Oldal kiválasztása

Heusinkveld szekvenciális váltó : Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Heusinkveld szekvenciális váltó

Előnyök

 • Kiváló tervezés
 • Kiváló minőségű anyagok
 • Nagyon kompakt
 • Robusztus és szilárd
 • Blöffölően valósághű érzések
 • Nagymértékben testreszabható

Hátrányok

 • Az ára

Ha a Sim-versenyzés világában mindenki hallott már a Heusinkveld gyártóról, az gyakran a hajtókarok dicsérete miatt van. A holland márka valóban híres a piacon a legjobb hajtókarok, nevezetesen a Heusinkveld Sprint és a Heusinkveld Ultimate gyártásáról, de néhányan elfelejtik, hogy a termékpalettáján egy hihetetlen váltókar-modellt is kínál. És pontosan erről fogunk ma beszélni: a híres Heusinkveld Sim szekvenciális váltóról.

Ezt a modellt kipróbálhattuk, és ebben a cikkben mindent elmondunk róla, amit tudni kell róla, és mindent, amit gondoltunk róla. Felsoroljuk főbb jellemzőit, elmondjuk , milyen típusú játékosoknak való, mik az előnyei és hátrányai, és hol lehet megvásárolni.

A Heusinkveld Shifter Sim szekvenciális váltó jellemzői

A Heusinkveld Sim Sequential Shifter egy csúcsminőségű váltóbot kompakt és robusztus szekvenciális váltórendszerrel.

Nem használható H-dobozzal vagy kézifékkel, de ez nem akadályozza meg abban, hogy nagyon jó szekvenciális váltó legyen.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A Heusinkveld Shifter egy apró CNC lézervágott rozsdamentes acél dobozból áll, amely tartalmazza az összes elektronikát és a golyósrugós ellenállási rendszert. Pontosan szimulálja azt az érzést, amikor egy valódi versenyautóban valóban magasabb sebességfokozatba kapcsolsz.

 • A Heusinkveld Shiftera Formula Junior vagy a belépő szintű autókhoz hasonló váltóérzetet nyújt.

 • Ez a sebességváltó gumiütközőkkel is rendelkezik, amelyek csökkentik a sebességváltás utolsó fázisának zaját.

 • A Heusinkveld Sim Shifter Sequential szándékosan meglehetősen kompakt, így számos versenypilótafülkébe felszerelhető.

 • Ez a modell háromféle, különböző szintű karral és három váltógombbal rendelkezik. Választhat a 30 mm-es egyenes vagy az 50 mm-es ívelt kar, valamint a háromféle váltóforma közül.

 • Ráadásul ennek a modellnek a karja M10-es, ami azt jelenti, hogy más gyártók gombjaival is felszerelhető.

 • Sajnos a Heusinkveld Sim Shifter Sequential csak PC-ken működik, de kompatibilis a piacon kapható összes kormánykerék modellel. Közvetlenül a számítógéphez csatlakoztatható USB-csatlakozáson keresztül, vagy a Molex-bemenet (4×1 2,54 mm) révén egy harmadik féltől származó eszközhöz.

 • Minden fogaskart egy asztali rögzítővel szállítunk. Ez lehetővé teszi, hogy a váltókart bármilyen asztali típusú felülethez csatlakoztassa. Az asztali bilincs leválasztható a fogaskarról, ha más rögzítési megoldásra van szüksége.

 • Minden váltókarhoz egy alternatív rögzítőlemezt is mellékelnek, amely megkönnyíti a készülék oldalsó vagy alatta lévő szerkezetre történő felszerelést. Ez a lemez közvetlenül illeszkedik a legfeljebb 40 mm-es alumíniumprofilokhoz.

Milyen típusú embereknek?

A Heusinkveld Shifter szekvenciális váltókar ideális a Sim-racing játékosok számára, akik szekvenciális sebességváltót szeretnének használni H-váltó nélkül.

A modellhez mellékelt különböző karoknak és váltógomboknak köszönhetően mindenféle versenyzési stílushoz igazítható.

Ezt a modellt kizárólag PC-s játékosoknak tervezték, mivel csak ezzel a platformmal kompatibilis. Az Xbox vagy PlayStation játékosok ezért nem tudják majd csatlakoztatni a konzoljukhoz.

heusinkveld sim shifter

Az előnyök

Tesztünk lehetővé tette számunkra, hogy kialakítsuk saját véleményünket, és saját magunk fedezzük fel a Heusinkveld Shifter előnyeit.

Mindenekelőtt, mitől lesz Heusinkveld Shifter szekvenciális sebességváltó kar egy ilyen jó termék a Fejlett, rendkívül kompakt kialakításának, kiváló minőségű anyagainak és technológiájának köszönhetően igazi élmény a használata. Ez a sebességváltó megbízható és ellenálló még az intenzív használat során is, így számtalan órányi örömet szerezhet Önnek. A kialakítás sem rossz, és a gyártó még gumipárnákat is hozzáadott, hogy ez a modell még csendesebb legyen!

Másodszor, nagyon kellemesen meglepett minket a Heusinkveld váltó által kínált hiteles váltásérzet. Ez a sebességváltó szinte golyóálló, és képes kezelni a rendkívül szeszélyes sebességváltásokat. A váltókar nagyon hiteles, és nagy kezdeti erőt igényel. Ezután egy valódi szekvenciális sebességváltóhoz hasonlóan “lazít”. Az általa nyújtott érzések megdöbbentően valósághűek.

A Heusinkveld Sim Shifter Sequential másik előnye, hogyrendkívül testre szabható. Először is, 3 különböző kar és 3 különböző gomb található benne, összesen 9 különböző lehetséges konfigurációhoz. Ez lehetővé teszi, hogy a játéktól vagy a versenyzés típusától függően kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb konfigurációt, és azt, hogy melyik karral vagy gombbal játszik a legkényelmesebben. AHeusinkveld Shifter azonban a kereskedelemben kapható M10-es hosszabbítókkal is kompatibilis, így rengeteg lehetőséget kínál.

Végül pedig nagyon tetszett nekünk, hogy a Heusinkveld Shifter olyan könnyen beszerelhető és felszerelhető. Ez a modell teljesen plug-and-play USB-n keresztül, és a pedálhoz is csatlakoztathatja, hogy megspórolja az USB-portokat. Ez a modell számos szerelési lehetőséget is kínál, mivel minden karhoz egy asztali rögzítőelem és egy alternatív rögzítőlemez is tartozik, így különböző tartókra is felszerelhető.

Hátrányai

El kell ismernünk, hogy nem volt olyan könnyű felsorolni a Heusinkveld Sim Shifter Sequential negatívumait, de találtunk néhány kisebb hátrányt.

Először is, a Heusinkveld Shifter legnyilvánvalóbb és minden bizonnyal legnagyobb hátránya a magas ára. Nem olcsó, és egyébként sem kellene annak lennie. Ez egy olyan szimulációs berendezés, amelyre a legtöbb embernek nincs szüksége, mert a kormánykeréken lévő forgatható lapátokat is használhatják a sebességváltáshoz. A 209 eurós ár egyértelműen nem egy olyan szimulációs kiegészítő, amelyet mindenki megengedhet magának. De azoknak, akik szekvenciális váltót keresnek, tényleg érdemes megnézniük.

Bár tetszett a Heusinkveld Sim Sequential Shifter kialakítása és formátuma, azt is megállapítottuk, hogy nem minden platformra vagy pilótafülkébe illeszkedik. A váltókarra többféle rögzítési lehetőség van, de a “hagyományos pilótafülkékre” történő felszerelése kissé trükkös lehet. Ezt a modellt inkább a nagymértékben állítható pilótafülkékhez tervezték, ahol a váltókar helyzetét nagymértékben tetszés szerint állíthatja be.

A Heusinkveld Shifter utolsó negatívuma, hogysajnos csak PC-vel kompatibilis. Az olyan konzolok rajongói, mint az Xbox vagy a PlayStation, sajnos egy másik modellt kell választaniuk, mivel ezt a kart nem tudják majd csatlakoztatni a játékplatformhoz.

heusinkveld váltó alkatrészek

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Heusinkveld Sim Shifter Sequential megvásárolható a Digital Motorsports weboldalán.

A teljes ár a vásárlás helyén érvényes HÉA és a szállítási költség függvényében változik.

Lehet, hogy más webshopokban is találhatsz eladó terméket, de nehéz lesz alacsonyabb árat találnod, mint ezen az oldalon.

Következtetés

Összefoglalva, a Heusinkveld Sim Shifter Sequential nem a legolcsóbb a piacon, de minden bizonnyal az egyik legjobb. Szilárd, kompakt és szinte bárhová felszerelhető.

A Heusinkveld Shifter érzése csodálatos, és úgy működik, ahogyan azt tervezték, minden gond nélkül. Külső megjelenése követi a holland márka szokásos irányvonalait, egy sziklaszilárd rozsdamentes acélból készült darab, amely közelebb áll a professzionális versenyfelszerelésekhez, mint a nagyközönségnek szánt szimulációs felszerelésekhez.

Kétségtelen, hogy a Heusinkveld Sim Shifter Sequential kiváló kiegészítője minden olyan Sim-versenyző pilótafülkéjének , aki nagyobb merítést keres, anélkül, hogy kizárná a legjobb minőséget.

heusinkveld sim shifter sequential

Heusinkveld szekvenciális váltó

Az egyik legjobb sebességváltó kar a piacon

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar