Oldal kiválasztása

Base Fanatec Clubsport V2.5 : Teszt és értékelés

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec Clubsport V2.5

Előnyök

 • A legjobb érzések a piacon
 • Erőteljes, kifinomult erővisszacsatolás
 • Fantasztikus személyre szabás
 • Robusztus konstrukció
 • Tartozékok széles választéka
 • Jó ár-érték arány

Hátrányok

 • Nem Playstation kompatibilis
 • Nem a legegyszerűbb telepítés és konfiguráció
 • Meglehetősen zajos ventilátor
 • Cockpittal rendelkező játékosok számára tervezték (nem hüvelyes)

Amikor a videojátékok kormánykerekeiről beszélünk, gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy ami igazán nagy különbséget jelent, az a szervóalap, amellyel a kormánykerék összekapcsolódik.

A német gyártó Fanatec amely a szimulátoros versenyzés szerelmeseit és a profikat egyaránt megcélozza, az elmúlt években jóval versenytársai előtt járt azzal, hogy a csúcsminőségű termékekkelHihetetlen kerékagyaikról is ismertek.

Ma úgy döntöttünk, hogy megnézzük a kormánykerekek egyik alapmodelljét, a Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5. Ebben a cikkben elmondjuk, hogy a fő jellemzőkmegmondjuk, hogy melyik típusú lejátszó lejátszótípus, amelyhez ezt a modellt ajánljuk előnyök előnyök hátrányok valamint a ár és hol hol lehet megvásárolni.

fanatec clubsport v2.5

Fanatec Clubsport V2.5 alapfunkciók

A Fanatec Clubsport kerékagy V2.5közismertebb nevén Clubsport V2.5, a márka Clubsport V1 modelljének utódja.

Íme a fő jellemzőinek listája:

 • A Fanatec Clubsport V2.5 motoralap váza acélból készült, a hátsó rész műanyagból, a tetején pedig egy füstölt PVC ablak található, amely jó rálátást biztosít a benne lévő mechanizmusokra.
 • Ez a modell egy kefe nélküli motorral kefe nélküli motorral van felszerelve, és az alap kormányszöge a következő értéktől állítható be 90° à 900°.
 • A Fanatec Clubsport V2.5 alapfelszereltség jellemzői Közvetlen érzékelő technológia és Dual Halltechnológiát, amely a motoron és közvetlenül a kormánytengelyen elhelyezett kettős Hall-érzékelőből áll, és páratlan pontosságot és megbízhatóságot biztosít.
 • Ez a modell egy hűtőrendszer két nagy ventilátorral (bal és hátsó) és egy hatalmas hűtőbordával a motoron.
 • Aszíjhajtású mechanizmus teljesen fémből készült, és kiváló minőségű golyóscsapágyakat és európai szíjakat használ a lehető legsimább és legpontosabb erővisszacsatolás érdekében.
 • A Fanatec Clubsport V2.5 beállítási funkciókat kínál a kormánykeréken lévő LED kijelzővel, amellyel a beállítások a játékban és a játékon kívül is elvégezhetők.
 • Ez az alap mindenféle módosítás vagy kiegészítés nélkül kompatibilis a PC-vel, valamint az Xbox One és az Xbox Series X konzollal, de csak akkor, ha ezekkel a platformokkal kompatibilis kormánykereket használsz.
 • A Fanatec Clubsport V2.5 kompatibilis az összes ClubSport sorozatú kormánykerékkel, beleértve a V1-hez tervezetteket is, valamint az összes Fanatec pedállal és váltókarral, amelyek külön kaphatók.
 • Ennek a Fanatec modellnek a tengelye csavaros (mint a P1) és gyorscsatlakozós rögzítőelemeket is fogad.
 • A Fanatec Clubsport V2.5 alap támogatja a kormánykerékben lévő rezgésmotorokat (a kormánykerék modelljétől függően).
 • Méretek: 46 cm x 28 cm x 29 cm (hosszúság x szélesség x magasság)
 • Súly: 7 kg

Milyen típusú embereknek?

Az alap Fanatec Clubsport V2.5 egy olyan modell, amely véleményünk szerint a legalkalmasabb a következőkhöz rendszeres vagy tapasztalt játékosokbár semmi sem akadályozza meg, hogy azok is élvezettel használják, akik még csak most ismerkednek a Sim-Racinggel.

Fontos kiemelni, hogy ez a Fanatec modell elsősorban a következőkhöz készült pilótafülkével rendelkező játékosok számáraAz alaphoz nem mellékelnek rögzítőket.

fanatec clubsport v2-5 szerelve

Az előnyök

Időt szántunk arra, hogy teszteljük az alapot Fanatec Clubsport kerékagy V2.5 és ez lehetővé tette számunkra, hogy felfedezzük ennek a modellnek az előnyeit.

Véleményünk szerint a Fanatec Clubsport V2.5 base a következőket kínálja a legjobb érzéstEz messze a legnagyobb előnye. Erővisszacsatolása egyszerre erőteljes és kifinomult, köszönhetően a számos beállításnak és természetesen a motornak és a beépített technológiáknak. Ennek az alapnak a teljesítménye valóban mesteri és olyannyira tele van részletekkel, hogy tényleg a legjobbat kínálja az érzés szempontjából, nagyon sok szinten.

Mint fentebb említettük, a Fanatec A Fanatec által a Clubsport V2.5 alapra történő testreszabása fantasztikus.. Beállíthatja a kormánykerék rezgéseinek intenzitását, szimulálhatja az ABS rezgéseit, testre szabhatja az erővisszacsatolás érzetét a rugó, az erőhatások és a csillapító erők megváltoztatásával stb. Ezenkívül van egy sodródási mód, amely csökkenti a mechanikai szilárdságot. Ez lehetővé teszi, hogy a kerék szabadabban forogjon, mint egy raliautóban.

A Fanatec Clubsport V2.5 bázis előnye továbbá, hogy egy robusztus felépítés. A kivitelezés és a felhasznált anyagok kifogástalanok, kívül és belül egyaránt. Amellett, hogy elegáns, masszív stílust kölcsönöz neki, úgy gondoljuk, hogy ez a minőség és a hosszú élettartam valódi garanciája.

Másodszor, ez a Fanatec modell a következőket kínálja tartozékok széles választékát mert a kerekek széles skálájával párosítható. Valójában az összes Fanatec kormánykerék kompatibilis a Clubsport V2.5 alaprendszerrel, valamint a Fanatec ökoszisztéma összes többi termékével. Mi több, még a konkurens márkák, például a Logitech vagy a Thrustmaster más kormánykerékmodelljeivel is használható.

Végezetül úgy gondoljuk, hogy a Fanatec Clubsport V2.5 base a következőket kínálja jó ár-érték arányt kínál. Természetesen nem olcsó, de a piacon kapható többi alap kormánykerék modellel összehasonlítva még mindig elég jó ár-érték arányt képvisel, figyelembe véve számos tulajdonságát.

Hátrányai

Míg a tesztünk lehetővé tette számunkra, hogy felfedezzük a pozitív pontjait a Fanatec Clubsport Wheel Base V2.5a modell hátrányaira is fény derült.

Míg a Fanatec Clubsport V2.5 alap széles körű kompatibilitást kínál a kerekek tekintetében, ugyanez nem mondható el a platformokról. Ez a modell nem működik PlayStationBármilyen kormánykereket is használ (ne habozzon elolvasni a kormánykerékről szóló cikkeinket). Fanatec kormánykerekek Playstation 4-en és Fanatec kormánykerekek Playstation 5-ön) Ami az Xbox One-t és az Xbox Series X-et illeti, ha nem rendelkezik ezekkel a platformokkal kompatibilis kerékkel, akkor ezt az alapmodellt sem fogja tudni használni.

Azt is észrevettük, hogy a Fanatec Clubsport V2.5 modellje kevésbé plug’n play, mint a márka többi modellje.. A telepítés és a konfigurálás nem éppen egyszerű, és az adatbázist PC-n keresztül kell frissíteni. Azt is meg kell jegyezni, hogy a Fanatec nem mellékelt francia nyelvű kézikönyvet ehhez a modellhez. Ha nem beszélsz angolul vagy németül, lehet, hogy egy kicsit el fogsz veszni az utasításokban.

Mi is egy kicsit csalódottak voltunk a zajban a Fanatec Clubsport V2.5-ről. A ventilátor meglehetősen hangos lehet, amikor a motor hőmérséklete megemelkedik, és ez elkerülhetetlenül egy kicsit zavaró. Először is az Ön számára, ha nem fejhallgatóval játszik, de a környezetében lévők számára is.

Végül, ahogy korábban említettük, a Fanatec Clubsport V2.5 alapot úgy tűnik, hogy a pilótafülkével felszerelt játékosoknak szánják.A gyártó úgy döntött, hogy ehhez a modellhez nem mellékeli a hüvelyt. Mindössze egy egyszerű fémdarabot talál, amely hárompontos lapos vagy négypontos ferde csavaros rögzítést tesz lehetővé. Ha tehát egy másik tartóra szeretné felszerelni, akkor egy kis barkácsolást kell végeznie, vagy egy kicsit több pénzt kell befektetnie egy szerelőkészletbe.

Hol lehet megvásárolni és mennyiért?

A Fanatec Clubsport V2.5 alapot normál esetben 549,95 €-ért árulják, de sajnos ez az alap már nem kapható a Fanatec weboldalán.

Mivel a német Fanatec gyártó úgy döntött, hogy kizárólag a weboldalán értékesíti termékeit, jelenleg csak használtan lehet hozzájutni ehhez a modellhez. Lehet, hogy olyan oldalakon, mint a Le Bon Coin vagy a Vinted eladásra kínálja, de vásárlás előtt figyeljen oda az alap állapotára, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket.

fanatec clubsport v2-5 base simracing

Következtetés

A Fanatec márka hírneve, hogy kiváló minőségű Sim-Racing termékeket kínál, amelyek a nagyközönség számára elérhetőbbek, mint a versenytársaké. A Clubsport Wheel Base V2.5 keréktárcsával a német gyártó ismét beváltotta ígéreteit.

Ez a modell a következőket kínálja kivételes teljesítményt és pontosságot A hihetetlen erő-visszacsatolási technológiának köszönhetően igazán valósághű érzéseket élvezhetünk a verseny során. Az árát, amely kissé magasnak tűnhet, nagyrészt a következők indokolják kiváló minőségű anyagok és az alapmodell minden előnye a Clubsport V2.5 kormánykerék számára

Ha szeretné fokozni a futás élményét és hihetetlen érzéseket érezni, komolyan fontolóra kell vennie, hogy beruházzon ebbe a Fanatec alapmodellbe!

 

logitech g920 felülvizsgálat

Fanatec Clubsport v2.5

Kivételes teljesítményű és pontosságú alap

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

FANATEC CSOMAGOK 400 EURÓ ALATT
This is default text for notification bar