajongók számára versenyszimulációs játékokA 21. század egy nagy forradalom volt. Ma már szinte teljesen újrateremthető az az érzés, amit egy igazi versenyautó volánja mögött tapasztalhatsz, és mindezt otthonod kényelméből. És miért korlátozná magát egy egyszerű kormánykerékre, ha teljes egészében megteheti, és vásárolhat egy komplett készletet? A kormánykerék és a pedálok után, a váltókar egyértelműen a nélkülözhetetlen tartozék ha szeretné megtapasztalni a versenyben való teljes elmerülést.

Ezért úgy döntöttünk, hogy megnézzük és teszteljük a Logitech egyik váltókarját: a Logitech G Driving Force váltóváltó. Ebben a cikkben elmondunk mindent, amit tudnod kell a következőkről főbb jellemzők ennek a modellnek, amely a játékos típusa típusú játékosok számára a legmegfelelőbb, elmondjuk, hogy mi a előnyei és hátrányai, mennyibe kerül és hol lehet hozzájutni.

logitech g driving force váltó

A Logitech G Driving Force Shifter jellemzői

A váltókar Logitech G Driving Force váltókar egy középkategóriás középkategóriás kiegészítő amelyet általában a Logitech G29 és G920 kormánykerekek mellé szánnak.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • Hála egy masszív acél hajtótengelya Logitech G Driving Force váltókar kiváló minőségű anyagokból készült a precíz versenyzéshez, és hosszú távú megbízhatóságot kínál.
 • A vezérlőgombot és az alapozót borítja a kiváló minőségű bőrrel, kézzel varrottEz ugyanazt az érzést nyújtja, mint egy nagy teljesítményű váltókar, így hosszú távú, kényelmes élményt nyújt.
 • A Logitech G Driving Force Shifter egy olyan hatfokozatú “H” váltókar a címen. a hátrameneti fokozat bekapcsolása aSimán mozog, és minden fokozatban határozottan kapcsol. Úgy tervezték, hogy könnyű és pontos sebességváltást biztosítson hajtűkanyarokban és ideges gyorsításkor.
 • Ez a sebességváltó egy érintésmentes mágneses érzékelővel.
 • A Logitech G Driving Force váltót a G923, G29(PlayStation és PC) és G920 ( Xbox és PC) versenyzőkerékhez tervezték, hogy a legújabb konzolos és PC-s versenyjátékokkal tökéletes élményt nyújtson.
 • Ez a Logitech modell egy biztonságos rögzítés versenyszimulátorokhoz, de asztalra vagy más tartóra is felszerelhető.
 • Méretek: 17,6 x 14,6 x 20,6 cm (L x Sz x H)
 • Súly kábel nélkül: 0,72 kg – Súly (kábellel együtt): 0,76 kg

Milyen típusú embereknek?

Véleményünk szerint a Logitech D Driving Force Shifter tökéletes a kezdők akik szeretnének megismerkedni a Sim-Racing világával, és egy teljes felszerelést felépíteni.

A tapasztaltabb játékosok is élvezhetik ezt a modellt, bár más, magasabb kategóriás modellekhez képest kissé csalódottak lehetnek.

Kifejezetten ajánljuk a következőkhöz arcade stílusú versenyzőkneke, ahol a hangsúly inkább a vezetésen, mint a versenyzésen van. Az olyan játékokhoz, mint a Gran Turismo, a Project Cars 2 vagy az iRacing, a tapasztaltabbak a Logitech G Driving Force Shifter helyett a lapátos váltókat részesíthetik előnyben.

logitech g driving force váltó

Az előnyök

A tesztelés során a Logitech G Driving Force váltósaját szemünkkel győződhettünk meg ennek a sebességváltó modellnek az előnyeiről.

A Logitech G Driving Force váltókar egyik legnagyobb előnye nyilvánvalóan az, hogy az ára. Ez a modell sokkal kedvezőbb áron kapható, mint más, jelenleg a piacon lévő modellek, például a Thrustmaster modelljei. Az alacsony ár semmiképpen sem von le a sebességváltó számos tulajdonságából.

Mert bár a Logitech G Driving Force Shifter nem drága, még mindig van egy gyönyörű dizájnja és egy nagyon jó minőségű. Ez a váltókar határozottan többet nyújt az árcédulájánál, mivel az alján és a fogantyúján kézzel varrott bőrrel van bélelve, ami segít maximalizálni a realizmus érzését, és kétségtelenül előnye ennek a sebességváltónak. A konstrukció rendkívül tartós, különösen a masszív acéltengelynek köszönhetően, amely rendkívül megbízhatóvá, precízzé és hosszú élettartamúvá teszi a terméket.

Meggyőzött minket a a Logitech G Driving Force Shifter tapintása. Annak ellenére, hogy részben műanyagból készült, nagyon értékeltük az érzést, amikor a kezünkben tartottuk. A sebességváltások meglehetősen rövidek, ami ideális a gyors versenyzéshez, és gyors, gördülékeny váltást tesz lehetővé a sebességfokozatok között. A visszatérés és az érzés jó és reális.

Végül a Logitech G Driving Force Shifter a következőket kínálja széles körű kompatibilitás mivel egyaránt jól működik PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is. Emellett számosféle alapra felszerelhető, és a kormánykerekek széles skálájával párosítható, nem csak a Logitechtől.

Hátrányai

Tekintettel az árcédulára, elkerülhetetlen, hogy a Logitech G Driving Force Shifter nem tökéletes. Tesztünknek köszönhetően megtudhattuk, hogy mik a modell hátrányai.

Véleményünk szerint a Logitech G Driving Force Shifter egyik legnagyobb hátránya, hogy a a stabilitás hiánya. A sebességváltás verseny közben a váltókar meglehetősen gyors és hirtelen mozdulatait igényli, ami természetesen azt jelenti, hogy magát a váltókart is meg kell erőltetni egy kicsit. Ha nincs megfelelően rögzítve, vagy nincs megfelelő támasza, akkor minden egyes sebességváltáskor akaratlanul is mozgatni fogja a kart, ami folyamatos állítást igényel, ami nem túl kellemes.

Egy másik pont a Logitech G Driving Force Shifterrel kapcsolatban, ami csalódást okozott nekünk, az az, hogycsak egy H-sebességgel rendelkezik, és csak 6 előremeneti sebességet kínál. Ha nagy teljesítményű autót vezet, gyakran tapasztalhatja, hogy azokban 7 sebességfokozat van, így a váltókarral önmagában nem tud eljutni, a végső átmenethez a lapátokat kell használnia.

Ez fontos szempont lehet a vásárlás előtt.

Bár a Logitech G Driving Force Shifter dizájnja szép, véleményünk szerint ez a modell nem igazán hasonlít egy igazi sebességváltóra.. Ráadásul, amikor sebességet váltasz, a váltókar műanyag hangot ad ki, ami igazán szégyenletes, és rontja a verseny érzetét és realizmusát. Ráadásul a fogaskerekek nincsenek jelölve a gombon, csak a sebességfokozatok pozíciói.

Végül pedig ne feledje, hogy a Logitech G Driving Force váltókarja elméletileg, csak a Logitech G29 és G920 kormánykerékkel kompatibilis.de csak külön-külön értékesítik. Ha más márkájú talppal vagy kormánykerékkel szeretné használni, akkor egy speciális adapterbe kell beruháznia. Ez azonban csak PC-n teszi lehetővé a használatát, konzolon nem. Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a modell természetesen kompatibilis a PlayStation 4-gyel, de másrészt, nem működik PlayStation 3-on.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Logitech D Driving Force Shifter ára 59,99 euró a Logitech hivatalos weboldalán.

Más kiskereskedők akcióitól függően alacsonyabb áron is megtalálhatja. Jelenleg például különleges ajánlatban kapható a következő weboldalon Amazon.co.uk

Megnézheted a használt autók vásárlását és eladását végző oldalakat, ahol rendszeresen találsz Sim-versenyzős termékeket vonzó áron. Mielőtt azonban úgy dönt, hogy megvásárolja a terméket, figyeljen arra, hogy milyen körülmények között található meg.

logitech g driving force váltó

Következtetés

Összességében úgy találtuk, hogy a Logitech G Driving Force Shifter kiváló kiegészítője a G29/G920 kormánykeréknek. Bár egyesek számára talán nem tűnik lényegesnek, ez a váltókar nagymértékben praktikusabbá teszi a sebességváltót. realizmus a versenyzéshez, és ez egy nagyszerű módja annak, hogy teszteld a teljesítményedet a kézi sebességváltóval.

Ez a modell valóban nagyon megfizethető és bár ez sem csodaszer, számos előnyt kínál a piacon kapható más modellekkel szemben. Sa gyártási minőség teszi a terméket hosszú élettartamú de ez is nagyon a sebességváltás zökkenőmentes valódi kényelmet játék közben.

Ha szűkös a költségvetése, és arról álmodik, hogy kézi sebességváltóra vált, akkor ne keressen tovább, mint a Logitech G Driving Force Shifter az Ön számára!

logitech-g-driving-force-shifter

Logitech G Driving Force Shifter váltó

Megfizethető és kényelmes váltókar

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar