Oldal kiválasztása

Thrustmaster TH8A Shifter: Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TH8A váltó

Előnyök

 • Fémszerkezet a minőség és a robusztusság érdekében
 • Nagyon jó érzés
 • Különböző játékmódok (H vagy szekvenciális)
 • Kézifékként használható a számítógépen
 • Széles körű kompatibilitás a platformokkal és a kormánykerékkel

Hátrányok

 • H-box üzemmód nehezen kezelhető a kezdők számára
 • Átlagos minőségű eredeti gomb, amely cserére szorulhat.
 • Viszonylag magas ár

A sebességváltók gyakran elfeledett tételek a mai szimulátoros versenyfelszerelések piacán. Valójában az elmúlt években eladott kormánykerék-készletek közül kevés tartalmaz egy váltókar független váltókarok, a legtöbb váltókar helyett a lapátokra támaszkodik.

A váltókarok természetesen kiválóak. Általában még gyorsabbnak és könnyebben használhatónak is tartják őket. De amikor ennek létrehozására kerül sor az elmélyülés érzése és öröm amit akkor érez, amikor a való életben autót vezet, a sebességváltó kar elengedhetetlenül fontos. elengedhetetlenül fontos a rendszeres szimulátoros játékosok számára.

Ezért úgy döntöttünk, hogy megnézzük napjaink egyik legnépszerűbb sebességváltó modelljét: a TH8A váltó a neves gyártótól Thrustmaster .

Ebben a cikkben elmondjuk, hogy a fő jellemzőiről jellemzőit, elmondjuk, hogy melyik típusú játékos típusú játékosoknak ajánljuk előnyök előnyök hátrányoka áravalamint hol lehet megvásárolni.

A Thrustmaster TH8A váltóspecifikációi

A Thrustmaster TH8A váltó egy csúcskategóriás felső kategóriás amely az évek ellenére továbbra is az egyik legszélesebb körben használt modell a Sim-versenyzésben.

Az alábbiakban felsoroljuk a modell főbb jellemzőit:

 • Megjelenés éve: 2014
 • A Thrustmaster TH8A váltó 100%-ban fémből és mérete 13 cm magasságú.
 • Ez a modell szabadalmaztatott H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) szabadalmaztatott technológia, amely érintésmentes mágneses érzékelőket használ az elpusztíthatatlan pontosság érdekében.
 • A Thrustmaster TH8A egyedülálló kialakítása kétféle vezetési módot tesz lehetővé: a H-típusú vezetés (7+1) és szekvenciális meghajtás (+/-). Kézifékként is használható csak PC-ken.
 • Gombja levehető és kompatibilis a piacon kapható összes eredeti univerzális gombbal.
 • A Thrustmaster TH8A Shifter a következő eszközökkel van felszerelve USB és/vagy DINcsatlakozással, így a piacon kapható összes PC-s kormánykerékkel és a konzolokhoz való Thrustmaster kormánykerékkel működik.
 • Ez a sebességváltó modell kompatibilis a PlayStation 4-gyel, PlayStation 3-mal, Xbox One-nal, PC-vel és a Thrustmaster márka teljes ökoszisztémájával.
 • A TH8A Shifter esetében a Thrustmaster lehetőséget kínál a firmware frissítésére, és a belső memória a jelentésversenyzéssel a PC-re letölthető szoftver segítségével az Ön igényeihez igazítható. A váltási ellenállás, valamint a rögzítési rendszer 360°-os pozíciója és elforgatása szintén állítható.
 • Teljes súly: 2,34 kg

 

A doboz tartalma :

 • TH8A váltó
 • 2 rács: H típus (7+1) és szekvenciális (+/-)
 • USB és DIN kábelek
 • Felhasználói kézikönyv és garanciális információk.

 

Milyen típusú embereknek?

Véleményünk szerint a Thrustmaster TH8A váltó ideális kezdők számára és a tapasztaltabbaknak tapasztalt játékosok a szimulátoros versenyzés világában.

Ráadásul ez a Thrustmaster váltó kompatibilis a márka bármelyik kormánykerékével, valamint bármelyik platformmal (PS4 / PS3 / PC / Xbox One), így minden játékos kompatibilitási problémák nélkül használhatja.

Véleményünk szerint ez a modell a legjobban működik a következőkkel rally stílusú versenyjátékok vagy aklasszikus autó“, nem pedig F1 vagy GT versenyjátékokkal.

TH8A váltó

Az előnyök

Még akkor is, ha a Thrustmaster TH8A váltó nem a legfrissebb váltó a piacon, ez a teszt megmutatta, hogy ez a modell milyen sok előnnyel jár.

Először is, nagyra értékeltük a építési minőséget a TH8A váltó a Thrustmaster-től. Ez egy éles, valósághű megjelenésű berendezés, amely úgy néz ki, mintha egy luxusautóból került volna ki, és egyértelműen nagyon robusztus. Mint a legtöbb termékénél, a Thrustmaster is úgy döntött, hogy kizárólag fémet használ, ami ennek a sebességváltónak kemény, masszív megjelenést és nagyon valósághű versenyzési stílust kölcsönöz.

Minket is meggyőzött a nagyon jó érzések a Thrustmaster TH8A Shifter által biztosított. Úgy találtuk, hogy ez a modell nyújtja az egyik legjobb élményt a tapintható visszajelzés szempontjából. Van egy szép “clunk”, amikor a fogaskerekek elindulnak, és amikor a kezünkben tartjuk, 100%-ban érezzük a szilárdságát és stabilitását. Az érzés nem egészen olyan, mint egy igazi autóban, de állítható: a váltókar házának oldalán lévő csavar elforgatásával nagyobb ellenállást adhatsz a váltókar mozgásának. Számunkra igazi élmény volt vezetni ezt a modellt.

A Thrustmaster TH8A Shifter egyik nagy előnye természetesen az a tény, hogy lehetővé teszi, hogy játszhasson a különböző üzemmódokkal. Hangulatától függően választhatja a H üzemmódot (7 sebesség plusz hátramenet) vagy a szekvenciális üzemmódot (+/-). Egyesek még kézifékként is használják a PC-ken (ez az egyetlen olyan környezet, amely lehetővé teszi ezt a lehetőséget). Még ha nem is valószínű, hogy 2 óránként fogsz játékmódot váltani, a választás egyszerű ténye olyan luxus, amelyet a legtöbb más sebességváltós modell a piacon nem kínál.

Végül, a Thrustmaster TH8A sebességváltó másik előnye a következő széles körű kompatibilitás. Ez a modell egyformán jól működik PlayStation 3-mal, PlayStation 4-gyel, Xbox One-nal és PC-vel. Más szóval, a játékok listája, amelyekkel használhatod, hihetetlenül hosszú. Ráadásul a TH8A az összes Thrustmaster kormánykerékkel és más márkájú kormánykerékkel is használható. Más konkurens váltókkal ellentétben ezzel a váltóval nem lehetnek kompatibilitási problémák.

Hátrányai

A tesztünk a Thrustmaster TH8A váltó lehetővé tette számunkra, hogy felfedezzük ennek a modellnek a különböző negatívumait is, amely ennek ellenére nagy sikert aratott.

Először is, el kell ismernünk, hogy a H doboz mód a Thrustmaster TH8A Shifter doboz üzemmódja valóban nehéz megbarátkozni vele az elején. Nyilvánvalóan időbe telik, amíg megszokjuk és megtanuljuk, hogyan kell megfelelően kezelni. Nekünk nehéz volt elérni a 7. vagy a fordított irányt, így kezdőknek lehetetlennek tűnik, ha nincs előtte sok edzés.

Másodszor, egy kicsit csalódtunk a az eredeti gomb Thrustmaster TH8A sebességváltó. Véleményünk szerint ez az egyetlen olyan része ennek a modellnek, amely a minőség tekintetében hagy némi kívánnivalót maga után. Természetesen lecserélheti, mivel kivehető, de egy kicsit több pénzt kell befektetnie. A TH8 Sequential Knob például 29,99 euróba kerül.

Ráadásul a Thrustmaster TH8A Shifter kora ellenére a következő tulajdonságokkal rendelkezik viszonylag magas ára. Az ár nem elhanyagolható, mert bármi is történik, legalább egy kormánykerékre szükséged lesz a használatához. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának, hogy közel 200 eurót költsön egy ilyen típusú tartozékra, még akkor sem, ha az a csúcsmodell.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A TH8A Shifter már nem kapható a Thrustmaster hivatalos weboldalán, de más hivatalos és nem hivatalos kiskereskedőknél még megtalálható.

Elérhető a Amazon .

Mivel ez a modell nem új, viszonylag könnyű megtalálni a használt autók vásárlási és eladási oldalain. Sok pénzt spórolhat az árán, de legyen nagyon óvatos, és ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e, mielőtt használtan megvásárolja.

TH8A váltó

Következtetés

A Thrustmaster TH8A váltó egy olyan sebességváltós modell, amely véleményünk szerint mindent tud, ami tetszeni fog. Tesztünk lehetővé tette számunkra, hogy felfedezzünk egy olyan váltókart, amely egyszerre szilárd és robusztusde ugyanakkor kényelmes és precíz.

Nagyon élveztük a játékot a Thrustmaster TH8A-val, amely csodálatos, hihetetlenül valósághű érzést keltett bennünk. csodálatos és hihetetlenül valósághű érzés a verseny során, különösen az állítható váltóellenállásnak köszönhetően.

Tekintettel a széles körű kompatibilitásaA Thrustmaster sebességváltója senkit sem hagy hidegen – bármilyen platformon is játszol, használni fogod tudni.

Ha tehát egy csúcsminőségű váltót keres, amely évekig kitart, ne habozzon! A Thrustmaster TH8A váltó egy kötelező darab ami nem fog csalódást okozni!

th8a váltó

Thrustmaster TH8A váltó

Robusztus, kényelmes és rendkívül precíz váltókar

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar