Oldal kiválasztása

Fanatec GT DD Pro – Teszt és felülvizsgálat

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec GT DD Pro

Előnyök

 • Rendkívül pontos erővisszacsatolás a Direct Drive motornak köszönhetően
 • Csendes a ventilátor hiányának köszönhetően a talapzaton.
 • Teljesen konfigurálható a testreszabási lehetőségek széles skálájával
 • Könnyen kezelhető fehér OLED kijelző a beállítási menü és a telemetria eléréséhez
 • Minőségi hajtókar a csomagban, nagy platformmal a lábak alátámasztásához
 • Széles körű kompatibilitás (PC, PlayStation 3, 4, 5 és Xbox One/Series X&S)

Hátrányok

 • Gyakran nincs raktáron és nehéz beszerezni!

Értékelésünk: 9.9/10

Gran Turismo 7 a 2022-es év egyik leghíresebb és legkelendőbb játéka. Mi sem természetesebb tehát, mint hogy a lehető legjobb körülmények között, ideális felszereléssel szeretnénk játszani?

A márka Fanatec márka sok Sim-racing játékos kívánságát teljesítette azzal, hogy a Gran Turismo Sporttal és a Polyphony Digitallal közösen készített kormánykereket kínál: a Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Mi teszteltük ezt a modellt az Ön számára, és elmondunk mindent, amit gondoltunk róla és mindent, amit tudni kell róla ebben a cikkben. Bemutatjuk a sajátos jellemzők listájaelmondjuk, hogy milyen típusú embereknek való a legjobbanmik a előnyei és hátrányai, hol és milyen áron lehet hozzájutni.

Fanatec GT DD Pro jellemzők

Tervezett Gran Turismo Sport és partnerségben a Polyphony Digitala Fanatec Gran Turismo DD Pro az első hivatalosan licencelt Direct Drive kormánykerék PlayStation 5-re.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A Fanatec Gran Turismo Direct Drive Pro eladva, alapértelmezés szerint, csomagban. Megkapja a GT DD Pro alap maga, a Gran Turismo kerékkerék CSL pedálok pedálok és a DD asztali állvány.
 • A csomag Fanatec Gran Turismo DD csomag elérhető a 3 változatbana pro verzió (5 Nm), a pro változat (8 Nm) és a prémium változat.
 • A kormánykerék 28 cm átmérőjű, borítása műbőrrel és nagyon könnyen kezelhető. Van a PlayStation összes gombja kontrollerrel és még többel, öt funky kapcsolóval (4+1), egy LED csík csík a fordulatszámot jelzi, és egy kis OLED képernyő kijelző a sebességfokozatok vagy egyéb információk megjelenítéséhez.
 • A Fanatec GT DD Pro kormánykerék kormánykerék is fel van szerelve két mágneses érzékelővel ellátott műanyag lapátA Standard tuning menü, amely lehetővé teszi a kezdők számára a gyors elindulást anélkül, hogy a beállításokkal kellene foglalkozniuk, és a QuickRelease rendszer.
 • A A Fanatec GT DD Pro motor 100%-ban személyre szabott. Németországban fejlesztették ki kifejezetten a szimulátoros versenyzéshez. Szenzációs teljesítményt nyújt a szabadalmaztatott FluxBarriertechnológia, amely figyelemre méltó tisztasággal közvetíti az erővisszacsatolás részleteit.
 • A teljesen fémből készült tartós, a gázpedál és a fék tengelye pedig érintkezésmentes érintésmentes Hall-érzékelők a nagyobb pontosság és tartósság érdekében. A merevebb fékpedál rugó a PU hab lengéscsillapítóval kombinálva progresszív érzést és nagyobb realizmust biztosít.
 • Mindegyik készlet teljes mértékben kompatibilis a PlayStation 4 és PS5 PlayStation Gran Turismo 7, valamint az összes jelenlegiPC-s játékkal .
 • A Fanatec GT DD Pro használható az összes CSL, ClubSport és Podium kormánykerékkel, valamint az összes jelenleg kapható Fanatec hajtókarral, sebességváltóval és kézifékkel. A GT DD Pro kormánykerék a Fanatec által forgalmazott összes kormánykerék-alapon használható.

Milyen típusú embereknek?

A Fanatec GT DD Pro egy olyan modell, amely természetesen ideális a Gran Turismo Gran Turismo rajongók. De ideális az olyan játékok rajongói számára is, mint a F1 2021, Assetto Corsa Competizione vagy WRC 10.

Ez a modell ideális olyan játékosok számára, akik még csak most kezdikés a tapasztalt játékosok számára is tapasztalt a Sim-versenyzésben. Valóban, a standard beállítások menü lehetővé teszi a kezdők számára a gyors kezdést anélkül, hogy a beállításokkal és a haladó beállítások menü lehetővé teszi a rajongók számára az erővisszacsatolás jellemzőinek finomhangolását a saját vezetési preferenciáiknak megfelelően.

GT DD PRO

Az előnyök

A Fanatec Gran Turismo GT DD Pro megjelenése óta óriási sikert aratott, és mi magunk is meggyőződhettünk arról, hogy a előnyei ez a csomag kínál.

Mindenekelőtt, azonnal meggyőzött minket a a Fanatec GT DD Pro által kínált hihetetlen érzések.. Itt nincsenek kellemetlen meglepetések: a Direct Drive motor rendkívül pontos erővisszacsatolást garantál ezzel a kormánykerékkel, amely az út legapróbb árnyalatait is visszaadja a mi örömünkre.

Ráadásul az alap, amelyen a GT DD Pro ventilátor nélküli, így a verseny legintenzívebb pillanataiban is igazán csendes.

A Fanatec Gran Turismo DD Pro is kínál teljesen testreszabható konfiguráció és számos beépített személyre szabási lehetőség közvetlenül a készülékben és a kormánykeréken. Minden játékot másképp irányítanak, így az erővisszacsatolás, a kormánykerék elforgatása stb. testreszabása az éppen játszott játéktól függően nagyszerű funkció, ahelyett, hogy minden alkalommal, amikor más játékot akarsz játszani, meg kellene változtatnod a beállításokat. A standard és a speciális beállítások menüjét közvetlenül a kormánykerékről érheti el, így minden paraméterhez hozzáférhet anélkül, hogy el kellene hagynia a játékot és csatlakoznia kellene a szoftverhez, majd újra be kellene töltenie a játékot a változtatások teszteléséhez.

Ez a modell is fel van szerelve egy fehér fehér OLED képernyővel amely lehetővé teszi a beállítások menüjének elérését és a telemetria kimenettel való játékot. Nagyon könnyen használható és nagyon hozzáférhető.

Egy másik szempont a Fanatec Gran Turismo GT DD Pro ami meggyőzött minket, az a forgattyúskerék amely a csomagban szerepel. Bármelyik változatot is választja (5 Nm, 8 Nm vagy Prémium), a következőkben gyönyörködhet. 2 vagy 3 pedálos, nagyon jó minőségű modell olyan teljesítménnyel, amely nem hagyja cserben.

Az egész alsó konzol tartóssága fantasztikus. A fék- és gázpedálok csavarok segítségével különböző nyílásokba helyezhetők, hogy megfeleljenek a vezetési preferenciáknak. A készülék alján egy nagy platform is található, amely megtartja a lábát.

Kellemesen meg fog lepődni a rögzítési rendszer erősségén! Akár 5 Nm-t is elbír 5 Nm-ig, és ha az asztalod nagyon masszív, akkor a Boost kit 180 hozzáadásával akár 8 Nm-ig is mehetsz gond nélkül….

Végül, nagyra értékeljük, hogy a Fanatec GT DD Pro ilyen széles körű kompatibilitást kínál. A kormánykerék használható PC-n, PlayStation 3-on, PlayStation 4-en és 5 konzolon, a talp és a pedálok pedig Xboxon is használhatók kompatibilis kormánykerékkel. Ez egy nagyszerű funkció azon játékosok számára, akiknek különböző játékplatformok állnak rendelkezésükre.

FANATEC GT DD PRO PROFIL

Hátrányai

Bár a Fanatec Gran Turismo DD Pro számos előnyével győzött meg minket, ennek a modellnek van néhány hátránya is hátrányok.

Véleményünk szerint a legnagyobb hátránya a Fanatec GT DD Pro hogy gyakran kifogy a készletből a márka weboldalán nincs készleten. Ez a modell gyakran saját sikerének áldozatává vált!

Ha véletlenül akciósan találod a Fanatec Gran Turismo DD Pro-t, meg kell fizetned az árát. Mert lássuk be, a Fanatec márka nyilvánvalóan nem mindenkinek szól. Míg a rendszeres Sim-versenyzők hozzászoktak a piaci árakhoz, ugyanez nem mondható el az amatőrökről.

Végezetül be kell ismernünk, hogy úgy találjuk. a Fanatec GT DD Pro kormánykereke véleményünk szerint meglehetősen olcsó kialakítású… Mondjuk úgy, hogy ez nem feltétlenül az a fajta dizájn, amit a márkától elvárunk. A mi ízlésünknek egy kicsit túl sok a műanyag, míg mi inkább a bőr vagy az alcantara anyagokat részesítettük volna előnyben, amelyek valósághűbb, kevésbé játékszerű megjelenést kölcsönöznek a kormánykeréknek.

GT DD PRO PRO REAR

Összehasonlítás más Playstation-kompatibilis kormánykerékkel

Fontos megjegyezni, hogy a GT DD Pro egy Direct Drive lendkerék, ami azt jelenti, hogy a motor közvetlenül a lendkerékhez csatlakozik, szíjak és fogaskerekek nélkül. És ez az első a Playstation piacon!

A piacon kapható egyéb Playstation-kompatibilis kormánykerekek közé tartozik a Thrustmaster T300RS/GT és a Logitech G29 és G923.

Ezek a kormánykerekek azonban egyáltalán nem a Közvetlen meghajtás hanem szíjhajtással/hajtóműves motorokkal.

Bár jó erővisszacsatolást nyújtanak, ezeknek a kormánykerékeknek az érzete, pontossága és érzékenysége nem hasonlítható össze a Gran Turismo Direct Drive Pro kormánykerékkel.

Az egyetlen Direct Drive alternatíva a Logitech G Pro Wheel (vagy Logitech Pro Racing Wheel), amely jóval magasabb áron kapható, mint a GT DD PRO (a teljes csomagért körülbelül 1500 eurót kell fizetni).

Ha van Playstation-öd (vagy akár Xbox-od vagy PC-d), egy pillanatig se habozz! Véleményünk szerint a Fanatec GT DD Pro a legjobb PS5 kerék a piacon.

Hol és mennyiért vásárolhatom meg a Fanatec GT DD Pro-t?

A Fanatec Gran Turismo DD Pro megvásárolható a Fanatec hivatalos weboldalán;

Az alábbi verzió Fanatec GT DD Pro a weboldalról 5 Nm ára 699,95 euró, a 8 Nm változat 799,90 euróba kerül.

Következtetés

A GT rajongók számára, de nem csak, úgy gondoljuk, hogy a Fanatec GT DD Pro egy figyelemre méltó kormánykerék egy gyakorlatilag verhetetlen ár-érték arány amely a következőket kínálja a valaha volt egyik legmeghittebb versenyélményt. Ugyanazokat az előnyöket és tulajdonságokat kínálja, mint a CSL DD, így csukott szemmel is rá lehet menni.

Ha Ön a szimulátoros versenyzés szerelmese, és egy versenykormányt keres, akkor a Fanatec GT DD Pro egy fantasztikus választás, amely órákon át tartó versenyzési szórakozást nyújt.

GYIK : Gyakran ismételt kérdések a Gran Turismo GT DD PRO játékkal kapcsolatban

 

A Fanatec GT DD Pro a Fanatec CSL DD-n alapul?

Eléggé, igen. A GT DD Pro elöl kissé lekerekítettebb, de egyébként a kialakítás nagyon hasonlít a CSL DD-hez. A két bázis a kialakítás és a technológia szempontjából egyenértékű.

 

Mennyibe kerül a Fanatec GT DD?

A GT Direct Drive csomag jelenleg a következő áron kapható:

 • 699.95 az alapváltozatért
 • 849,95 a Boost Kit 180-as verzióért (a nyomaték 5 nm-ről 8 nm-re történő növeléséhez)
 • 969,85 a prémium 8nm-es változatért 3 pedálos hajtókarral

Ezekkel az árakkal a Turismo DD Pro kerék közvetlen versenyben van a Thrustmaster T-GT II-vel.

 

Megéri a GT DD Pro?

Egy nagy igen. Ha a Gran Turismo vagy bármely más versenyjáték rajongója vagy, akkor ez a tökéletes Direct Drive szimulációs kerék. Ha rábukkan erre a termékre, amíg még raktáron van, egy pillanatig se habozzon.

 

Kompatibilis a Fanatec GT Direct Drive Pro PS5?

Igen, 100%-ban Playstation kompatibilis (PS5 és PS4). Véleményünk szerint ez a legjobb PS5 kormánykerék a piacon.

 

A GT DD Pro PC kompatibilis?

Igen, a GT DD Pro is PC-kompatibilis, mint az összes Fanatec kerék. Ezért használható olyan PC-s játékokban, mint az Assetto Corsa Competizione, iRacing és még sok más.

 

A GT DD PRO kompatibilis az Xbox-szal?

A Fanatec Gran Turismo Direct Drive Pro Xbox One és Xbox X/S sorozaton is használható, egyszerűen egy Xbox-kompatibilis kormánykerék hozzáadásával.

 

gt dd pro

Fanatec GT DD Pro

Magával ragadó versenyélmény és verhetetlen ár-érték arány

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar